ogzhnsfgl kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Miui 11 sonrası Volte ayarları kayboldu

Merhaba arkadaşlar, Miui 11 global kararlı ota olarak kurdum ve sonrasında farkettim ayarlar kısmında artık sadece wowifi mevcut. Arama ekranından kodları girip (*#*#volte#*#* ve *#*#vowifi#*#*) ikisinin de disabled veya enabled olması ayarlar kısmında bir şey değiştirmiyor. Activity...
  2. O

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

cepfaz Twrp son sürümünü indirip deneyin, 3.3.1-22 mevcut Xda sitesinde. Yeni recovery indirin, Twrp açıp Install Image seçip indirdiğiniz recovery'i flashlayın. Ardından reboot recovery ile tekrar twrp'ye girin. DalvikArt/Cache wipe yapıp romu flashlayın. Eğer magisk yüklü ise root ve twrp...
  3. O

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Veri kaybı yaşamadan güncelleme yapamaz mıyız? Sadece Cache wipe yapıp flash yapsak olmaz mı?
  4. O

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Bl açık, twpr, magidisk kurulu cihaza nasıl güncelleme yapabilirim? Recovery sürümü indirdim twpr den art & cache dalvik yaptım, install dedim hata verdi. Ota'dan geleni kur dediğimde twrp ye düşüyor telefon zaten. Bilemedim nerede problem? Edit: Twrp guncelleyince sorun çözüldü. 3.3.1-21...
Üst Alt