Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun Çözüldü..
Neden olmuyor diye kızıp eşlemeyi silip uygulamayı kaldırdım. Tekrar programı kurdum eşleme vs yaptım baktım yine yok. Tavsiye etmiyorum ama o sinirle çıkarım fırlattım kenara. Sonra dayanamadım gittim yerden aldım birde ne göreyim Aman Yarabbi! Işıl ışıl ekran. Ziya paşa yine...
Bağlar bağlamaz güncelleme geldi hocam. Güncelleme yaparken bandın ekranın da güncelleme simgesi belirdi. Zaten bu yüzden ekranda sorun yok heralde diye düşündüm aslında.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam teknik olarak saati 2.elden satın aldım. O yüzden bilmiyorum nerden alındığını. Gerçi kutusundan bile çıkmamış cihaz. O cırt cırtı ben açtım. Eğer arıza mı var anlamında sorduysanız
Hocam onları denedim. Hepsini açtım olması. Sadece saat yaptım olmadı. Bir kaç tane seçtim olmadı. Anlamıyorum sorun ne
Merhaba. Mi Band 2'yi telefona bağladım. Sorun yok ama ekranda saat olsun adım olsun o bilgileri göremiyorum. Programdan aktifleştirdim aslında olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ekran da mı sorun var desem ilk bağladığım da güncelleme yaparken İndirliyor simgesi çıktı küçük ok. Cihazım LG G5 ve...
Evet hocam arkadaşın yorumu faydalı oldu şimdi o terimlerin- Edl modu,mi flash, fastboot gibi- ne olduğunu araştırıyorum (:
Dün global sürüm indirip cihazın download kısmına attım. Updaterdan kurulum yaptım ama işe yaramamıştı.
Selamlar, Hepsiburada'dan mi5 aldım ama bazı sorunlarım var. Yardımcı olabilecek arkadaşları yoruma bekliyorum :))
1) Cihazı 3 gündür kullanıyorum ve miui8 güncellemesi gelmedi,hala 7.2.8 sürüm yüklü halde duruyor ve kontrol ettiğimde yeni güncelleme bulamıyor.
2) Dil Türkçe seçili olmasına...