Oguzhn74 kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Güncelleme ile IMEI gitmedi

Geçenlerde mi 11 ultra direnç kayıtlı (MIUI 14.0.3 EU) cihazıma MIUI 13.0.3 Endonezya Rom kurdum. Hemen MIUI 13.0.5 güncellemesi geldi ama geliştirici seçeneklerinden otomatik sistem güncelleştirmesini kapatmıştım. Dün gece şarjım bitti telefon kapandı az önce şarja takıp telefonu açtığımda...
  2. O

Soru Şarj değerleri normal mi?

Sabah 06:37'de kalktım, telefonu %100'de şarj'dan çıkarttım. En fazla 5-10 dakika kullanmışımdır ve kendi kendine şarj 82'ye düştü. Ekran görüntüsü ekliyorum sizce normal mi? Cihaz mi 11 Ultra direnç kayıtlı.
  3. O

Yardım Mi 11 pro (mars) romlar ultra'ya (star) oluyormu?

Bazı yerlerde 11 pro (mars) cihazına ait bütün aosp romların ultra versiyon (star) içinde çalışabileceği yazıyor. Örneğin ; crdroid, pixel experince vb rom indirsem mars modelini sorunsuz kurabilir miyim ultra cihazıma?
  4. O

Çözüldü rom indiremiyorum

xiaomifirmwareupdater buradan ve diğer hiçbir siteden cihazıma ait fastboot veya twrp rom indiremiyorum inanılmaz derecede yavaş iniyor. dünden beri abartmıyorum belki 100 defa farklı şekillerde indirmeyi denedim ama olmuyor. dünden beri cihaz brick durumunda ve indiremediğim için kurtaramıyorum...
  5. O

Yardım Cihazıma direnç yapılmış mı?

Öncelikle herkese mutlu, huzurlu sağlıklı yeni yıl diliyorum. 1 hafta önce telefoncudan direnç kayıtlı mi 11 ultra aldım fakat cihazı ilk elime aldığımda *#06# yaptım ve 2 IMEI'de null gözüküyordu, adama söylediğimde 2 dakika'da hallederim deyip pc'den düzeltme yaptı ve 2 IMEI'de geldi şuan bir...
  6. O

Yardım Cihaz sürekli olarak takılıyor

Herkese iyi akşamlar cihazı daha dün aldım ama ciddi bir sorun yaşıyorum ve kanser edecek seviyeye geliyor bazen. Sürekli olarak mesela Instagram'da sayfa kaydırırken , chromede birşey ararken, yazarken, sayfa kaydırırken yada arama yapacağım sırada, telefon menüsünda, ayarlarda gezinirken genel...
  7. O

Yardım Mi 11 ultra recovery atma

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cihazı daha bugün aldım , root var fakat twrp yok cihazda. PC olmadan twrp yada orangefox yüklemenin bir yolu varmıdır? Şimdiden teşekkürler
  8. O

Soru Sürüm Düşürme

Birkaç gündür cihazın sürümünü düşürmek için yollar arıyordum, az önce bir sitede MIUI yazısına 5-6 kere üst üste basınca ek seçenek geldiğini ve oradan "eski" istediğimiz sürüme geçebileceğimizi öğrendim. "ekran görüntüsü eklediğim kısımda mevcut" cihazım mi 11t yurt dışı, IMEI vs atılmadı...
  9. O

Soru Fabrika ayarlarına sıfırlamak IMEI siler mi?

Cihaz mi 11T yurtdışı, IMEI atılmadı kendi orjinal IMEI var cihazda. Fabrika ayarlarına sıfırlarsam sorun olur mu?
  10. O

Soru Mi 11 T alınır mı?

Herkese merhaba, 3 yıl boyunca note 8 pro kullandım bir sürü rom attım mod yaptım çok uğraştım ondan sonra mi9t pro aldım onunlada aynı şekilde 1 yıl uğraştım hoşuma gidiyor rom vs işleri ama son zamanlarda brick olaylarından çok sıkıldığım için xs max aldım 2 aydır kafam rahat kullanıyorum ama...
  11. O

Soru Twrp ile sürüm düşürme

Merhabalar şuanda crdroid 9.2 kullanıyorum. Endonezya 11.0.2 veya 12.0.1 kurmak istiyorum, twrp ile direkt olarak flaşhlasam sorun yaşarmıyım?
  12. O

Soru Android 11 uyumlu orangefox

Merhabalar, forumda araştırdım fakat genellikle recovery'lerin bir çoğu android 10 uyumluymuş. Cihazım MIUI 12.5.1 android 11 global versiyon, bu sürüme ait orangefox bulabilirmiyim? Tek amacım Endonezya rom yüklemek.
  13. O

Yardım Orangefox Magisk Hatası

Cihaz k20 pro ROM voltage OS V2.3 Magisk 25.2 sürümü flashladığımda bu hatayı alıyorum, sorun ne olabilir? Not: Herhangi bir bootloop sorunu yok ve cihaza sağlıklı bir şekilde magisk kurulabiliyor.
  14. O

Soru Orangefox Wipe'de ki Cust Nedir

Seçeneklerde gözüken cust nedir bilen varmı?
  15. O

Sohbet K20 Pro Antutu Skoru

Rom: Masik P V 16.2 Karnel: Candy 6.4 (69 Hz olarak) En son India 12.5.1 sürümde yaptığımda 411 almıştım.
Üst Alt