Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Adim Cin Romunu Fastboot Ile Kuruyorum Telefon Aciliyor Telefonu Dogrulayip Kurmadan Cikis Yapiyorum Tekrar Fastboota Aliyorum
2. Adim TWRP 1102 Surumunu Kuruyorum TWRP de aciliyor sikinti yok ama benim eu surumu yuklemem lazim telefonu turkce kullanmak icin bunun icin twrp guncellemem lazim...
Gene Fastbootta kaldim hocam adim adim yapiyorum hicbiryerde yanlis yapmiyorum ama fastbootta kaliyorum fast boot rom varmi acaba ? Turkce bir fastboot rom isimi gorur
Dostum tamam bakiyorum konuya fakat bir cevap bulamiyorum forumda kac saattir cevrimiciyim bir bak istersen kafam allak bullak oldu tek istedigim turkce rom yapamiyoru telefon sifirlandi hersey gitti
arkadaslar cin rom kurdum fakat twrp ile eu roma nasil gecebilirim twrp guncelleyemiyorum tekrar acilmiyor twrp nasil cozebilirim cok kotu artik kafam almiyor
Ek olarak telefona eu rom yukleyip artik turkcelestirmek istiyorum fakat yukledigim anda telefon yeniden baslatinca fastboottan basliyor