Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi Flash>Configuration>CheckPoint'deki \$fastboot -s *lock kısmını silin ve kaydedin. Tekrar rom flashlamada bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ama sürekli recovery moda almasının bununla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Main Menu en altta kırmızı nv data is corrupted yazıyorsa TWRP yükleyip...
Merhaba. Repair yapılmış imei kapandı. Henüz süreleri olduğu için telefonun orijinal IMEIsine geri dönmeye çalışıyorum ama olmuyor. Önceden aldığım EFS yedeği bir işe yaramıyor. Orijinal QCN dosyası mevcut, onu attığım zaman imeiler geliyor ancak şebeke gelmiyor. Bir fikri olan var mı?
Geliştirici seçeneklerini yeniden açtım ama mi kilit açma durumundan yeniden hesap eklemedim. XiaomiToolV2 ile süreyi kontrol ettim 104 saat kaldığı söyleniyor. Süre sonu bir sorun çıkmaz umarım.
Merhaba,
Cihazımda geliştirici seçeneklerini aktif edip mi kilit açma durumundan cihazımı eklemiştim. 3 gün sonra telefonumu kapatıp açtım. Cihaz bulunamadı sms atılamadı bildirimi geldi. Herhangi bir sorun var mı diye geliştirici seçeneklerine bakmak istedim ama geliştirici seçeneklerinin...