ofsevim kullanıcısının son içeriği

1. ofsevim

Yardım Xiaomi 11t İmei Sorunu

Ankarada olsan hallederdik
  2. ofsevim

Yardım Kameradaki daha fazla seçeneği yok

Aşağıdan yukarı hızlıca sürükleyince geldi. Bilmeyen arkadaşlar için yazaym dedim
  3. ofsevim

Yardım Kameradaki daha fazla seçeneği yok

Mi15 stok romda kameradda kaydırınca en sonda daha fazla menüsü vardı yavaş çekim falan. yeni güncelleme yaptım. artık o menü yok başka yere mi taşındı acaba
  4. ofsevim

Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

cpidi kapatsınlar yiyorsa. Millet infinixe yönelir samsunga yönelir, Sonra ne yiyecekler. Authla köşeyi dönen döndü. Tr toolsu yapan arkadaşlar isyan etmese bunlarda gelişmeyecekti. Düzen devam edecekti. Ama birileri baş kaldırdı sağolsun.
  5. ofsevim

MIUI 14 Touchpal Klavye APK

yeni link atayım. 204.1 MB file on MEGA 1757400337 Yani gördüğüm birkaç eksiklik var. ama kelima tahmini muazzam. Touchpalden daha iyi. Kullandıkça artı yönlerininde baya olduğuna kanaat getirdim. Şuan bence Touchpal arayanlar için biçilmiş kaftan. İlk yüklediğinizde her harfin kutucuk...
  6. ofsevim

touchpalden çok eksiği yok kesinlikle tavsiye ederim https://www.openapk.net/serve/?token=HcnhDkAgEADgJ9JpSfIy7RBZqeYOr2_8-7ZPqUE6F5grjQDbzuGaxFwOIKqYMQKzhdMnj-QJlvLkVHCBWyvRftf8atYrJYE1OieN7q3Spmtf
  7. ofsevim

teşekkürler
  8. ofsevim

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Dft güncellemeyi geri çekti. Kesin bu parayla iş yapanlar diretmiştir. Kötü oldu. Umarım tekrar açılır
  9. ofsevim

Aynen herşeyiyle aynı duruyor sadece arayüzü ingilizce. Olsun o kadar dedim kullanıyorum bakalım. Teşekkürler
  10. ofsevim

Aynen şuan bende o dertten muzdaripim onun haricinde on numara klavye
  11. ofsevim

Mod Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]

t 9 kullanmıyor sunuz sanırım. play store da falan yazma olmuyor
  12. ofsevim

Yardım Mi 11T Rom Değiştirme

Aynı işlem bende de olcak. Yalnız nfc çalışmıyor diyorlar o romda sizde sıkıntı var mı acaba
  13. ofsevim

Soru Bootloader kilidi açma

başvuru yapmadan da açılıyor o cihaz forumda konusu vardı. unlock bootloaderbat dosyasıyla yapılıyor
  14. ofsevim

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

hala kota sınırına ulaşıldı diyor . Çok saçma olmuş ya.
Üst Alt