ogibeyyy kullanıcısının son içeriği

1. O

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

Download Xiaomi 17 Pro Max Firmware ROM TWRP (popsicle) forumda baska cıhazlarda kullanıp stabılıtesınden memnun olan cok kullanıcısı var 1773083710 eu romu yüklerken ekstra TWRP kurmadım kendınde vardır sanırım 1773083780 bunları yeşile çevirmemin bir yolu varmı magisk root kurdum ama yine...
  2. O

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

şmdi ben herşeyi hallettım telefon artık turkce ve burda paylaşılan stabil calıstıgı soylenen bı eu rom kurdum. güncellemeleri her zamankı gıbı telefodan mı yapacagım yoksa sıteyı takıp edıp geldikçe ekstra fastboot tan guncelleme mı yapacagım cevap verebılrı mısınız bılgınız var ıse
  3. O

yani bu dediklerim dışında herhangi birşey varsa cihaz off a düşer muhtemelen ondan sonra yardımcı olacagınız cok bır sey kalmayabılır tesekkur ederım yıne de eğer o saatlere kadar hala cozum arıyor olursam kapınızı çalarım rast gelsin
  4. O

özür diliyerek teknik bilgim olmadıgı için yardım istedim tekrar özür dileyerek adb baglantısı nedir ve nasıl acabilirim progrmı indirdim telefonu yedeklıyorum yedeklemesı bitince programda dedıgı gıbı tusa basmam yeterlı mı usb debugging security setting ikisini birlikte açtım yapmam gereken...
  5. O

bana bi yardımcı olabilecek yok mu ya bootlader kilidi için baglantı versem
Üst Alt