Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evin bodrum katında kasa var evde tv olarak kullandığım monitör ben yılın belli zamanları köye zeytin hasadı gibi kendi tarlamız 15 ila 20 gün gidip kalıyorum kasada e7400 işlemci 250 HDD 4gb ram ati hd4650 ekran kartı var bu cihaz haliyle bir tuğladan farksız günümüzde; buna win10 veya win 11...
Kardeşime bootloader açık bir şekilde Note 12 verip kendim Samsung'a geçmiştim bootloader açık olduğu için hyperos yükleyememiş twrp yoktu verdiğimde Telefon teknosadan alınma yurtiçi ona MIUI 14 clean_all and lock şeklinde bootloader kapatıp MIUI 14 kursam istediği olur mu? Cihaz hala benim...
2019 da mate 20 pro cihaz almıştım 6 ay önce inşaatta çalışırken tamir edilemez şekilde parçalandı o günde WhatsApp ta önemli konuşmam mobil bankacılıkta ödemelerim olduğu için aceleyle teknosadan note 12 4g aldım attan inip eşeğe binmiş gibi oldum ama bütçem eskisi gibi düzgün değil geçim...
Game turbo'da grafik ayarlarını açmak için APK mirror sitesinden xiaomi joyose APK bulup kurun ardından setedit programı ile global tabloya GPUTUNER_SWITCH girdisi ekleyip buna true değeri verin işlem bu kadar oyun oynayanların işine yarayabilir not; Codm de HD kaynaklar indirilirse fark o...
Magisk ve custom recovery v.b ben verim alamadım 2 ay rootlu kullandım ; şimdi cihazı orijinal rom ile flashladım ve adb ile debloat yaptım şimdiyse bootloader kilidini kilitlemek istiyorum zararı yok esasen ama kapatmak istiyorum tecrübeli ve bilir kişilerden yorum istiyorum teşekkürler