Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kmkk dediği gibi Direnç ile kayıt yapılmış zircon cihazlar hyperos 3 'e güncellenince imeiler orijinale dönüyor birkaç kişiye sordum onayladilar yine, yani 120-120 çift sim ile 240 gün kayıt dışı kullanıyorsun, sonrası size kalmış.
ya hocam neden gidiyor peki merak ediyorum bu imei neden patlıyor, nvdatanin corrupted sorunu betadan olabilir diye düşünüyorum halen ben, bu durumu hyperos1 den 2'ye geçecek kişilere de söyleyenler vardı ama 3 için kesin birşey yok şuan
hocam bence nvdata yani imei gitme sorunu beta surumunden olabilir stabil surumde boyle yapmaz bence, ama ben risk alip geldiğinde güncelleyecegim sizlere de bildiririm
Cihazim Redmi Note 10S telefonum sistem çökmüştü sonra telci tr rom atmış telefona. Her neyse telefon güncelleme Yapamıyorum ağa baglanilamiyor diyor yardim edermisiniz verileri temizle yaptım yine calismadi
Merhabalar, telefonuma TWRP atamıyorum bir yerden recovery.img buldum fakat flash yaptigimda this partition doesn't exist hatası alıyorum. İŞLEMİ TELEFONDAN GERÇEKLEŞTİRİYORUM. Bugjaeger mobile uygulaması ile yapıyorum fakat olmuyor. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum.
twrp'den evolution-x kuruyorum ve system reboot atıyorum samsung yazısı geldikten sonra simsiyah ekran var nasıl düzeltirim çünkü bu roma geçmek istiyorum
Cihaz modelim: SM-A105F
dosya: evolution_a10-ota-rq3a.210905.001-09221542-unofficial-unsigned