Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah telefonumun şarjı bittiğinden telefonumu ne yaptıysam açanadım. Sonrasında global stabil 12.5.1 yükledikten sonra şu problemlerle karşılaştım.
1)Telefon açılırken ses kısma tuşuna basılı tutmazssam açılmıyor.(bir şeye dokunmazsam recoverye geçiyor)
2) Ses açma ve güç tuşu çalışmiyor
çözüm...
Root için twrp yükledim, pcden telefona root dosyalarını atıp flashlayacağım lakin hem pcden dosya gitmiyor hemde dosyaların isimleri değişmiş(ekte). Ne yapabilirim acaba ?
Not:telde şifre yoktur daha yeni formatlayıp kilitlerini açtım.Ayrıca usb hata modu açık.
Daha önce mi 5 kullanıyordum ve telefonlar da pahalıydı forumda sefa hocamın numarasını buldum, yazdım sonra sefa hocam bütün sorularımı cevapladı, ilgilendi kendisinden mi 9 aldım.Hem sefa hocam hem telefon mükemmel normalde böyle telefon kullanabilmek aklıma gelmezdi açıkçası. Kendisinden...
mi 9t pro biraz daha mi 9'un eksiklerinin giderilmiş gali gibi görüyorum (batarya çok , 3.5 girişi var , pop up ile tam ekran )
Alabiliyorsan pro alabilirsin.
Şimdi bi telefon alsak acaba imei sıkıntısı çıkar mı (yeni yasa çıkmıştı galiba) çıksa bile sefa hocam bu konuyla ilgilenir mi satış sonrası ? (istanbul dışındayım)
Hocam twrp zipi görmüyor sorun nerede?
Üzgünüm hocam eski sürm twrpden dolayıymış hallettim.
Hocam sürekli mi10 kurulum ekranın sistem arayüz durduruldu diyor ne yapmalı?