ogk4601 kullanıcısının son içeriği

1. ogk4601

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Orijinal Orijinal mi? diğer güncellemeleri alır mı pek bilgim yok bu konularda.
  2. ogk4601

Yardım Güncelleme Yüklenmiyor

Recovery Rom ile TWRP'DEN 12.04 İndirip kursam olurmu?Twrp girip bağla kısmından veri hariç herşeyin tikini kaldırdığında , dosyayı flashlarsan hiç birşey kaybolmaz diye bişi gördüm yazdırmayı hiç duymadım 🙁
  3. ogk4601

Yardım Güncelleme Yüklenmiyor

Redmi note 9 pro miu global telefonum şuan 12.02 yüklü en son telefon için 12.04 güncellemesi geliyor indirdiğim zaman kurulmuyor neden olabilir?
  4. ogk4601

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro( Joyeuse) Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QJZMIXM İndirme Bağlantıları

Söyledim ama bootloader kilitliymiş,şebekede olmadığından açılmıyor,çok para istiyorlar
  5. ogk4601

Yardım Bootloader Kilidi kapalı imei atamıyorum.

Note 9 Pro durumum yok inanın ailem bilmiyor yardım edin
  6. ogk4601

Soru Bol kilitli telefonda imei atma

Bootloader kilidi açılmadan imei atılırmi
  7. ogk4601

Yurtdışı telefon,kendim birşeyler yapamaz mıyı??
  8. ogk4601

İmei başka telefona kopyalanmış,şebeke gitti bootloader kilidi kapalı şebeke olmadan açamıyorum ve başka imeide atılmıyor ne yapmalıyım?
  9. ogk4601

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro( Joyeuse) Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QJZMIXM İndirme Bağlantıları

Bu imei numarasının başka cihaza kopyalandigı tespit edilmiş yazıyor.Benim cihaza bu imei atıldı ama bendende başkasına atabilirler mi?
  10. ogk4601

Rom Yükledikten 1 ay sonra imei durduğu halde şebeke gitti neden olabilir?
  11. ogk4601

Peki glopal için 12.0.2.0 son sürümmü,diğer bölgeler için Redmi Note 9 için gelen en son sürüm nedir?
  12. ogk4601

Orjinal resmi rom mu?yeni güncellemeler gelirmi?
Üst Alt