okanka_xd kullanıcısının son içeriği

1. O

Uygulama Mi Sports V.2.1.5 [Miui Türkiye Ekibi]

Sorun Çözüldü.. Neden olmuyor diye kızıp eşlemeyi silip uygulamayı kaldırdım. Tekrar programı kurdum eşleme vs yaptım baktım yine yok. Tavsiye etmiyorum ama o sinirle çıkarım fırlattım kenara. Sonra dayanamadım gittim yerden aldım birde ne göreyim Aman Yarabbi! Işıl ışıl ekran. Ziya paşa yine...
  2. O

Belki de öyle olabilir hocam denemem gerek. Güncellleme kısmına geldiğimde sürüm güncel diyor ama yaptığını sanıyor olabilir dediğiniz gibi
  3. O

Bağlar bağlamaz güncelleme geldi hocam. Güncelleme yaparken bandın ekranın da güncelleme simgesi belirdi. Zaten bu yüzden ekranda sorun yok heralde diye düşündüm aslında. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Bende öyle biliyorum hocam da belki vardır bi yöntemi diye buraya yazmak istedim. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Hocam teknik olarak saati 2.elden satın aldım. O yüzden bilmiyorum nerden alındığını. Gerçi kutusundan bile çıkmamış cihaz. O cırt cırtı ben açtım. Eğer arıza mı var anlamında sorduysanız LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Hocam onları denedim. Hepsini açtım olması. Sadece saat yaptım olmadı. Bir kaç tane seçtim olmadı. Anlamıyorum sorun ne LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Merhaba. Mi Band 2'yi telefona bağladım. Sorun yok ama ekranda saat olsun adım olsun o bilgileri göremiyorum. Programdan aktifleştirdim aslında olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ekran da mı sorun var desem ilk bağladığım da güncelleme yaparken İndirliyor simgesi çıktı küçük ok. Cihazım LG G5 ve...
  8. O

Yardım Mi5 Miui8 güncelleme ve güvenlik izin sorunu

Sonun da geldi onay mesajım ve fastboot rom kurarak rahata kavuştum, teşekkürler :)
  9. O

Hocam bende hepsiburadadan aldım ama var işte maalesef ki LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Dertten kurtulmuşsun yani hocam :) Bende şuan başvuru yapıyorum hemen sonuçlanır umarım
  11. O

sw33tking cantara Hocam benim cihazım sanırım kilitli durumda şuan. Kilit açmadan hemen halledebilir miyim ?
  12. O

Biraz işim vardı daha tam olarak bakamadım LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. O

Evet hocam arkadaşın yorumu faydalı oldu şimdi o terimlerin- Edl modu,mi flash, fastboot gibi- ne olduğunu araştırıyorum (: Dün global sürüm indirip cihazın download kısmına attım. Updaterdan kurulum yaptım ama işe yaramamıştı. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. O

Selamlar, Hepsiburada'dan mi5 aldım ama bazı sorunlarım var. Yardımcı olabilecek arkadaşları yoruma bekliyorum :)) 1) Cihazı 3 gündür kullanıyorum ve miui8 güncellemesi gelmedi,hala 7.2.8 sürüm yüklü halde duruyor ve kontrol ettiğimde yeni güncelleme bulamıyor. 2) Dil Türkçe seçili olmasına...
Üst Alt