Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Fotoğraftaki sarj aleti kutusundan çıktı. Ekran süreleri ile ilgili konuları okuyunca ekran süremin diğerlerine nazaran daha düşük olduğunu fark ettim. (5 saat). İki farklı yazılım (hindistan ve global) denedim fark olmadı. İmkanı olan şarj aletinin bilgilerini ya da fotoğrafını...
Merhaba, buna benzer bir konu daha açılmış. Gündeme gelmesi için tekrar açma gereksinimi duydum. Wifi,Mobil, Bluetooth gibi sembollerin bulunduğu alanda herhangi bir değişiklik yapamıyorum. Düzenle sembolü yok. Ayarları kurcukladım gene yok. Çözüm önerisi olarak 2 yöntemi (biri rootlu programa...
Orjinal kablosu vakti zamanında bozuldu. Geçici olarak type c hızlı şarj özelliğine sahip kablo kullanıyorum. Birebir orjinal kablo satan var mıdır forumda ya da hangi sayfadan alabilirim?
Teşekkürler.
güncellemeleri üst üste kurduğum için de olabilir. bir kaç kere sıfırdan kurmuştum romu ve batarya performansı bambaşka seviyeye çıkmıştı. fakat süreç sonunda gene önceki haline dönmüştü. ki lkt vb. şeyler de fayda etmemişti
Pixel'in batarya performansı ile akıcılığını ve Syberianın özelliştirmelerini barındıran bir rom çıksa ne güzel olur :) Aylardır syberia kullanıyorum ama Pixel batarya ve performans konusunda Syberiadan daha önde. Ama Syberia her türlü özelleştirmeyi düşündüğünü düşünüyorum. Yeni kuracak...
Tekrardan merhaba, bir adet güncelleme daha mevcut.
Buyrunuz: https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/capricorn/syberia_capricorn-v2.5-20190525-0940-OFFICIAL.zip/download
21 nisanda yeni güncelleme geldi.
https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/capricorn/syberia_capricorn-v2.4-20190421-0656-OFFICIAL.zip/download
temiz kurulum yaptım 2yıllık telefonda tüm gün mobildeyken 3 saat ekran almışım. Ama güncellemeler sonrası romu üstüne flashlıyorsanız dikkat edin. 1 Hafta öncesine kadar su gibi gidiyordu şarjı temiz kurulum ile süreyi düzeltmeyi başarabildim.
Önce Rehber - Xiaomi Mi6x Twrp Recovery Yükleme Anlatımı bu başlıktaki işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise kendinize uygun romu bulup flashlamanız gerekmekte. Naçizane önerim kendi rom kategorinizdeki rom ile ilgili başlıkların çoğunu okuduktan ve konuya vakıf olduktan...