Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12t 120 fps vermesi gerekmez mi 90 fpsde sabit kalıyor pil uygulamasının verilerini temizleyip açıyorum game turbodan turbo modunu yinede yükselmiyor fps bu oyunu 120 fps oynayan yok mu
Pubg mobile Akıcı 90 FPS ayarlarinda performans arttırıcı da açık ekran yenileme hızı 120 Hz ayarinda fakat tekli maçlarda çok akiciyken oyun takımlı maçlarda çok ağırlaşıyor kasıyor tek maçlardaki akıcılık yok bu sorunun bir cozumu var mi
Merhaba herkese iyi forumlar. 12t cihazıma global MIUI 23.5.6 android 14 beta yükledim fastboot ile tabiki biliyordum Public Beta sürümü olduğu için hatalar olacağını ama bu kadar beklemiyordum çok fazla hata var ve alıştım diyebilirim böyle kullanmaya. Sizlerin bilgisi var mı yeni bir android...
ekteki görselde de gördüğünüz gibi flash'a tıkladıktan 5 saniye sonra işlem tamamlanıyor fakat ne rom atıyor ne de bootloader kilidini kapatıyor cihazımın bt kilidi açık yardımlarınızı bekliyorum
Cihazim Türkiye cihaziydi global rom yüklüydü BT kilidini açıp Custom rom yükledim tekrar eski haline döndürebilir miyim global Rom'a geçiş yapabilir miyim güncellemeleri otomatik alacak şekilde
görseldeki temayı nasıl bulabilirim kullanan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim cihazım custom rom mtz destekli yani çok araştırdım ama bulamiyorum teşekkürler
telefonuma eu custom rom yükleyeceğim fakat bootloader kilidini nasıl açabilirim 申请解锁小米手机 sitesine gittiğimde hata alıyorum programı indirmiyor başka bir yol var mıdır ?
merhaba forumda yeniyim xiaomi 12t cihazım türkiye garantili türkiye cihazı global rom yani ben custom roma geçmek istiyorum fakat bu mümkün mü biraz araştırdım fakat bootloader kilidini kaldırma programında cihazımın adını bulamadım keza xiaomi eu sitesindede cihazımın adı yok 12t pro var fakat...