Oguzhan.64 kullanıcısının son içeriği

1. Oguzhan.64

Soru Mi 10 Pil süresi ve Android 11

Hoparlörlerden gelen sesler yüksek olduğunda cızıltılı oluyor 1617366314 Sanırım herkes yaşamıyor sorunu ama yaşayan da çok 21.3.17 sürümünü yükledim o sorunsuz şuan
  2. Oguzhan.64

Beyler beta romda hoparlörde sorun var geçmenizi önermem düşünen varsa
  3. Oguzhan.64

Aynen eu stabil genel olarak tüm sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum ara ara oyun da oynuyorum yarım saat falan belki toplam belki hiç yok 1617211370 Betada durum nasıl stabil mi hata çok mu betaya geçmeyi düşünüyorum da
  4. Oguzhan.64

6 saat falan alıyorum stabilde
  5. Oguzhan.64

Yardım Mi 10 için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce ben de mi10 alarak aranıza katıldım fakat cihaz için ön kamerayı etkilemeyen tam kaplayan bir koruyucuya ve kamera çıkıntısı yeterli olan kaliteli bir şeffaf kılıfa ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
  6. Oguzhan.64

Soru Mi 10 için uygun Gcam ve Config

Şu botu kullanarak bulabilirsiniz 1609664308 t.me/GCamFinder_Bot şu botu kullanarak uygun gcamleri bulabilirsiniz
  7. Oguzhan.64

Soru Mi 10 ile ilgili bilgi ve tavsiye

Arkadaşlar repairli temiz 8/256 buldum ve aldım 2 gün öne herkese teşekkürler
  8. Oguzhan.64

Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

Merhaba, ben Mi9 SE kullanıcısıyım. İşlemcinin yetersiz kalması, daha iyi kamera deneyimi (özellikle ois), yazılımsal olarak daha iyi destek alabilmek (gerek sistem güncellemeleri, gerek gcam vs. ek yazılımlar) sebeplerinden dolayı Mi10 a geçmeyi düşünüyorum. (Kayıtsız veya kayıtlı kısacası yurt...
  9. Oguzhan.64

Soru Mi 10 ile ilgili bilgi ve tavsiye

Merhaba, ben Mi9 SE kullanıcısıyım. İşlemcinin yetersiz kalması, daha iyi kamera deneyimi (özellikle ois), yazılımsal olarak daha iyi destek alabilmek (gerek sistem güncellemeleri, gerek gcam vs. ek yazılımlar) sebeplerinden dolayı Mi10 a geçmeyi düşünüyorum. (Kayıtsız veya kayıtlı kısacası yurt...
  10. Oguzhan.64

Soru MI9SE EEU (Avrupa) ile MI (Global) Rom Arasındaki Fark / lar Nedir?

Kısmen doğru biliyorsunuz Avrupa ülkeleri için çıkarılmış romdur ama telefon ve mesaj uygulamaları Google uygulaması değil normal MIUI uygulaması ben şuan kendi cihazımda kullanıyorum genellikle daha fazla güncelleme alıyor diye biliyorum ve benim kullanım testine göre globalden daha verimli...
  11. Oguzhan.64

Soru Instagram Kamera Sorunu

Bu konu için uyguladığım yöntem telefonun kamera uygulamasından seçip öyle yüklemek
  12. Oguzhan.64

Rom Mi 9 Se Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.6.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı

Peki sizce bu mu global son sürüm mü
  13. Oguzhan.64

Rom Mi 9 Se Avrupa (EEA) Kararlı v11.0.6.0 QFBEUXM İndirme Bağlantısı

TWRP ile yükleyebiliyor muyuz acaba ?
  14. Oguzhan.64

MIUI 12 Mi 9 SE - MiRoom MIUI 12 20.7.9 Beta Rom

Akıllı ağ nedir hocam
Üst Alt