Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malwarebytes ile tam sürüm windows ta laptop etiketli tam sürüm tarama yaptım temizleme yaptı temiz kurulum yaptı bilgisayara
1735687789
Harici depolamada yedeklerim vardı sorun yok olayın temeli benim türk bir siteden indirdiğim oyun
Sistem windows 11 virüs kendi bulunduğu klasörü defender'dan dışlama listesine eklemiş dışlama'yı kaldır seçeneği işlemiyor ne yapmalıyım istenirse resim eklerim. Yani defender o klasörü pas geçiyor taramıyor
Bende yüklenmiyor eskiden magisk deltada yüklemiştim farkı hissetmiştim oyunlarda ama aynısı yapmak için lposed hyperceiler ile powerkeer uygulamasını Max FPS açarak hallediyorum şimdi ama bu şekilde ekstra ram harcıyorum şimdi direk magisk kullanıyorum
Magisk deltadan kernelsu ya geçiş yapmak istiyorum nasıl yaparım veri kaybı olur mu v.b yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum sizce geçmeye gerek varmı?