ogunozden kullanıcısının son içeriği

1. ogunozden

Soru 4000₺ civarı telefon önerisi

redmi note 9s yakınlaşma sensörü kronik problem diye biliyorum. bende de aynısı var. telefonla konuşurken ekran açılıp duruyor :). modeline göre de kamerası toz alabiliyor. benimki almadı ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var. ek olarak da güncelleme sayısı çok az. bence yanaşmayın derim...
  2. ogunozden

Tema Faust - MIUI 12+ Tema - MTZ eklendi

direkt mtz olarak indirmiştim, eğer mağadan erişebiliyorsam kontrol edeyim. Teşekkürler :)
  3. ogunozden

Tema Faust - MIUI 12+ Tema - MTZ eklendi

Merhabalar, tema çok güzel ve kullanışlı geldi bana. Ellerinize sağlık :p sadece bir şey bildirmek istiyorum. Bildirim kısmında açık renkli bildirim geldiğinde (yeşilimsi bir şey) yazı fontu beyaz olduğundan okunması epey bir güç. Ek olarak gri renkli bildirimlerde de beyaz font ile okuması...
  4. ogunozden

Yardım WhatsApp açılış ekranında kalıp uygulamadan atıyor

Ön belleği sildim. Bir faydası olmadı. Verileri silmem için de yedek almam lazım. Fouad whatsapp kullanıyorum. Ayarlara giremiyorum :) kalakaldım öyle :) ek olarak apk ile yeniden kurulum yaptım. Fayda sağlamadı. Sdmaid ile taradım. Fayda sağlamadı.
  5. ogunozden

Yardım WhatsApp açılış ekranında kalıp uygulamadan atıyor

Üç dört gündür aynı problem bende de devam ediyor. Birisi mesaj attığında ya da başka platformlardan wpde paylaşım yaptığımda sadece geçerli konuşma penceresine ulaşabiliyorum. Çözüm önerisi olan var mıdır?
  6. ogunozden

Sohbet Netspeed Geçiş Sürecim

Merhaba, benim de ailem Kütahya/Merkez'de. Aynı düşünce ile yaklaştım ve Türknet'e geçiş yapmıştım. Fakat küçük illerde -hele ki altyapı sadece TTNET ise- Türk Telekom size sıkıntılar çıkarıyor. Portlarda oynama, hızlara sabotaj, hızlara sabotaj yapmadığı sıralarda kesintiler vs. Şöyle...
  7. ogunozden

Tema Jiyan Art MIUI 11 / 12 / HyperOs Uyumlu Tema

emeğinize sağlık. mtz olarak gönderirseniz denemek isterim.
  8. ogunozden

Yardım ahizeden ses gelmiyor

Devamlı yapmanız gerekiyor. Ve telefon kabınız silikon ise değiştirin. Hafif olması büyük ihtimal ve çevresine baskı yapmaması da etki ediyor diye düşünüyorum. The ultimate experience diye kap var. Hem sağlam hem güvenilir. Amazondan söyledim. Öneririm. Bu kaba geçtiğimden beri yüzde 90 oranında...
  9. ogunozden

Yardım ahizeden ses gelmiyor

ahizenin sağına soluna tık tık vurun. benim telefonumda da aynı problem söz konusu. bunu yapınca geliyor. gelmezse daha sert vurun :)
  10. ogunozden

Rom [By Greeshan] [ Redmi Note 9S] MIUI 12 Hindistan Stabil 12.0.1.0 [Android 10]

az önce hindistan romunun üzerine kurulum yaptım. Kurulumdan sonra Recovery kısmına devamlı attı. Şimdi sıfırdan kuruyorum. düzenleme: wipe yaptıktan sonra tekrar kurdum. Gene recovery kısmına attı. Dosyayı tekrar indirip kuracağım. düzenleme2: gene fayda etmedi. yedeği geri yükleyeceğim. bir...
  11. ogunozden

Rom [By Greeshan] [ Redmi Note 9S] MIUI 12 Hindistan Stabil 12.0.1.0 [Android 10]

Hindistan romu üzerine kursam bir aksilik yaşar mıyım?
  12. ogunozden

Yardım Ahizeden ses gelmiyor

Benim de ahizeden ses gelmediği oluyor bazen. Ahize ile Kameranın arasındaki sol tarafta bir yere tık tık vurunca ses gelmeye başlıyor. Bi deneyin isterseniz.
  13. ogunozden

Çözüldü Note 9s Hızlı şarj etmiyor

Şarj aletinin giriş yerine Şarj aletini taktığınız yere Şarj aletinin uçlarına Telefonun şarj giriş yerine sağlam hüfleyin ve içinize çekin. Bazen ben de mi5s telefonumda yaşıyordum. Böyle yapınca kesin çözüm alıyordum.
  14. ogunozden

İpucu Redmi Note9s (curtana) telefona ait firmware (sürücüler) fastboot romlar, ota paketleri ve twrp paketleri

şu an hindistan romundayım. eu ile hindistan romu arasında bir görüş bir öneriniz olur mu?
Üst Alt