OguzJones kullanıcısının son içeriği

1. OguzJones

Yardım Bilgisayara Linux işletim sisteminde Adb fastboot tool,minibal adb ve türevlerini yüklemek ?

Arkadaşlar bu konu önceden açıldı mı bilmiyorum açıldıysa da kusuruma bakmayın lütfen her neyse konuya geleyim başlıktan da görebilceğiniz üzere ben redmi note 8 cihazıma linux üzerinden twrp adb fastboot tools vs.. nasıl yüklerim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  2. OguzJones

Tema Ekrana dokununca parıldayınca ışık çıkan duvar kağıdı

Arkadaşlar herkese merhaba babamın Oppo A5 2020 telefonunda Siyah arkaplan üzerinde boşluğa dokununca dokunduğu yerde ışık çıkıyor o tarz duvar kağıtlarının adı nedir acaba bilen var mı ?
  3. OguzJones

Yardım Resmi note 8 ekran süresi uzun mui tabanlı ve kernel önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim benim uzun ekran süresi veren Mui tabanlı Roma ihtiyacım var ek olarak ortalama batarya yüksek performans veren de kernele ihtiyacım var telefonumdan genellikle pubg oynuyorum şimdiden herkese cevapları için teşekkür ederim.
  4. OguzJones

Yardım Redmi note 8 performans sorunu

Arkadaşlar iyi akşamlar ben Xiaominin redmi note 8 marka telefonunu aldım ama telefona hangi romu yüklersem yükleyeyim critical ops ve pubg mobilde yeterince iyi performans alamadım her türlü ayarı denedim mesela arkadaşımdada aynı model telefon var mesela o critical opsta en yüksek ayar ve...
Üst Alt