Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu hortlatmış olacağım ama son gelişmeleri yazayim. Telefonu 3 aydır pil ömrü ölü halde kullanıyorum, uğraşmaktan sıkılmıştım. Ancak internette araştırırken 4g-3g-gsm üzerinde seçim yapabileceğimi fark ettim. WCDMA veya GSM seçeneklerini seçip 4g-lte yi kullanmazsam pil ömrü gayet iyi oldu...
Selamlar, dediklerinizi uyguladim. 2 gundur kullaniyorum ilk gun iyiydi ancak 2. gun 6 saat gece standby modunda sarj %70 e düştü. Telefonum Hindistan modeli, imei isleminden sonra global roma geçtim ondan olabilir mi? Ayrica imei atilirken dukkan sahibi arkadaş telefonun arkasını açarak fiziki...
Arkadaşlar selamlar, android ve xiaomi dünyasında yeniyim. Geçen haftalarda kendime yurtdışı bir redmi note 6 pro cihaz aldım. Cihazı bana satan dükkan 15 gün sonra gelmemi, imei kaydı yapması gerektiğini söyledi (bootloader kilidini beklediğini sonraki araştırmalarımda öğrendim). 15 gün sonra...