okancarol kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Pocophone F1 1 10.3.7.0 Güncelleme hakkında

son güncelemeden sonra telefonda ısınma ve oyunlarda FPS sorunu yaşamıştım, sizce güncelleme yapayım mı? Fikirleriniz nedir
  2. O

Sohbet Sorunu çözene 150 Lira vereceğim

Merhabalar, abilerim ve kardeşlerim. Problem çözülmedi. Bir arkadaşımız ile yapmaya çalıştık bir önceki sürüme geçirmeye fakat geçiremedik. Erasa boot error! hatası aldım. Başka çözümü olan var mı
  3. O

Sohbet Erasa boot error! Hatası

Global sürüm yüklü, 10.3.6, bl kilidi kapalı
  4. O

Sevgili hocam, 3 defa sıfırladım ve fabrika ayarlarına döndüm sorun devam etmekte, tahminim yeni güncelleme ile bu sorun çıktı, bir önceki güncellemede sorun yaşamamıştım
  5. O

Sohbet Erasa boot error! Hatası

Merhaba arkadaşlar, Pocophone F1'de bir önceki sürüme dönmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Çözümlerinizi bekliyorum.
  6. O

Sorunum çözüldükten sonra, dekontu buraya atacağım. Sorunum çözülmesede destek olma amaçlı kendim 150 lira yatıracağım o ayrı konu
  7. O

Daha önce konu açtım fakat kimse cevap dahi yazmadı, o yüzden para teklifinde bulundum eğer sorunu çözemezsem gidip yeni bir telefon alacağım 1565468226 Güzel kardeşim, vereyim numaramı istersen sorun çözülsün yeter ki... Çok kişi çözüm önerisinde bulunuyor fakat çözüm sağlamıyor. Her çözüm...
  8. O

Sevgili abilerim, kardeşlerim. Şunu yap bunu yap diyorsunuz fakat detaylı bir anlatım yapmıyorsunuz.
  9. O

Sorun şurada, güncelleme gelmeden önce 0 ısınmaydı, güncellemeden sonra oyunun ortasında başlıyor ısınmaya
  10. O

Game Turbo güncelleme ile gelmişti zaten hocam
  11. O

Dostum zaten pocofone ile en yüksek ayarlarda oynuyorum, Çözüm olur diye gfx toll'de denedim fakat halen sorun devam ediyor 1565460382 Dostum zaten pocofone ile en yüksek ayarlarda oynuyorum, Çözüm olur diye gfx toll'de denedim fakat halen sorun devam ediyor
  12. O

Sorunu çözdüğü anda, tüm herkes kabul ederse, 150 + 150 lira bağış yapacağım
  13. O

Nasıl yapacağımı detaylı anlatırsanız?
  14. O

Nasıl kurabilirim? root lazım mı lütfen açıklar mısın
Üst Alt