ogunozden kullanıcısının son içeriği

1. ogunozden

Soru şarj aleti

Merhaba, Fotoğraftaki sarj aleti kutusundan çıktı. Ekran süreleri ile ilgili konuları okuyunca ekran süremin diğerlerine nazaran daha düşük olduğunu fark ettim. (5 saat). İki farklı yazılım (hindistan ve global) denedim fark olmadı. İmkanı olan şarj aletinin bilgilerini ya da fotoğrafını...
  2. ogunozden

Yardım Bildirim alanı simgelerini değiştiremiyorum

Merhaba, buna benzer bir konu daha açılmış. Gündeme gelmesi için tekrar açma gereksinimi duydum. Wifi,Mobil, Bluetooth gibi sembollerin bulunduğu alanda herhangi bir değişiklik yapamıyorum. Düzenle sembolü yok. Ayarları kurcukladım gene yok. Çözüm önerisi olarak 2 yöntemi (biri rootlu programa...
  3. ogunozden

Soru Mi 5s şarj kablosu

Orjinal kablosu vakti zamanında bozuldu. Geçici olarak type c hızlı şarj özelliğine sahip kablo kullanıyorum. Birebir orjinal kablo satan var mıdır forumda ya da hangi sayfadan alabilirim? Teşekkürler.
  4. ogunozden

Rom [ROM][Official]Capricorn[Pie][9][06/08] Syberiaos Rom v2.6

güncellemeleri üst üste kurduğum için de olabilir. bir kaç kere sıfırdan kurmuştum romu ve batarya performansı bambaşka seviyeye çıkmıştı. fakat süreç sonunda gene önceki haline dönmüştü. ki lkt vb. şeyler de fayda etmemişti
  5. ogunozden

deneme aşamasındayım ilerleyen haftalarda unutmadığım sürece bildiririm :)
  6. ogunozden

maalesef fayda etmiyor. Samsung sistemi gibi kendi kendine şişmeye başlıyor syberia. Bir sürümünde öyle olmamıştı onu da hatırlayamıyorum :(
  7. ogunozden

Pixel'in batarya performansı ile akıcılığını ve Syberianın özelliştirmelerini barındıran bir rom çıksa ne güzel olur :) Aylardır syberia kullanıyorum ama Pixel batarya ve performans konusunda Syberiadan daha önde. Ama Syberia her türlü özelleştirmeyi düşündüğünü düşünüyorum. Yeni kuracak...
  8. ogunozden

Çözüldü Konuşurken Ekran Kapanmıyor

benim de aynı problem yaşadığım zamanlar söz konusuydu. Yazılımı tekrar kurunca düzelmişti.
  9. ogunozden

Tekrardan merhaba, bir adet güncelleme daha mevcut. Buyrunuz: https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/capricorn/syberia_capricorn-v2.5-20190525-0940-OFFICIAL.zip/download
  10. ogunozden

https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/capricorn/syberia_capricorn-v2.5-20190517-2250-OFFICIAL.zip/download güncelleme
  11. ogunozden

Güncelleme çıkmış. Buyrunuz; https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/capricorn/syberia_capricorn-v2.4-20190504-0439-OFFICIAL.zip/download
  12. ogunozden

21 nisanda yeni güncelleme geldi. https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/capricorn/syberia_capricorn-v2.4-20190421-0656-OFFICIAL.zip/download
  13. ogunozden

temiz kurulum yaptım 2yıllık telefonda tüm gün mobildeyken 3 saat ekran almışım. Ama güncellemeler sonrası romu üstüne flashlıyorsanız dikkat edin. 1 Hafta öncesine kadar su gibi gidiyordu şarjı temiz kurulum ile süreyi düzeltmeyi başarabildim.
  14. ogunozden

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

mi 5s kullanıcısı olarak özenmedim değil:) Emeğinize, ellerinize sağlık :)
  15. ogunozden

Çözüldü Ya telefonu kıracağım yada satacağım İnstagram sorunu

Önce Rehber - Xiaomi Mi6x Twrp Recovery Yükleme Anlatımı bu başlıktaki işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise kendinize uygun romu bulup flashlamanız gerekmekte. Naçizane önerim kendi rom kategorinizdeki rom ile ilgili başlıkların çoğunu okuduktan ve konuya vakıf olduktan...
Üst Alt