ogulcankilic kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru K20 Pro band 20

Arkadaşlar K20 pro için Qxdm'den band 20 açılıp deneyeniniz oldu mu? Mi9t pro ile aynı SoC olduğu için bandlarıda aynı oluyor yazılım ile kısıtlanıyor. Bende mi9t pro var deneyimliyemiyorum gönüllü arkadaşlar varsa qpst qxdm kullanımından biraz anlayan onunla deneme yapalım.
  2. O

Yardım MIUI EU rom yüklemek istiyorum ne yapmam gerek?

Xiaomi.eu romunda miui 11, 9.10.10 sürümüyle son sürümünü yayınlamış oldu şuan için sıkıntı yok bende kurulu gayet akıcı çalışıyor. Karanlık mod geliştirici seçeneklerde aktif edilebiliyor ama lcd ekranlarda karanlık modun bir önemi yok güç tüketimi değişmeyecektir. Yüz tanıma çalışıyor.
  3. O

Çözüldü imei efs sorunu

İmei işlerinden anlıyorsanız Mi5s'in Qcn dosyasını bulun imei yi düzenleyip Qpst den restore edin sanırım sorun çözülecektir.
  4. O

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

modem config dosyasını hiç bir ücretsiz shortcutmaker veya activity launcler ile bulamadım. Tek tek gösterir misiniz nerede olduğunu size zahmet olmazsa. Teşekkürler
  5. O

Yardım Mi 5s batarya önerisi

deji bataryaların iyi olduğu söyleniyor. İnternette orjinal diye satılanların %99u yan sanayi batarya.
  6. O

Soru Syberia Os & Pixel Experience Hangi rom

hangi marka batarya takıldı
  7. O

Soru Syberia Os & Pixel Experience Hangi rom

telefon kaç yıllık acaba ?
  8. O

Yardım Bir Takım Sorunlar

1. Problem bende de oluyor. 2. Olmuyor yani karşılaşmadım. 3. Bunun çözümü spotify'ı otomatik başlatmasını kaldırmak o zaman çözüldü bende.
  9. O

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Capricorn]LineageOS 16

Sırf kamera uygulamasından dolayı geçmek istemiyorum. Portre modu vs için google camera gerekiyor çoğu sorunlu oluyor bi yeri çalışmıyor falan.
  10. O

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Capricorn]LineageOS 16

Çalışmayan bişey yok herhalde tüm hatalardan ayıklandı diye düşünüyorum volte çalışıyor mu deneyen oldu mu?
  11. O

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Şuan volte sizin çalışmıyor önce çalıştırın volteyi hocam sonra onu denersiniz.
  12. O

Rom [ROM] [Official] [9.0][AOSP] [Capricorn]PixelExperience [2019/10/01]

Yanlış rom dosyasını kuruyorsunur sanırım
  13. O

Soru Mi 8 SE VOLTE

Bende diyorumki 4g ve volte servisi vodafone da direk aktif geliyor başka cihazda aktifleştirme işi gerekmiyor diyorum.
  14. O

Soru Mi 8 SE VOLTE

Kaç defa operatör değiştirdim bi sıkıntı olmadı benim gibi yüzlerce kişi var aktifleştiren gerekli konu forumda mevcut. 1552042869 Vodafone da lte servisi aktifse volte de aktif geliyor hat olarak.
Üst Alt