ohaonyedibindolar kullanıcısının son içeriği

1. ohaonyedibindolar

Yardım Miui12 den Miui11e döndükten sonra kasma sorunu

Arkadaşlar başlamadan önce yaklaşık 1 yıldır kullandığım telefonumda hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim. Yaklaşık 1 hafta önce gayet memnun bir şekilde kullandığım "EU MIUI 12 20.5.14" romunda wifi kapatıp açınca telefon kendini kapatıp açmaya başladı.İki kere bu işlemi...
  2. ohaonyedibindolar

Çözüldü (eu rom)Kulaklık sesi az geliyor

Evet root gerekiyormuş.
  3. ohaonyedibindolar

Sorunu hallettim arkadaşlar. whyerd low volume -Telefona BuildProp editör uygulamasını indirdim. -Editörde arama kısmına ro.miui.region yazıp arattıım.(karşıma böyle bir değer geldi -> ro.miui.region=PL ) - Buradaki PL değerini IN olarak değiştirdim (ro.miui.region=IN) -Telefonu yeniden...
  4. ohaonyedibindolar

Global romda [FIX] Headphones Volume too low?! TRY THIS! - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum şu tarz çözümler iş görüyormuş galiba.Ben sizdeki sıkıntıyı yaşamamıştım.
  5. ohaonyedibindolar

Hocam şuan dolby kurulu zaten seste bir artış oldu ama hala global romda ki kadar yüksek değil ses
  6. ohaonyedibindolar

Arkadaşlar global romda kulaklık sesini son seviyeye kadar çıkarmıyorken bile şimdi eu romda son ses yetersiz geliyor.Biraz araştırma yaptım note5 için vs birkaç dosya yayınlanmış ama redmi note 7 için bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Üst Alt