Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, önceden Xiaomi.EU rom kullanıyordum ancak optimizasyonda ciddi sıkıntılar olduğu için stock roma geçiş yaptım. Bataryamı sıfırıyla değiştirdim ancak hâlâ pil tüketiminin önüne geçemedim. Gece yatıyorum şarj 100 sabah bir kalkıyorum 50-60 oluyor. Bir öneriniz var mıdır?
Hocam, bir yanlış anlaşılma var sanırım. İçindeki batarya orijinal batarya, yani kasaya yapışık bir batarya ve bunu çözmek için bir sıvı damlatıyorlar. Ben de bu sıvının bir alternatifi var mı diye sormuştum.
Batarya sipariş ettim ancak telefonun içindeki bataryanın altındaki yapışkanı sökmek için birkaç damla tiner dökmemi söylediler. Onun yerine alternatif olarak kullanabileceğim bir şeyler var mı? Kolonya olabilir mi mesela?
Merhabalar, Şubat 2019'da aldığım Mi9 SE telefonumun 2 yıl başarıyla kullandığım bataryası son zamanlarda gözle görülür şekilde sıkıntılı olmaya başladı. Piyasadaki bataryaların da ne idiği belirsiz, satıcılara soruyorum hangi firmanın yaptığı batarya diye A++ batarya diye cevap yazıyorlar. Deji...
Merhabalar,
MIUI 12 kurdum ve her şekilde denememe rağmen TWRP klasör isimleri karmaşık oluyor. Yani şifreyi çözemiyor. Çok garip bir şekilde format data yapınca bile aynı şekilde şifreyi çözemiyor. Çok kez tekrar kurdum ve farklı sürümler denememe rağmen bu şekilde. Bu sorunu nasıl...