ofk23 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi 12t pubg Mobile 120 FPS olmuyor

Geliştirici seçeneklerindende baktım oda 90 veriyor önceden 120 veriyordu demekki kısıtlamislar 90a
  2. O

Telefonu bayadir kullaniyorum ilk zamanlar pil ve performans uygulamasının verilerini temizleyince 120 fpsye cikiyordu sabit olarak şimdi yine yapıyorum ama 90 üstüne çıkmıyor
  3. O

12t 120 fps vermesi gerekmez mi 90 fpsde sabit kalıyor pil uygulamasının verilerini temizleyip açıyorum game turbodan turbo modunu yinede yükselmiyor fps bu oyunu 120 fps oynayan yok mu
  4. O

Soru Xiaomi 12t Android 14 Beta Hakkinda

3 hafta oldu xiaomi bir güncelleme veya düzeltme sunmadı android 14 beta xiaomi 12t için tamamen fiyasko
  5. O

Yardım Xiaomi 12t Pubg Kasma Sorunu

Pubg mobile Akıcı 90 FPS ayarlarinda performans arttırıcı da açık ekran yenileme hızı 120 Hz ayarinda fakat tekli maçlarda çok akiciyken oyun takımlı maçlarda çok ağırlaşıyor kasıyor tek maçlardaki akıcılık yok bu sorunun bir cozumu var mi
  6. O

Yaklasi Yaklaşık 2 hafta oldu fakat güncelleme almadı cihazım normal mi
  7. O

Merhaba herkese iyi forumlar. 12t cihazıma global MIUI 23.5.6 android 14 beta yükledim fastboot ile tabiki biliyordum Public Beta sürümü olduğu için hatalar olacağını ama bu kadar beklemiyordum çok fazla hata var ve alıştım diyebilirim böyle kullanmaya. Sizlerin bilgisi var mı yeni bir android...
  8. O

Çözüldü MiFlash Sorunu

çok teşekkürler oldu 🤗
  9. O

İpucu MiFlash Tool Hatalar ve çözümleri

lütfen yardımcı olun ekteki görselde de gördüğünüz gibi flash'a tıkladıktan 5 saniye sonra işlem tamamlanıyor fakat ne rom atıyor ne de bootloader kilidini kapatıyor cihazımın bt kilidi açık yardımlarınızı bekliyorum
  10. O

Çözüldü MiFlash Sorunu

hata=
  11. O

Çözüldü MiFlash Sorunu

ekteki görselde de gördüğünüz gibi flash'a tıkladıktan 5 saniye sonra işlem tamamlanıyor fakat ne rom atıyor ne de bootloader kilidini kapatıyor cihazımın bt kilidi açık yardımlarınızı bekliyorum
  12. O

Soru Xiaomi 12t Android 14 Beta'ya nasıl geçebilirim ?

Xiaomi 12t Android 14 Beta'ya nasıl geçebilirim ?
  13. O

Çözüldü MiFlash error fastboot error command failed hatası

🤪 Allahtan bir sorun olmadı telefon açıldı şimdi bt kilidini açıp deneyeceğim teşekkürler.
  14. O

Çözüldü MiFlash error fastboot error command failed hatası

miflash uygulamasının son sürümünde 12t cihazımda flash'a tıklayınca error fastboot error command failed hatası alıyorum telefonumun bootloader kilidi kapalı resmi 12t global android 14 23.5.6 sürümü indirdiğim rom yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt