OguzJones kullanıcısının son içeriği

1. OguzJones

Yardım Direnç Değişimi olmadan yazılım ile İmei Repair olurmu

benim 16 ay imei sürem var bende de aynı cihaz var yeni aldım belki o zaman çıkar bir şeyler bekleyeceğiz mecburen umarım çıkar cihazdan aşırı memnunum ama direnç işlemi korkutuyor. 1680505807 Hocam ondan dolayı değil 8 ay bu yıl 8 ay da diğer yıl için.Öyle oluyor diye biliyorum 1680505965...
  2. OguzJones

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

Arkadaşlar bu romun MIUI 12.5 versiyonunu yükledim Bluetooth kullanılamıyor yardımcı olur musunuz hiç 13 e geçmek istemiyorum bir de bu cihaz da android sürüm dusurmelerinde hard brick, brick durumları var mı resmi note 8 kullanırken yoktu
  3. OguzJones

Ana Başlık Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Hocam NFC kamera da vs sorun var mı acaba
  4. OguzJones

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

arkadaşlar mıuı 13 ten hangisini indirmemi tavsiye edersiniz fastboot ile kurulum yapmak istiyorum cihazı kaçak aldım imei gitmez değil mi şuan 12.5 yüklü cihaz da 1679828436 Birde arkadaşlar fastboot sürümünde twrp olmadan magisk kurma yolu var mıdır ?
  5. OguzJones

Mod Youtube Vanced[Youtube Arkaplanda Çalıştırma ve Reklam Engelleme]Root-No Root

Telefonum rootlu uygulamayı indirdim indirme hariç her fonksiyon çalışıyor YouTube Premium edinin diyor yardımcı olur musunuz ?
  6. OguzJones

Rom MiuiLite 12.5.2 Çin Kararlı (Enhanced)

Hocam atarsanız çok sevinirim ve romdan önce mi sonra mı gappden magiskten sonra mı o sırayı da söylerseniz ayrıca memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim
  7. OguzJones

Hocam vbmeta için bilgisayar gerekiyor maalesef bende bilgisayar yok başka bir çözüm öneriniz var mı vbmeta haricinde gappsten kaynaklı değilmiş bu arada
  8. OguzJones

Teşekkür ederim 1633024433 Hocam merhaba romu indirdim lakin kuramadım redmi yazısına gelip cihaz kendini sıfırladı orangefoxa girip başka rom yüklemek durumunda kaldım maalesef
  9. OguzJones

Hocam öncelikle elinize sağlık benim bir sorum var şuan bende 12.5.2 var China rom onda Türkçe dil desteği yok ama aşırı stabil bu paylaşmış olduğunuz romda stabil midir şuan kullandığım kadar ek olarak gapps kendimiz mi yüklüyoruz hazır mı geliyor son olarak Türkçe dil mevcut mu yazmışsınız...
  10. OguzJones

Mod Redmi Note 8 Inception Kernel v6.3 | MIUI12/AOSP A10 ve 68 Hz Ekran Yenileme

Havoc OS 3.12 ile akıyor maşallah çok işime yaradı sosyal medya da daha akıcı bir şekilde geziyor gibime geldi, konu için teşekkürler.
  11. OguzJones

Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim son bir sorum olacaktı bu önerdiğiniz romlardan hangileri corvus OS Android 11 kadar özelleştirme bulunduruyor corvus huğlu olmasa çok çok memnun kalmıştım şuan Evolation X çok sempatik gelmeye başladı gözüme
  12. OguzJones

Arkadaşlar şuan bende corvusun son sürüm romu var bu kadar buglu iğrenç rom görmedim msm xtented ve octavi osta denedim hangi aosp romu tavsiye edersiniz ve cihazı Android 11 den önerdiğiniz romun android sürümüne düşüreceğim problem olur mu ? Şimdiden herkese cevapları için teşekkürler
  13. OguzJones

Peki hocam çok teşekkürler
  14. OguzJones

Arkadaşlar en stabil custom aosp rom nedir şuan da miui kullanmaktan saçımda tel kalmadı hangi şimdiden teşekkür ediyorum.
Üst Alt