ogulcanozdogan kullanıcısının son içeriği

1. ogulcanozdogan

Yardım Bekleme süresince yapılan pil tüketimi!

Band 20'yi kapatıp çift imei repair işlemi yapınca sorun kalmadı, artık bekleme için %1 pil tüketiyor.
  2. ogulcanozdogan

band 20'den dolayı şarjın çabuk bitme olayını hiç görmedim, bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
  3. ogulcanozdogan

band20 açık şekilde kendim yaptım işlemi, tek hat olarak çalışıyor.
  4. ogulcanozdogan

Merhabalar, önceden Xiaomi.EU rom kullanıyordum ancak optimizasyonda ciddi sıkıntılar olduğu için stock roma geçiş yaptım. Bataryamı sıfırıyla değiştirdim ancak hâlâ pil tüketiminin önüne geçemedim. Gece yatıyorum şarj 100 sabah bir kalkıyorum 50-60 oluyor. Bir öneriniz var mıdır?
  5. ogulcanozdogan

Yardım Bataryayı sökmek için tiner yerine ne kullanılabilir?

Hocam, bir yanlış anlaşılma var sanırım. İçindeki batarya orijinal batarya, yani kasaya yapışık bir batarya ve bunu çözmek için bir sıvı damlatıyorlar. Ben de bu sıvının bir alternatifi var mı diye sormuştum.
  6. ogulcanozdogan

"Bataryayı ilk defa değiştiriyorsun tinere gerek yok" derken, pek anlayamadım. Bataryanın altındaki yapışkanı nasıl sökeceğim?
  7. ogulcanozdogan

Batarya sipariş ettim ancak telefonun içindeki bataryanın altındaki yapışkanı sökmek için birkaç damla tiner dökmemi söylediler. Onun yerine alternatif olarak kullanabileceğim bir şeyler var mı? Kolonya olabilir mi mesela?
  8. ogulcanozdogan

Yardım Mi9 SE batarya tavsiyesi

Merhabalar, Şubat 2019'da aldığım Mi9 SE telefonumun 2 yıl başarıyla kullandığım bataryası son zamanlarda gözle görülür şekilde sıkıntılı olmaya başladı. Piyasadaki bataryaların da ne idiği belirsiz, satıcılara soruyorum hangi firmanın yaptığı batarya diye A++ batarya diye cevap yazıyorlar. Deji...
  9. ogulcanozdogan

Rom [UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 ( Q ) Grus [20.04.02] Mi 9SE

Telegram linkini atabilir misiniz?
  10. ogulcanozdogan

Rom [UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 ( Q ) Grus [20.04.02] Mi 9SE

Hocam navigasyon barı nasıl kapatılıyor? Tam ekran hareketleri ile kullanmak istiyorum. Ayarlarda bulamadım ama?
  11. ogulcanozdogan

Yardım MIUI 12 TWRP bozuluyor.

Arkadaşlar TWRP 3.3.2 kurarak sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir... https://xiaomitools.com/download/xiaomi-mi-9-se-cn-twrp-3-3-2-b-wszx/
  12. ogulcanozdogan

Yardım MIUI 12 TWRP bozuluyor.

Merhabalar, MIUI 12 kurdum ve her şekilde denememe rağmen TWRP klasör isimleri karmaşık oluyor. Yani şifreyi çözemiyor. Çok garip bir şekilde format data yapınca bile aynı şekilde şifreyi çözemiyor. Çok kez tekrar kurdum ve farklı sürümler denememe rağmen bu şekilde. Bu sorunu nasıl...
  13. ogulcanozdogan

Rom Xiaomi.eu MIUI 12

Anladım, tabi ben sadece kendi cihazımı denemiştim. Sorry :D
  14. ogulcanozdogan

Rom Xiaomi.eu MIUI 12

Ben şu anda indiriyorum. Son cihazlar listede gözüküyor linkleri kontrol ettiğimde.
  15. ogulcanozdogan

Rom Xiaomi.eu MIUI 12

Dosyalar yüklendi arkadaşlar. Sonunda MIUI 12'yi kurabilirsiniz. https://androidfilehost.com/?w=files&flid=309719 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/20.4.30/
Üst Alt