Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar telefon kurcalarken nasıl oldu bilmiyorum ilk kez resimdeki konuma geldi. daha önceden hep MI logosu var dı. bu iyi ye mi işarettir farkı bir moda mı girdi? konuda hakkında bilgi rica ederim.
zenex özelimiz yok güzel abim :) özel mevzulara girsek özelden yazarım inş
rom yüklemiyor kanaatine vardım. telefonu usb den çektim rom hızlı bir şeklide yükledi bitti :) oysa telefon takılı bile değil. telefon açılmıyor ki ! MI logo var ...ses açma +güç düğmesine bastığım zaman logo yanıp sönüyor hiç bir şey olmuyor. ama ses kısma+ güç düğmesinde fasboot moduna...
ona alıyorum fasboot değil miyidi? "fasboot " moduna giriyor" güç düğmesi ses kısma "bir logo çıkıyor ama kildi kapalı olduğu için bu moda rom yüklemiyor diyorlar
telefon garantili değil. telefon bir yakınımın dır. bir çok telefoncuya gösterdi kimse yapmadı. hata telefocunun biri ekranda sorun var dedi. ben baktım ekran ile ilgili değil çökmüş kaanetine vardım 3 gün dür uğraşıyorum yapmadım. nasıl olduğu hakkında bilgim yok.
Abe o zaman bu yine olmayacak...
HiddeNKinG arkadaş telefonu yeniden edl almamı söyledi...pc edl konumda yeniden alınca yüklemeye başladı ancak bu yine 24 saat sürer gibi geliyor çünkü daha önce başka bir rom da yaptı aynı şeyi... pc yi açık bıraktım sonra ki gün baktım ing tamam yükledi diyor ama telefon yine aynı IM logo...
HiddeNKinG duruma el koydu bakalım.... hep yanlış rom lar indirmişim. :(
yine hata mesajı aldım. " Çok zararlı hata(0x8000fff:Receving hello packet)
Telefon bu acaba yine yanlış rom mu indirdik?
tem şifre: 8489
HiddeNKinG arkadaşım indirdiğimiz romu c: sürüne attım... rar lı idi sona...
Merhaba, öncelikle 3 gündür gece gündüz forumda sorunu çözmek için araştırıyorum artık pes edecek duruma geldim ve en son çara yeni konu altında sorunumu sizin yazılımlarımızla çözmeye çalışacağım. telefon IM logusun da sürekli yanıp sönüyor. telefonun kilidi kapalı usb den pc bağladığım...