Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 12.2.2 eu güncellemesi yaptım arkadaşlar. Şuan klavyeden metni seçtiğimde tarayıcı mesaj ve çağrı arama yerine yapıştır bastığım an hiçbirşey olmuyor. Klavye olarak Xperia kullanıyorum.var mi böyle bi durumla karşılaşan
MErhabalar . poco x3 efs silerken sdf2,3,4,5 silerken sadece sdf yazdım ve hepsi silindi sanırım şuan wifi bile açılmıyor .Partition repair gibi bişey yapılmalı sanırım . Bilen arkadaş var mı acaba
hattın çekim gücü bile etkili edge ve 3g git gel yaşayan yerlerde durduğunuzda telefon 3g ye geçmek için sürekli sinyal arar en ufak sinyalde geçer ama 2g ye tekrar düşer tekrar arar .yani telefon hattının iyi çekmediği yerlerde bile dolaşsan ve diğer kullanımların eskisi gibi olsa ekran süren...
telefonda google hesabı hatırlanmıyor .cihaz açılıyor google hesabı istiyor .hesabı bir türlü sıfırlayamadım . bootloader kilitli , miui hesabı da yok cihazda unlock da yapamıyorum .test point harici yöntem yok mudur
twrp 3.2.1.0 kullanıyorum . backup aldım maalesef restore de hiçbir hata vermiyor ama açılırken mi logosunda kalıyor .redwolf twrp de de aynısı oldu . restore sorunsuz tamamlanıyor ama mi logo da kalıyor . fastboottan yeni rom kurdum .twrp yükledim restore yaptım yine yok yine yok
Sorun yaşayan arkadaşlar ,yazılımlarını kontrol ettiler mi . 2013 ten beri xiaomi nin her telefonunu kullandım a dan z ye herşeyini biliyorum .ben başka telefon kullanmam hayatım boyunca . sorun yaşayan arkadaşlar yazılım konusunu halletsinler derim
hocam bende developer var bunu update ten yükleyemem değil mi .sıfırlayıp mı yüklemem gerek .bilgilerin de gitmesini istemiyorum . bildiğiniz gibi xiaomi.eu romlarında bazı telefonlara güncelleme kalktı .bende globale döneyim dedim
Yaşlı modu sadece global sürumde mi var.telefon yeni geldi yurtdışından şuan var ama developer yüklediğimde silinecek. Peki son çıkan global sürümü yüklersem silinir mi acaba.yada developer yüklendiğinde roma nasıl yaşlı modu entegre edilir bilen var mıdır
miui 8 sadece çin sürümü olarak verildi .global developer da bayadır takip ediyorum verilmiyor .bunun sebebi nedir.redmi 1s için olanını indirsem cihaz brick olur galiba. var mı rom önerisi olan