Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu bayadir kullaniyorum ilk zamanlar pil ve performans uygulamasının verilerini temizleyince 120 fpsye cikiyordu sabit olarak şimdi yine yapıyorum ama 90 üstüne çıkmıyor
12t 120 fps vermesi gerekmez mi 90 fpsde sabit kalıyor pil uygulamasının verilerini temizleyip açıyorum game turbodan turbo modunu yinede yükselmiyor fps bu oyunu 120 fps oynayan yok mu
Pubg mobile Akıcı 90 FPS ayarlarinda performans arttırıcı da açık ekran yenileme hızı 120 Hz ayarinda fakat tekli maçlarda çok akiciyken oyun takımlı maçlarda çok ağırlaşıyor kasıyor tek maçlardaki akıcılık yok bu sorunun bir cozumu var mi
Merhaba herkese iyi forumlar. 12t cihazıma global MIUI 23.5.6 android 14 beta yükledim fastboot ile tabiki biliyordum Public Beta sürümü olduğu için hatalar olacağını ama bu kadar beklemiyordum çok fazla hata var ve alıştım diyebilirim böyle kullanmaya. Sizlerin bilgisi var mı yeni bir android...
lütfen yardımcı olun ekteki görselde de gördüğünüz gibi flash'a tıkladıktan 5 saniye sonra işlem tamamlanıyor fakat ne rom atıyor ne de bootloader kilidini kapatıyor cihazımın bt kilidi açık yardımlarınızı bekliyorum
ekteki görselde de gördüğünüz gibi flash'a tıkladıktan 5 saniye sonra işlem tamamlanıyor fakat ne rom atıyor ne de bootloader kilidini kapatıyor cihazımın bt kilidi açık yardımlarınızı bekliyorum