Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah telefonumun şarjı bittiğinden telefonumu ne yaptıysam açanadım. Sonrasında global stabil 12.5.1 yükledikten sonra şu problemlerle karşılaştım.
1)Telefon açılırken ses kısma tuşuna basılı tutmazssam açılmıyor.(bir şeye dokunmazsam recoverye geçiyor)
2) Ses açma ve güç tuşu çalışmiyor
çözüm...
Bir günlük rom deneyimim şöyle: Rom akıcı,estetik ve güzel. Batarya kullanımı normal. Lakin sinir bozucu 4 problem bende meydana geldi: 1.Titreşim yok 2.Dil Türkçe değil 3.xiaomini kendi çince-ingilizce karışık, klavyesini telefondan kaldıramıyorum 4.Normalde rehber otomatik geri gelirken bu...
Özür dilerim ama telefonu kurup şu başlıktan Rehber - Mi 9 Magisk ile Root root atmayı denedim ama hem twrp kalıcı olmadı silindi (ki hiçbir zaman kalıcı yapamadım) hemde yine aynı şekilde dosyalar şifreli görünüyor.
Evet bu sefer oldu teşekkür ederim. İlk sefer orange ve pitch recoverylerinin telefona uyumlu modeli yoktu internettede daha farklısını göremedim. Lakin XDA 'nın sitesinde kendi modelime göre düzenlemiş android 11 de şifrelemeyide çözen bir unoffical model buldum. (Başkasıda kullanabilsin diye...
Root için twrp yükledim, pcden telefona root dosyalarını atıp flashlayacağım lakin hem pcden dosya gitmiyor hemde dosyaların isimleri değişmiş(ekte). Ne yapabilirim acaba ?
Not:telde şifre yoktur daha yeni formatlayıp kilitlerini açtım.Ayrıca usb hata modu açık.
Dosyalar hala şifreli olduğu için silinmesi gereken dosya isimlerini göremiyorum maalesef ilk yorumumda ekli resimdeki gibi dosyalar o yüzden hangisi silinecek anlaşılmıyor.