Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, önceden Xiaomi.EU rom kullanıyordum ancak optimizasyonda ciddi sıkıntılar olduğu için stock roma geçiş yaptım. Bataryamı sıfırıyla değiştirdim ancak hâlâ pil tüketiminin önüne geçemedim. Gece yatıyorum şarj 100 sabah bir kalkıyorum 50-60 oluyor. Bir öneriniz var mıdır?
Batarya sipariş ettim ancak telefonun içindeki bataryanın altındaki yapışkanı sökmek için birkaç damla tiner dökmemi söylediler. Onun yerine alternatif olarak kullanabileceğim bir şeyler var mı? Kolonya olabilir mi mesela?
Merhabalar, Şubat 2019'da aldığım Mi9 SE telefonumun 2 yıl başarıyla kullandığım bataryası son zamanlarda gözle görülür şekilde sıkıntılı olmaya başladı. Piyasadaki bataryaların da ne idiği belirsiz, satıcılara soruyorum hangi firmanın yaptığı batarya diye A++ batarya diye cevap yazıyorlar. Deji...
Merhabalar,
MIUI 12 kurdum ve her şekilde denememe rağmen TWRP klasör isimleri karmaşık oluyor. Yani şifreyi çözemiyor. Çok garip bir şekilde format data yapınca bile aynı şekilde şifreyi çözemiyor. Çok kez tekrar kurdum ve farklı sürümler denememe rağmen bu şekilde. Bu sorunu nasıl...
Şöyle anlatayım derdimi ben size şimdi telefon çin sürmü mi 8 pro, ilk aldığımda içinde miui 9 yüklüydü ne hikmetse kendini otomatik olarak miui 10'a güncellemiş, şimdi bl kilidinin açılmasına 13 gün falan kaldı. 13 gün sonra ben buna miui 9 global sürümü yükleyemem değil mi? global olarak miui...
Nasıl çok fazla denediğim için anlamadım?
Sadece 1 defa başvuru yaptım.
1541787586
Nasıl yani? Bildiğim kadarıyla sadece 360 saat bekleniyordu.
Bunun başka bir yolu var mıdır? Bu süreyi beklemeden açmak gibi...
Merhaba arkadaşlar,
Unlock başvurumu 25.10.2018 23:27 tarihinde yaptım,
şimdi mi unlock tool ile açmaya çalıştıgımda sanırım 363 saat beklememi söylüyor. Bugün tam 15 gün oluyordu nasıl 363 saat daha bekleyeceğim ben anlamadım.
15 günde açılmıyor muydu bu meret?
Öncelikle hayırlı olsun herkese, devletimiz bu noktada gene bizi düşünüp devlete hatırı sayılır bir haraç ödememizi istemiş. 170 TL ile bal ve kaymak yiyemiyorlarmış. Artık sayenizde yiyebilecekler. Çünkü düşünsenize onlar bal kaymak yemezse ne olur bu devletimizin hali. Hepimize hayırlı olsun...
Önceliklr hayırlı olsun herkese, devletimiz bu noktada gene bizi düşünüp devlete haraç ödememizi istemiş. 170 Tl ile bal ve kaymak yiyemiyorlarmış. Artık sayenizdd yiyebilecekler. Çünkü düşünsenize onlar bal kaymak yemezse ne olur bu devletimizin hali. Hepimize hayırlı olsun. Aradaki fark tam 330 TL