oguzhanbekci kullanıcısının son içeriği

1. O

İnceleme Mi8 Deji Batarya v10.2.2.0 Global Kararlı

Herkese merhabalar mi8 için hem şarjı iyi giden hem de Gcamden vazgeçemeyenler için şimdiye kadar test ettiğim romlardan bahsedeceğim. MIUI12 Eu Beta kurup şarj performansını 2 gün test ettiğimde 1 günde 5 saat ekran süresini zar zor alıyordu. Tabi ki ekran animasyonları vs güzel ancak şarjın...
  2. O

Soru Mi8 MIUI9 9.5.13.0 Global Kararlı Roma Dönüş

Merhaba arkadaşlar. En son Eu Stabil MIUI12 rom denemiştim ancak temiz kurulum magisk modulleri ve bütün ayarları yapmama rağmen 3 gün boyunca ortalama 5-5.5 saat ekran süresi alıyordum. Bugün kafayı kırdım ve miui9a geri dönüş yaptım Bir kaç Gcam araştırdım denedim ancak stabil çalışan...
  3. O

İnceleme Mi8 Deji Batarya

Herkese merhaba. 2 yıla yakın kullandığım telefonumun bataryasını Deji bataryayla değiştirdim. Batarya değiştirmek isteyen arkadaşlar için belki fikir olur diye batarya tüketimini paylaşıyorum. Dark mod,wifi,mobil veri hep açık, gps ve otomatik parlaklığı dışarı çıktığım zamanlarda açtım. %5'e...
  4. O

Yardım Sanırım telefonum Brick oldu

Merhabalar. 17 aydan sonra bootloader kilidini açıp cihaza custom rom yüklemeye karar verdim. Twrp magisk derken Rom flashlarken elektrikler kesildi ve telefon mi ekranında kaldı. Ne fastboot ne de twrp ekranına giriş yapabiliyorum. İnternetten bakarak arka kapağı söküp edl modda yazılım...
  5. O

Soru Mi 8 için Orjinal Batarya?

Arkadaşlar Mi8 cihazım için orjinal batarya arayışım sürmekte var mı yardımcı olabilecek?
  6. O

Yardım Orjinal Mi8 batarya ?

Arkadaşlar merhaba. 15 ay sonunda bataryamda 627 mah kayıp mevcut :) Mi8 telefonuma orijinal batarya arıyorum daha önce alıptecrübe eden biri varsa yönlendirebilir mi?
  7. O

Satış İlk sahibinden Mi8

16.02.2019 tarihinde gittigidiyor'dan cepport satıcısından satın almıştım. 16.02.2021 tarihine kadar KVK garantilidir. İlk gününden beri ekran filmi ve kılıfla kullandım. Bootloader kilidini açmadım şimdiye kadar olduğu gibi kullandım. Miui11 yüklüdür ekran süresi olarak ta yaklaşık 6.5-7 saati...
  8. O

Soru Merhabalar, İphone'dan Xiaomi'ye geçilir mi

Bütçeniz varsa ki var yazmışsınız Xiaomi uğraş gerektiren bi telefon yani Gcam yüklemek,her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak veya eksik şeyleri gördükçe keşke bu da olsa demek yerine orta seviye herhangi bir android cihaz alıp kullanmanız daha mantıklı. İos tamamen farklı bir işletim...
  9. O

Yardım Normal Şekilde bile kullanılmıyor

G3 modellerinde anakart soğutması olmadığı için hafif ısınmada anakart yanma sorunu var siz rom attığınız için ısınmadan kaynaklı olmuştur. He cihazın soğutma sistemi farklı o yüzden korkmayın :) G3 tamamen mühendislik hatası ve ihmalidir.
  10. O

Yardım Mi8 Gcam

Arkadaşlar merhaba. Mi 8 için Gcam konusu açılmıştı laptopta vardı ama laptopumu sattığım için konuyu ve apk yı bulamadım. Tekrardan güncel Gcam sürümünü paylaşabilecek var mı?
  11. O

Çözüldü Mi 8 neden yüz tanıma yok ?

Bölgeyi Azerbaycan deneyin isterseniz.
  12. O

Soru Mi 8 kullananlar memnun musunuz?

Bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gerekli ayarlamaları yapabilirim uğraşırım dersen gayet memnunum tavsiye ederim. Ama yarın birgün reklam niye çıkıyo şu ayarı bulamadım diye konu açmakla uğraşamam diye şikâyet edersen başka markalara bakabilirsin :)
  13. O

Sohbet Mi8 Şarj Rekoru

Açıkcası bu forumda o kadar konuya baktım ki mi8 ile ilgili hepsini hatırlayamıyorum biraz araştırmak gerek :) Önemli İpuçları bölümünden Mi8'le ilgili her konuyu okumanızı tavsiye ederim. Xiaomi'nin güncelleme sonrası cihazları stabil çalışmıyor neden çözemedim ama her güncellemede böyle oldu...
  14. O

Sohbet Mi8 Şarj Rekoru

Sanırım ilk aldığımdan beri cihazı gördüğüm en iyi ekran süresi oldu
  15. O

Çözüldü Mi8 Kamera Ayarları (Işık sorunu )

Güncelleme sonrası bende de aynı durum mevcut. Sanırım ondan kaynaklı. Gcam kullanıyorum bazen ondan da memnun kalmıyorum ama olsun :)
Üst Alt