Oflu kullanıcısının son içeriği

1. Oflu

Yardım Rom sonrası çalışmayan tuşlar

Sabah telefonumun şarjı bittiğinden telefonumu ne yaptıysam açanadım. Sonrasında global stabil 12.5.1 yükledikten sonra şu problemlerle karşılaştım. 1)Telefon açılırken ses kısma tuşuna basılı tutmazssam açılmıyor.(bir şeye dokunmazsam recoverye geçiyor) 2) Ses açma ve güç tuşu çalışmiyor çözüm...
  2. Oflu

Yardım Twrp sonrası dosyalar bozuldu

Root için twrp yükledim, pcden telefona root dosyalarını atıp flashlayacağım lakin hem pcden dosya gitmiyor hemde dosyaların isimleri değişmiş(ekte). Ne yapabilirim acaba ? Not:telde şifre yoktur daha yeni formatlayıp kilitlerini açtım.Ayrıca usb hata modu açık.
  3. Oflu

Çözüldü Twrp sonrası telefon recovery modunda kaldı

Telefona twrp yükledim ve ilk gelen ekranı onayladım, ondan sonra dosyalarım bozuldu(ekte) ve telefon recovery ekranında sürekli kalıyor.
  4. Oflu

Yardım İnstagram hikayesi galeriyi görmüyor

Telefonuma yeni miui 12 eu yükledim sonrasında instagramda hikaye atmaya çalıştığımda galeriyi görmediğini farkettim.Ne yapabilirim? (Dosya izinleri verilmiş)
  5. Oflu

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Daha önce mi 5 kullanıyordum ve telefonlar da pahalıydı forumda sefa hocamın numarasını buldum, yazdım sonra sefa hocam bütün sorularımı cevapladı, ilgilendi kendisinden mi 9 aldım.Hem sefa hocam hem telefon mükemmel normalde böyle telefon kullanabilmek aklıma gelmezdi açıkçası. Kendisinden...
  6. Oflu

Sohbet Sizce mi 9 almaya deger mi?

mi 9t pro biraz daha mi 9'un eksiklerinin giderilmiş gali gibi görüyorum (batarya çok , 3.5 girişi var , pop up ile tam ekran ) Alabiliyorsan pro alabilirsin.
  7. Oflu

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Şimdi bi telefon alsak acaba imei sıkıntısı çıkar mı (yeni yasa çıkmıştı galiba) çıksa bile sefa hocam bu konuyla ilgilenir mi satış sonrası ? (istanbul dışındayım)
  8. Oflu

Yardım Hotspotum yayıyor lakin internet gelmiyor.

Değil hocam 1541801888 Hepsi güncel hocam 1541801909 Orası hep öyleydi
  9. Oflu

Yardım Hotspotum yayıyor lakin internet gelmiyor.

Mi5 telefonumdan pc ye internet yayıyorum, bağlanıyorum lakin internete giremiyorum.İnternet bağlantısı yok demiyor lakin internet gelmiyor.
  10. Oflu

Xiaomi EU Miui 10 8.7.5

Hocam twrp zipi görmüyor sorun nerede? Üzgünüm hocam eski sürm twrpden dolayıymış hallettim. Hocam sürekli mi10 kurulum ekranın sistem arayüz durduruldu diyor ne yapmalı?
  11. Oflu

Diğer mi5 edl ile flas rom yükleme

Hocam ne deseniz haklısınız lakin program indiriken kaç bit oldugu görünmüyor o yüzden.Allah razı olsun elinize sağlık.
  12. Oflu

Diğer mi5 edl ile flas rom yükleme

Hocam işlem hiç ilerlemiyor yardım edermisiniz?
  13. Oflu

Rehber [Türkçe] Flasher Toolkit Mi 5 - ROOT, TWRP Hızlı Basit ve Kolay Yükleme Anlatımı

Olmadı hocam Olmadı hocam,twrp var ordan bir şey yapılabilir mi?
Üst Alt