Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note 9s yakınlaşma sensörü kronik problem diye biliyorum. bende de aynısı var. telefonla konuşurken ekran açılıp duruyor :). modeline göre de kamerası toz alabiliyor. benimki almadı ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var. ek olarak da güncelleme sayısı çok az. bence yanaşmayın derim...
Merhabalar, tema çok güzel ve kullanışlı geldi bana. Ellerinize sağlık :p sadece bir şey bildirmek istiyorum. Bildirim kısmında açık renkli bildirim geldiğinde (yeşilimsi bir şey) yazı fontu beyaz olduğundan okunması epey bir güç. Ek olarak gri renkli bildirimlerde de beyaz font ile okuması...
Ön belleği sildim. Bir faydası olmadı. Verileri silmem için de yedek almam lazım. Fouad whatsapp kullanıyorum. Ayarlara giremiyorum :) kalakaldım öyle :) ek olarak apk ile yeniden kurulum yaptım. Fayda sağlamadı. Sdmaid ile taradım. Fayda sağlamadı.
Üç dört gündür aynı problem bende de devam ediyor. Birisi mesaj attığında ya da başka platformlardan wpde paylaşım yaptığımda sadece geçerli konuşma penceresine ulaşabiliyorum. Çözüm önerisi olan var mıdır?
Merhaba, benim de ailem Kütahya/Merkez'de. Aynı düşünce ile yaklaştım ve Türknet'e geçiş yapmıştım. Fakat küçük illerde -hele ki altyapı sadece TTNET ise- Türk Telekom size sıkıntılar çıkarıyor. Portlarda oynama, hızlara sabotaj, hızlara sabotaj yapmadığı sıralarda kesintiler vs.
Şöyle...
Devamlı yapmanız gerekiyor. Ve telefon kabınız silikon ise değiştirin. Hafif olması büyük ihtimal ve çevresine baskı yapmaması da etki ediyor diye düşünüyorum. The ultimate experience diye kap var. Hem sağlam hem güvenilir. Amazondan söyledim. Öneririm. Bu kaba geçtiğimden beri yüzde 90 oranında...
az önce hindistan romunun üzerine kurulum yaptım. Kurulumdan sonra Recovery kısmına devamlı attı. Şimdi sıfırdan kuruyorum.
düzenleme: wipe yaptıktan sonra tekrar kurdum. Gene recovery kısmına attı. Dosyayı tekrar indirip kuracağım.
düzenleme2: gene fayda etmedi. yedeği geri yükleyeceğim. bir...
Benim de ahizeden ses gelmediği oluyor bazen. Ahize ile Kameranın arasındaki sol tarafta bir yere tık tık vurunca ses gelmeye başlıyor. Bi deneyin isterseniz.
Şarj aletinin giriş yerine
Şarj aletini taktığınız yere
Şarj aletinin uçlarına
Telefonun şarj giriş yerine sağlam hüfleyin ve içinize çekin. Bazen ben de mi5s telefonumda yaşıyordum. Böyle yapınca kesin çözüm alıyordum.