Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twrp yüklü cihazlarda güncelleme twrp ye girip yapiliyormuş benim cihazım hard brick olmuştu eskiden olma sevebide güncelleme yi yükleyip yeniden başlat dedim sadece bu hard brick olma sevebi twrp den yapmadiğim içinmi arkadaşlar şimdik miu 11 guncellemesi geldide yukluycem ama gene olur diye...
Merhaba sayin forum sakinleri hayirli ramazanlar.
-Arkadaslar cihazim mi 9 t pro, cihazim daha önce hard brick olduğu için servere bağlayıp açtirdim neyse kullaniyorum bootloader kilidimde açik android güvenlik patch 2020 yazilim güncellemesi geldi bu arada miu 11 ve android 10 sürümü...
arkadaşlar cihazımıdaki beni bul özelliğini kapatman gerek xaomi cloud masaüstünden giriş yapıyorum sayfa sürekli kendini yeniliyor ve beni bula tıklayınca hariitalar yüklenir yüklenmez sayfa yenileniyor ve kapatamıyorum buda cihazımı kulanılamaz hale getiriyor bunu nasıl kapatıcam telefon...
Arkadaşlar Brick olan bir cihaz ve bootloader kılıdı kapalı aynı zamanda bu cıhazı kurtarmanın yolu arka kapagı açıp kısa devre yaptırıp yazılım botlolader kılıdını açıp ımeı atıp kullanmak mış duydugum kadarıyla pekı bu cihaza arka kapagı açıp kısa devre yaptırmak cihaza donanımsal veya...
İyi günler xioami kullanıcıları bugün mi9t pro cihazım miu 11 güncellemesi ve anroid 10 güncellemesi aldı cıhaza paketi indirdikden sonra sarjdayken kurulumu başlattım cihaz kendını yenıden başlattı xiaomi ve unlocked yazısı geldi daha sonra ekranda 10-15 dk hiçbir kımıldama olmadı simsiyah...