Oflu kullanıcısının son içeriği

1. Oflu

Yardım Rom sonrası çalışmayan tuşlar

Sabah telefonumun şarjı bittiğinden telefonumu ne yaptıysam açanadım. Sonrasında global stabil 12.5.1 yükledikten sonra şu problemlerle karşılaştım. 1)Telefon açılırken ses kısma tuşuna basılı tutmazssam açılmıyor.(bir şeye dokunmazsam recoverye geçiyor) 2) Ses açma ve güç tuşu çalışmiyor çözüm...
  2. Oflu

Rom Mi 9 MIUI 13 V13.0.2 Android 12 Beta 1

Teşekkürler bende deneyeyim o zaman. Titreşimin olmaması bayağı sıkıntı çıkarıyor
  3. Oflu

Nasıl oldu deyeneyebildiniz mi? ben romun yaşattığı sorunlardan sıkıldım artık eğer düzeldiyseler yenisini atayım telefona.
  4. Oflu

Bir günlük rom deneyimim şöyle: Rom akıcı,estetik ve güzel. Batarya kullanımı normal. Lakin sinir bozucu 4 problem bende meydana geldi: 1.Titreşim yok 2.Dil Türkçe değil 3.xiaomini kendi çince-ingilizce karışık, klavyesini telefondan kaldıramıyorum 4.Normalde rehber otomatik geri gelirken bu...
  5. Oflu

Bugün itibarıyla miui 13.5 güncellemesi geldi. Acaba telefonunda güncellemeyi alıyor mu ?
  6. Oflu

Çözüldü Twrp sonrası telefon recovery modunda kaldı

Telefon marka ve model nedir acaba ?
  7. Oflu

Bende sorun yaşıyordum. Stoya'nın yazısı güzel ve temiz kuruyor. Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
  8. Oflu

Çok teşekkür ederim hem rom yükledim hemde root atmış oldum. Cahilliğim için özür dilerim biraz ortalığı karıştırdım.
  9. Oflu

Özür dilerim ama telefonu kurup şu başlıktan Rehber - Mi 9 Magisk ile Root root atmayı denedim ama hem twrp kalıcı olmadı silindi (ki hiçbir zaman kalıcı yapamadım) hemde yine aynı şekilde dosyalar şifreli görünüyor.
  10. Oflu

Evet bu sefer oldu teşekkür ederim. İlk sefer orange ve pitch recoverylerinin telefona uyumlu modeli yoktu internettede daha farklısını göremedim. Lakin XDA 'nın sitesinde kendi modelime göre düzenlemiş android 11 de şifrelemeyide çözen bir unoffical model buldum. (Başkasıda kullanabilsin diye...
  11. Oflu

Yardım Twrp sonrası dosyalar bozuldu

Root için twrp yükledim, pcden telefona root dosyalarını atıp flashlayacağım lakin hem pcden dosya gitmiyor hemde dosyaların isimleri değişmiş(ekte). Ne yapabilirim acaba ? Not:telde şifre yoktur daha yeni formatlayıp kilitlerini açtım.Ayrıca usb hata modu açık.
  12. Oflu

fastboot üzerinden yüklesem farkı nedir acaba, veriler kurtulur mu ?
  13. Oflu

Dosyalar hala şifreli olduğu için silinmesi gereken dosya isimlerini göremiyorum maalesef ilk yorumumda ekli resimdeki gibi dosyalar o yüzden hangisi silinecek anlaşılmıyor.
  14. Oflu

Hadi ya , o kadar verim çöpe mi gidecek ? çok üzücü 😢
Üst Alt