Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumun şarjı yaklaşık 18 saat gitmektedir. Bu şarj süresinden çok memnunum ancak zaman içerisinde bu sürenin azalmasından korkuyorum. Doğru bildiğim yanlışları yazınızla öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.
Böyle bir sorun yaşamadım. Sanırım sizin de tahmin ettiğiniz gibi bir su sızıntısı olmuş olabilir. Telefonunuz garanti kapsamındaysa bir şansınızı deneyin derim.
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır Turkcell lifebox uygulamasını memnun şekilde kullanıyorum ancak bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Ben daha önce rehberimi buraya yedekledim ancak bunu bir yanlışlık sonucu bir kaç kez yapınca lifebox yedek rehberde şuan
2737 kişi oldu. Her kişiden...
Üstat tarife kısmının iptali fotoğrafta ki gibi 'Veri Kullanımı' kısmını kapatmaksa olmuyor. Kapatmak başka bir şekilde oluyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Ekranı yukarıdan aşağıya indirdiğimizde çıkan sayfada bugün kullandığım ve belirlenen tarihten sonra kullandığım mobil veriyi görüntülüyordum. Ancak ben tarife kısmından aylık kotamı yazarak durumu güncellendim ve şuan günlük kullanım ve kalan GB...