oguzhanacer kullanıcısının son içeriği

1. oguzhanacer

Anket Poco F1 için rom anketi...

Pixel experience rom dan başkasını kullanamıyorum.
  2. oguzhanacer

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Elinize sağlık poco f1 için bulamayacağız sanırım
  3. oguzhanacer

Güncelleme [Android 10] Pocophone F1 Global Kararlı Android 10 V11.0.4.0 QEJMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar bana OTA' dan resmi güncelleme şuan itibariyle geldi.
  4. oguzhanacer

Haber Miui 11 POCO F1

Bende o sorunlar hiç bir zaman yoktu zaten pubg ve cod da full ayarlarda ısınma ve dokunmatik sorunu olmadan oynatıyor zaten
  5. oguzhanacer

Haber Miui 11 POCO F1

Arkadaşlar POCO F1 için Miui 11 i Twrp ile yükledim. Bildirim durumları halledilmiş. Ayarlara bir menü koyarak kökten çözmüşler. Durum çubuğu bildirimleride sürekli aktif ve görünür durumda. Ayrıca uzun sms geldiğinde tamamı görünüyor oda düzelmiş. Darkmode gelmiş bir kaç ss atayım.
  6. oguzhanacer

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Yok yapamadım hata verdi. Beta kullanıcısı olmamı istiyor. Eski sürüm numarası da aynısı 10.3.8 versiyon. Şuan gelen sadece Hintli beta kullanıcılarına gelmiş kayıt yaptıranlara. 1 2 hafta denicekler öyle gelecek bize sanırım. Zaten fotolarda miui 11 logosunun sağ üst tarafında beta ibaresi mevcut
  7. oguzhanacer

Benim şuan varolan sürüm PEJMIXM Global. Beta kullanıcıları yükleyebiliyormuş sanırım. Çok enterasan flashla atıcam sanırım
  8. oguzhanacer

POCO F1 sahibiyim ve telegram sayfasında böyle bir ibare var link var. 1.8GB güncelleme gayet iyi. Telefonu kontrol ettiğimde gelen giden yok. İlla manuel attırcaklar yahu. Ver işte OTA' dan uğraştırma bizi be kardeşim. Şuan indiriyorum güncelleyiciden yükleyeceğim. Zaten PEJMIXM kodlu global...
  9. oguzhanacer

Şu yazı fontu gelsin birde bildirim sorunları düzelsin başka bişey istemiyorum.
  10. oguzhanacer

Bugün söylenenlere göre POCO f1 e miui11 gelecekti. Yalan oldu. Boşuna bekliyoruz galiba.
  11. oguzhanacer

Poco f1 an itibariyle güncelleme gelmedi.
  12. oguzhanacer

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Miui seviyoruz
  13. oguzhanacer

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğu Bildirim Simgeleri Görünür Yapma [Twrp]•[Rootsuz]

Cihazın hafızasında custom rom varsa yapabilirsin düzelir. Eğer yoksa ve usb hata ayıklama açmayı unuttuysan mi flash ile resmi rom flashla sonra tekear twrp ve custom yapabilirsin.
Üst Alt