Oguzyncr kullanıcısının son içeriği

1. Oguzyncr

Yardım Ağa bağlanamıyorum

Gizli ağa bağlanmak istiyorum, ağın bilgilerini girdim. Ama kapsama alanı dışında diyor halbuki modem hemen yanımızda. Bilen varsa yardımcı olabilir mi
  2. Oguzyncr

Çözüldü Ösym, sibanet uygulamalarını indiremiyorum

ÖSYM ve sibanet uygulamalarını "bu öğe ülkenizde kullanılamıyor" ibaresinden dolayı indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  3. Oguzyncr

Yardım Ekran kilidi otomatik açılıyor

Rootlu değil maalesef. Neyse teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Oguzyncr

Kamera ayarlarında var ve aktif. Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Oguzyncr

Cebimdeyken ekran kendiliğinden açılıyor ve acil arama kısmına geçiyor. Bu yüzden telefon ısındı ve % 10 şarj yemiş. Bunu nasıl düzeltebilirim. Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Oguzyncr

İnceleme Nisan Ayı Güvenlik Guncellemesi

VOLTE için cihazınız uygun değil diyor türk telekom Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Oguzyncr

Haber Güncelleme geldi

Neler değişmiş farkeden var mı ? Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Oguzyncr

Yardım Telefonu güncellemelimiyim

Bütün güncellemeleri yaptım bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bence yapmalısın.. Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Oguzyncr

Yardım Mi A2 Lite "Open Camera" uygulaması

Sizce bu uygulamada 4K video çekiminde Bitrate oranını kaç Mbps seçmeliyim ? Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Oguzyncr

Soru Mi A2 Lite Pil Performansı

Her uygulamayı ayrı ayrı kısıtlıyoruz. Uygulama bilgileri→gelişmiş→pil → arka plan kısıtlaması. Bu yolları izleyerek kısıtlıyoruz. Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Oguzyncr

Öncelikle teşekkür ederim. Senin yapıp benim yapmadığım şeyler yazdıkların içerisinde var. Önerilerini uygulayacağım. Anlayışın için teşekkürler :) Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Oguzyncr

Teşekkürler kardeşim :) Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Oguzyncr

Şikayet değil benim ki. Şarjının 2 gün dayandığını söyleyenler var. Ben de o seviyeye nasıl ulaşılıyor merak ettim sadece. Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Oguzyncr

Pili gayet iyi ama online oyunlar oynarsanız 1 günü çıkarmıyor. Bu süreyi daha da yukarı nasıl çekeriz ? Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Oguzyncr

Soru Ekran kullanımı

Uyarlamalı pil özelliği işe yarıyor mu ? Ben çok farklılık göremedim
Üst Alt