okanayranci kullanıcısının son içeriği

1. okanayranci

Yardım imei repair yaparken batırdım

Efs'leri silsen bir ihtimal ise yarayabilir.
  2. okanayranci

Tavsiye Poco X3 NFC bootloader kilidi

Bootloader kilidi açıldıktan sonra telefon sıfırlanacak.
  3. okanayranci

Yardım telefonum çöktü

Mi Flash>Configuration>CheckPoint'deki \$fastboot -s *lock kısmını silin ve kaydedin. Tekrar rom flashlamada bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ama sürekli recovery moda almasının bununla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Main Menu en altta kırmızı nv data is corrupted yazıyorsa TWRP yükleyip...
  4. okanayranci

Yardım Poco F2 Pro Orijinal IMEI Geri Yükleme

Uyarı için teşekkürler :)
  5. okanayranci

Yardım Poco F2 Pro Orijinal IMEI Geri Yükleme

Merhaba. Repair yapılmış imei kapandı. Henüz süreleri olduğu için telefonun orijinal IMEIsine geri dönmeye çalışıyorum ama olmuyor. Önceden aldığım EFS yedeği bir işe yaramıyor. Orijinal QCN dosyası mevcut, onu attığım zaman imeiler geliyor ancak şebeke gelmiyor. Bir fikri olan var mı?
  6. okanayranci

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba. Redmi Note 9 Pro çift sim IMEI kapandı. Bootloader kilidi kapalı. XiaomiToolV2 ile aldığım hata ekte. H.kadioglu
  7. okanayranci

Rom Poco F2 Pro/K30 Pro ONEOS Haftalık/Beta Rom Android 11 Miui 12.5 (Video)

Stoya Teşekkürler hocam. Şuan OneOs'tayım, format data yapmadan geçersem bir sıkıntı çıkar mı yoksa temiz kurulum mu yapmam gerekli?
  8. okanayranci

Rom Poco F2 Pro/K30 Pro ONEOS Haftalık/Beta Rom Android 11 Miui 12.5 (Video)

Hangi romu önerirsiniz? OneOs mu Eu mu?
  9. okanayranci

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı V12.5.2.0.RJKEUXM İndirme Bağlantıları

Ota dosyaları daha az boyutlu oluyordu. Sistem guncelleyici üzerinden guncelleme paketi seçip bu recoveri romu seçersek bir sıkıntı çıkar mı
  10. okanayranci

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

IMEI atılmış Redmi Note 8'de twrp ve magisk yüklü. Telefona güncelleme geldiği zaman twrp menüsüne yönlendiriyor. Twrp ve magisk kaldirirsam IMEI gider mi? Güncelleme menüsünden gelen güncelleme sorunsuz yüklenir mi yoksa güncelleme sırasında IMEI gider mi?
  11. okanayranci

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı V12.5.1.0.RJKEUXM İndirme Bağlantıları

Cihazım Global mi EU mu? İkisi de yazdığı için anlayamadım.
  12. okanayranci

Yardım Mi kilit açma öncesi gelistirici seçenekleri kapandı

Geliştirici seçeneklerini yeniden açtım ama mi kilit açma durumundan yeniden hesap eklemedim. XiaomiToolV2 ile süreyi kontrol ettim 104 saat kaldığı söyleniyor. Süre sonu bir sorun çıkmaz umarım.
  13. okanayranci

Yardım Mi kilit açma öncesi gelistirici seçenekleri kapandı

Merhaba, Cihazımda geliştirici seçeneklerini aktif edip mi kilit açma durumundan cihazımı eklemiştim. 3 gün sonra telefonumu kapatıp açtım. Cihaz bulunamadı sms atılamadı bildirimi geldi. Herhangi bir sorun var mı diye geliştirici seçeneklerine bakmak istedim ama geliştirici seçeneklerinin...
Üst Alt