ofofyarim kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Bootloader açık geldi

Merhaba arkadaşlar, Ayarlardan bakınca bootloader açık görünüyor, herhangi bir güncelleme de alamıyorum. Cihazın kodu: 2312dra50i Şuanki rom: Miui global 14.0.3 Şuan tam olarak ne yapmam gerekiyor, ne tür hatalar verebilir, rom değiştirmeyi nasıl yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim.
  2. O

Yardım 2 saat hareketsiz kalınca WiFi internet kesintisi

Merhaba arkadaşlar, Telefonumu gece wifide bırakıp sabah baktığımda internet kesintisi oluyor devamlı. Ortalama 2 saat sonra internet gidiyor. Wifi kapatıp açınca düzeliyor. Uyku moduna almıyorum. Normal mobil internette sorun yok, bildirimleri sorunsuz alabiliyorum. WiFi ayarları ile ilgili...
  3. O

Soru Xiaomi mi 9 12.5.1 güncellemesi yaparsam imei gider mi?

Merhaba, Telefonum yurtdışı. Dün güncelleme geldi. 12.5 güncelleme yaparsam imei gider mi acaba?
  4. O

Çözüldü WhatsApp basılı tutunca En çok sohbet edilenler çıkıyor nasıl kaldırabilirim

Merhaba, Whatsap, Skype vb. Basılı tutunca mini bar olarak 4-5 isim çıkıyor üst üste. Bunu nasıl kaldırabilirim acaba?
  5. O

MIUI 12 Mi 9 12.0.2 güncellemesi sonrası üst barda Senkronizasyon kısayolu kayboldu

Merhaba, Üst barda Senkronizasyon kısayolu kayboldu arkadaşlar varmı böyle bir sorun yaşayan?
  6. O

Yardım Mi 9 ekran kırıldı orijinali nereden temin edebilirim

Merhaba, Araçtan inerken telefonu kaldırım taşının üstüne düşürdüm. Sağ üst kısımdan, Kılıf ile kırılmaz camın köşesinden darbe yedi, şuan ekranın çeyreği çatlaklar içinde :) 2 saattir bakıyorum N11, gittigidiyor vs. Orjinal ekran bulamadım. Parmak izi ekranda olduğu için de tırstım bi...
  7. O

Çözüldü Oyundayken Arama, SMS veya bildirim gelmesin istiyorum?

İlginiz için teşekkür ederim. Pubgdayken denedim ama yine ekrana arama geliyor aynı şekilde whatsapp gelince zaten ekran komple whatsapp açılıyor. Sanırım bu işlevini yerine getirmiyor :)
  8. O

Onu kullansamda Skype vb uygulamalardan yine bildirim geliyor :)
  9. O

Arkadaşlar merhaba, Pubg oynuyorum, Oyundayken sürekli arama yada SMS vb bildirim geliyor. Bunları engellemenin bir yolu varmı acaba? Samsung S7 edge kullanıyordum daha önce oyunlarda bildirim gelme sorunu yaşamamıştım..
  10. O

Soru Kulaklik sarj ayirici

Bu çeviriciler rahatsız etmezmi acaba? Sağ solu kavrayamamak rahat hareket ettirmez bence.
Üst Alt