Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, abilerim ve kardeşlerim. Problem çözülmedi. Bir arkadaşımız ile yapmaya çalıştık bir önceki sürüme geçirmeye fakat geçiremedik.
Erasa boot error! hatası aldım. Başka çözümü olan var mı
Sevgili hocam, 3 defa sıfırladım ve fabrika ayarlarına döndüm sorun devam etmekte, tahminim yeni güncelleme ile bu sorun çıktı, bir önceki güncellemede sorun yaşamamıştım
Daha önce konu açtım fakat kimse cevap dahi yazmadı, o yüzden para teklifinde bulundum eğer sorunu çözemezsem gidip yeni bir telefon alacağım
1565468226
Güzel kardeşim, vereyim numaramı istersen sorun çözülsün yeter ki... Çok kişi çözüm önerisinde bulunuyor fakat çözüm sağlamıyor. Her çözüm...
Dostum zaten pocofone ile en yüksek ayarlarda oynuyorum, Çözüm olur diye gfx toll'de denedim fakat halen sorun devam ediyor
1565460382
Dostum zaten pocofone ile en yüksek ayarlarda oynuyorum, Çözüm olur diye gfx toll'de denedim fakat halen sorun devam ediyor