Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildirim gelmesin diye müzikleri sildim ama yok şimdi de olmadığı halde yolluyor. Ayarlardan tüm bildirimleri kapattım olmadı. Müzik aracı etkiler diye onu da kaldırdım yine olmadı. Nasıl düzelecek bu. Yana atıyorum 5 dakika içinde yine geliyor.
12/512 fiyat 16.250 TL
Bunlara normal IMEI atılmıyor diye biliyorum bu yüzden mecburen dirençli alacağım. Değer mi bu fiyata? Telefon araştırmaktan kafayı yedik.
Şu an Redmi Note 10 Pro'ya sahibim fakat gece çekimlerinde vs. mor çekiyor. Mor çekme gibi bir sorun yoktur inşallah. Kronik sorunluysa hiç bulaşmayıp A34 almayı düşünüyorum. Fiyatı 13 bin, 8 GB versiyonu.
Telefon kilitliyken bile sarj gidiyor. Daha dün başladı. Gece sarj 22 ken taktım 3 saat sonra kalktığımda 7 olmuştu. Sarj ettikten 1 saat sonra yine kendi kendine %10 düşmüş. Sebebi nedir, acil yardım lazım. Telefon yurt dışı.
Başlıkta gördüğünüz gibi IMEI bitti,sim kartı okunmuyor.RSA kilidi vs. birşeyler gördüm IMEI atılsa bile düzgün çalışmıyor telefonlar deniliyor,bilgilendirebilir misiniz.IMEI atmamda bir sorun var mı ? Nasıl atabilirim.Cihaz Redmi Note 10 Pro alalı daha 6 ay oldu