ogulcanozdogan kullanıcısının son içeriği

1. ogulcanozdogan

Yardım Bekleme süresince yapılan pil tüketimi!

Merhabalar, önceden Xiaomi.EU rom kullanıyordum ancak optimizasyonda ciddi sıkıntılar olduğu için stock roma geçiş yaptım. Bataryamı sıfırıyla değiştirdim ancak hâlâ pil tüketiminin önüne geçemedim. Gece yatıyorum şarj 100 sabah bir kalkıyorum 50-60 oluyor. Bir öneriniz var mıdır?
  2. ogulcanozdogan

Yardım Bataryayı sökmek için tiner yerine ne kullanılabilir?

Batarya sipariş ettim ancak telefonun içindeki bataryanın altındaki yapışkanı sökmek için birkaç damla tiner dökmemi söylediler. Onun yerine alternatif olarak kullanabileceğim bir şeyler var mı? Kolonya olabilir mi mesela?
  3. ogulcanozdogan

Yardım Mi9 SE batarya tavsiyesi

Merhabalar, Şubat 2019'da aldığım Mi9 SE telefonumun 2 yıl başarıyla kullandığım bataryası son zamanlarda gözle görülür şekilde sıkıntılı olmaya başladı. Piyasadaki bataryaların da ne idiği belirsiz, satıcılara soruyorum hangi firmanın yaptığı batarya diye A++ batarya diye cevap yazıyorlar. Deji...
  4. ogulcanozdogan

Yardım MIUI 12 TWRP bozuluyor.

Merhabalar, MIUI 12 kurdum ve her şekilde denememe rağmen TWRP klasör isimleri karmaşık oluyor. Yani şifreyi çözemiyor. Çok garip bir şekilde format data yapınca bile aynı şekilde şifreyi çözemiyor. Çok kez tekrar kurdum ve farklı sürümler denememe rağmen bu şekilde. Bu sorunu nasıl...
  5. ogulcanozdogan

Soru Mi 9 se donma sorunu hk.

Var hocam.
  6. ogulcanozdogan

Yardım Mi 8 Pro Global ROM

Şöyle anlatayım derdimi ben size şimdi telefon çin sürmü mi 8 pro, ilk aldığımda içinde miui 9 yüklüydü ne hikmetse kendini otomatik olarak miui 10'a güncellemiş, şimdi bl kilidinin açılmasına 13 gün falan kaldı. 13 gün sonra ben buna miui 9 global sürümü yükleyemem değil mi? global olarak miui...
  7. ogulcanozdogan

Yani sanırım Global sürümünü MIUI10 olarak çıkmasını beklemeliyim doğru mu anladım?
  8. ogulcanozdogan

Ben de aynı konudan müzdaribim. Mi 8 Pro'da nasıl sürüm düşürülür? Ben de MIUI 10 olduğu için global kuramıyorum :S
  9. ogulcanozdogan

Soru Mi 8 Pro Global Rom buldum.

Deneme hocam global rom çıktı sitede oradan indir... Sent from my MI 8 UD using Tapatalk
  10. ogulcanozdogan

Yardım Unlock için 363 saat beklemek...

Nasıl çok fazla denediğim için anlamadım? Sadece 1 defa başvuru yaptım. 1541787586 Nasıl yani? Bildiğim kadarıyla sadece 360 saat bekleniyordu. Bunun başka bir yolu var mıdır? Bu süreyi beklemeden açmak gibi...
  11. ogulcanozdogan

Yardım Unlock için 363 saat beklemek...

Merhaba arkadaşlar, Unlock başvurumu 25.10.2018 23:27 tarihinde yaptım, şimdi mi unlock tool ile açmaya çalıştıgımda sanırım 363 saat beklememi söylüyor. Bugün tam 15 gün oluyordu nasıl 363 saat daha bekleyeceğim ben anlamadım. 15 günde açılmıyor muydu bu meret?
  12. ogulcanozdogan

Seninle aynı durumdayım :S
  13. ogulcanozdogan

Ahhh hocam sabah sabah bi üzüldüm bi sevindim... IMEI kayıt 500 tl olmuş :'(
  14. ogulcanozdogan

Sohbet İmei kayıt ücretleri 500TL olmuş

Öncelikle hayırlı olsun herkese, devletimiz bu noktada gene bizi düşünüp devlete hatırı sayılır bir haraç ödememizi istemiş. 170 TL ile bal ve kaymak yiyemiyorlarmış. Artık sayenizde yiyebilecekler. Çünkü düşünsenize onlar bal kaymak yemezse ne olur bu devletimizin hali. Hepimize hayırlı olsun...
  15. ogulcanozdogan

Haber IMEI kaydetme ücreti 500 TL oldu.

Önceliklr hayırlı olsun herkese, devletimiz bu noktada gene bizi düşünüp devlete haraç ödememizi istemiş. 170 Tl ile bal ve kaymak yiyemiyorlarmış. Artık sayenizdd yiyebilecekler. Çünkü düşünsenize onlar bal kaymak yemezse ne olur bu devletimizin hali. Hepimize hayırlı olsun. Aradaki fark tam 330 TL
Üst Alt