ohioluohio3131 kullanıcısının son içeriği

1. ohioluohio3131

Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

hocam miui 14 android 13 rosemary bootloopa giriyor kerneli atınca
  2. ohioluohio3131

Çözüldü Hyperos 3 güncellemesi server kayıtlı note13 pro+

server kayıtlı redmi note 13 pro plusta sorun olmaz hyperos3 indirebilirsiniz, yazilim kayitlilarda recoverye atiyor cihaz zar zor aciliyor esski surumde direnclilerde imeiler orijinale dönüyor
  3. ohioluohio3131

Yardım Redmi note 13 pro+ hyperos 3

yanlış bilmiyorsunuz doğru hocam server kayitlarda sorun yok digerleri için sorun.
  4. ohioluohio3131

Yardım Sorunu düzeltmek için bootloader'ı kilitleyin

fastboot moduna girip bilgisayardan fastboot oem lock komudunu girin
  5. ohioluohio3131

Yardım Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) cihaza hyperos 3 güncellendiğinde imei gittiği doğru mu?

Kmkk dediği gibi Direnç ile kayıt yapılmış zircon cihazlar hyperos 3 'e güncellenince imeiler orijinale dönüyor birkaç kişiye sordum onayladilar yine, yani 120-120 çift sim ile 240 gün kayıt dışı kullanıyorsun, sonrası size kalmış.
  6. ohioluohio3131

Yardım Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) cihaza hyperos 3 güncellendiğinde imei gittiği doğru mu?

anladım, ben yine de guncelleyecegim imei de patlasin sorun yok, bi deneyim olsun bana da
  7. ohioluohio3131

yapcak hicbirsey yok o zaman, güncellemeyegiz 1769002763 tamam
  8. ohioluohio3131

ya hocam neden gidiyor peki merak ediyorum bu imei neden patlıyor, nvdatanin corrupted sorunu betadan olabilir diye düşünüyorum halen ben, bu durumu hyperos1 den 2'ye geçecek kişilere de söyleyenler vardı ama 3 için kesin birşey yok şuan
  9. ohioluohio3131

hocam bence nvdata yani imei gitme sorunu beta surumunden olabilir stabil surumde boyle yapmaz bence, ama ben risk alip geldiğinde güncelleyecegim sizlere de bildiririm
  10. ohioluohio3131

Yardım Güncelleme Yapamıyorum

Cihazim Redmi Note 10S telefonum sistem çökmüştü sonra telci tr rom atmış telefona. Her neyse telefon güncelleme Yapamıyorum ağa baglanilamiyor diyor yardim edermisiniz verileri temizle yaptım yine calismadi
  11. ohioluohio3131

Yardım Redmi Note 10s Bootloop

Arkadaslar cihaz hardbrick oldu sanirim redmi yazisi geliyor gidiyor fastboot girmiyor ne yapmam lazim kapanmiyor surekli boyle lutfen acil yardim edin lutfen
  12. ohioluohio3131

Yardım Redmi Note 10S TWRP kuramiyorum

Merhabalar, telefonuma TWRP atamıyorum bir yerden recovery.img buldum fakat flash yaptigimda this partition doesn't exist hatası alıyorum. İŞLEMİ TELEFONDAN GERÇEKLEŞTİRİYORUM. Bugjaeger mobile uygulaması ile yapıyorum fakat olmuyor. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum.
  13. ohioluohio3131

Yardım twrp'den evolution x kuruyorum ama ekran yok

twrp'den evolution-x kuruyorum ve system reboot atıyorum samsung yazısı geldikten sonra simsiyah ekran var nasıl düzeltirim çünkü bu roma geçmek istiyorum Cihaz modelim: SM-A105F dosya: evolution_a10-ota-rq3a.210905.001-09221542-unofficial-unsigned
Üst Alt