Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar K20 pro için Qxdm'den band 20 açılıp deneyeniniz oldu mu? Mi9t pro ile aynı SoC olduğu için bandlarıda aynı oluyor yazılım ile kısıtlanıyor. Bende mi9t pro var deneyimliyemiyorum gönüllü arkadaşlar varsa qpst qxdm kullanımından biraz anlayan onunla deneme yapalım.
Xiaomi.eu romunda miui 11, 9.10.10 sürümüyle son sürümünü yayınlamış oldu şuan için sıkıntı yok bende kurulu gayet akıcı çalışıyor. Karanlık mod geliştirici seçeneklerde aktif edilebiliyor ama lcd ekranlarda karanlık modun bir önemi yok güç tüketimi değişmeyecektir. Yüz tanıma çalışıyor.
modem config dosyasını hiç bir ücretsiz shortcutmaker veya activity launcler ile bulamadım. Tek tek gösterir misiniz nerede olduğunu size zahmet olmazsa. Teşekkürler
Kaç defa operatör değiştirdim bi sıkıntı olmadı benim gibi yüzlerce kişi var aktifleştiren gerekli konu forumda mevcut.
1552042869
Vodafone da lte servisi aktifse volte de aktif geliyor hat olarak.