oguz204 kullanıcısının son içeriği

1. oguz204

Yardım Hyperos 2.0 Kasma, Çökme sorunu

Maalesef cihaz bootloader kapalı sürüm düşmez iş bl açık olsa ROM atsan da telefonda veri kalmaz 1736722476 Bootloader açmanda garantiyi öldürür.
  2. oguz204

Yardım Hyperos 2.0 Kasma, Çökme sorunu

Orta ve alt segment için en iyisi hyperos 1 ram kullanımı arttı ısınma geldi şarjda ve oyunda bende downgrade yaptım rahatladım
  3. oguz204

Yardım Windows Defender Virüs Sorunum Var

Malwarebytes ile tam sürüm windows ta laptop etiketli tam sürüm tarama yaptım temizleme yaptı temiz kurulum yaptı bilgisayara 1735687789 Harici depolamada yedeklerim vardı sorun yok olayın temeli benim türk bir siteden indirdiğim oyun
  4. oguz204

Eve döndüğümde neticeyi bildireceğim.
  5. oguz204

Uygulama [Geliştirici HiddeNKinG] Benim Çiftliğim - Sürü Yönetim Uygulaması

Daha önce benzeri bir programa rastlamadım fikir harika arayüz iç açıcı başarıların devamını dilerim.
  6. oguz204

Sistem windows 11 virüs kendi bulunduğu klasörü defender'dan dışlama listesine eklemiş dışlama'yı kaldır seçeneği işlemiyor ne yapmalıyım istenirse resim eklerim. Yani defender o klasörü pas geçiyor taramıyor
  7. oguz204

Mod FPS Limitations Patcher

Kernel su ya geçtim en iyisi
  8. oguz204

Magisk delta ya geri dönerek halletim 👍
  9. oguz204

Bende yüklenmiyor eskiden magisk deltada yüklemiştim farkı hissetmiştim oyunlarda ama aynısı yapmak için lposed hyperceiler ile powerkeer uygulamasını Max FPS açarak hallediyorum şimdi ama bu şekilde ekstra ram harcıyorum şimdi direk magisk kullanıyorum
  10. oguz204

Yardım Magisk deltadan kernelsu ya geçmek istiyorum

Magisk deltadan kernelsu ya geçiş yapmak istiyorum nasıl yaparım veri kaybı olur mu v.b yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum sizce geçmeye gerek varmı?
  11. oguz204

Yardım Redmi Note 12 Bootloader kilidini açamadım

mi community mı topluluğu programı var ordan ben konumu global seçip unlock bootloader demiştim olmuştu bendede o cihazdan var epeydir robotlu
  12. oguz204

Yardım Note 9 Pro

Evet aynısı bunun içinde geçerli
  13. oguz204

Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

Bildiğim tek şey bundaki işlemci snapdragon 8 gen 3 den kıl payı daha güçlü
  14. oguz204

Yardım Note 9 Pro

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-eu-redmi-note-9-pro-miui-14-0-3-0-sjzmixm.139617/ Ben olsam bu romu indirip kurardım memnun kalırsınız
  15. oguz204

Yardım Note 9 Pro

O zaman videoda anlatılan ve dediğim gibi update edin telefon orjinal yazılımla kullanacaksınız daha iyi olacak sizin için kendi fikrim
Üst Alt