oguzhanla kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru miel ve fleur rom

redmi note 11s de miel ve fleur diye ayrı iki ayrı yapım var.bunların yazılımlarıda farklımıdır?internette henüz bir bilgiye ulasamadım.
  2. O

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

hocam mi6 var onarım gerekiyor.citalı ekran değişimi yapıyormusunuz
  3. O

Satış Mi 6

hocam anlasirsak ben alabilirim
  4. O

Alış Xiaomi mi6 anakart

telefon turşu olmuş :D.bana çerceveli ekran lazım.
  5. O

Alış Xiaomi mi6 anakart

herkese merabalar. çerçeveli anakartı bozuk mi6 arıyorum.
  6. O

Yardım Mi6 Custom Rom Pusula Sorunu

bende de aynı sorun var..ilk başlarda kafam takılıyordu..ama şimdi önemsemiyorum. çünkü yazılımsal değil, mekanik problem oldugunu sanıyorum.
  7. O

Araçlar S-link SL-U602 Usb 2.0*3 Port Hub + RJ45 Ethernet Çevirici Mİ BOXLARDA ÇALIŞMIYOR

S-link SL-U602 Usb 2.0*3 Port Hub + RJ45 Ethernet Çevirici Mİ BOXLARDA ÇALIŞMIYOR.BU SORUNU GİDEREBİLEN VARMI? BOŞYERE ALDIK HERALDE....
  8. O

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Baki bey çok ama çok teşekkür ederim... Sayenizde bu sorunu da çözdüm..
  9. O

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Abi ben bu menüyü bulamadım... Gcam menüsünden ayarlara girdim, gelişmişe girdim...ama bu save to menüsünü bulamadım. bi yardımcı olsanız....
  10. O

bir sorunum var? portre fotoları hep ayrı klasöre kaydediyor. bunun için bir çözüm var mı?
  11. O

cok ama cok tesekkur ederim...sorunsuz bir sekilde yaptim...baki bey eniyi rom hangisidir??
  12. O

acemi olduğum için soruyorum. bende mi6 miui global 11.0.3 yüklü...herhangi bir terslik çıkarmaz inşallah..
  13. O

eu romun farkı nedir??? birde en güncel kamera uygulamaları nelerdir..???
Üst Alt