ofk23 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi 12t pubg Mobile 120 FPS olmuyor

12t 120 fps vermesi gerekmez mi 90 fpsde sabit kalıyor pil uygulamasının verilerini temizleyip açıyorum game turbodan turbo modunu yinede yükselmiyor fps bu oyunu 120 fps oynayan yok mu
  2. O

Yardım Xiaomi 12t Pubg Kasma Sorunu

Pubg mobile Akıcı 90 FPS ayarlarinda performans arttırıcı da açık ekran yenileme hızı 120 Hz ayarinda fakat tekli maçlarda çok akiciyken oyun takımlı maçlarda çok ağırlaşıyor kasıyor tek maçlardaki akıcılık yok bu sorunun bir cozumu var mi
  3. O

Soru Xiaomi 12t Android 14 Beta Hakkinda

Merhaba herkese iyi forumlar. 12t cihazıma global MIUI 23.5.6 android 14 beta yükledim fastboot ile tabiki biliyordum Public Beta sürümü olduğu için hatalar olacağını ama bu kadar beklemiyordum çok fazla hata var ve alıştım diyebilirim böyle kullanmaya. Sizlerin bilgisi var mı yeni bir android...
  4. O

Çözüldü MiFlash Sorunu

ekteki görselde de gördüğünüz gibi flash'a tıkladıktan 5 saniye sonra işlem tamamlanıyor fakat ne rom atıyor ne de bootloader kilidini kapatıyor cihazımın bt kilidi açık yardımlarınızı bekliyorum
  5. O

Soru Xiaomi 12t Android 14 Beta'ya nasıl geçebilirim ?

Xiaomi 12t Android 14 Beta'ya nasıl geçebilirim ?
  6. O

Çözüldü MiFlash error fastboot error command failed hatası

miflash uygulamasının son sürümünde 12t cihazımda flash'a tıklayınca error fastboot error command failed hatası alıyorum telefonumun bootloader kilidi kapalı resmi 12t global android 14 23.5.6 sürümü indirdiğim rom yardımlarınızı bekliyorum
  7. O

Çözüldü Xiaomi 12t Custom Rom'dan Global Kararlı Rom'a geçme

Cihazim Türkiye cihaziydi global rom yüklüydü BT kilidini açıp Custom rom yükledim tekrar eski haline döndürebilir miyim global Rom'a geçiş yapabilir miyim güncellemeleri otomatik alacak şekilde
  8. O

Yardım Bu temayı nasıl bulabilirim ? çok hoşuma gitti

görseldeki temayı nasıl bulabilirim kullanan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim cihazım custom rom mtz destekli yani çok araştırdım ama bulamiyorum teşekkürler
  9. O

Satıldı Xiaomi 12t 8/256 Xiaomi Türkiye Garantili Faturalı

siyah renk sıfırdan farksız hiçbir sorunu çiziği vs yok
  10. O

Yardım Xiaomi 12t bootloader kilidi nasıl açılır ?

telefonuma eu custom rom yükleyeceğim fakat bootloader kilidini nasıl açabilirim 申请解锁小米手机 sitesine gittiğimde hata alıyorum programı indirmiyor başka bir yol var mıdır ?
  11. O

Yardım Xiaomi 12t eu custom rom yükleme

merhaba forumda yeniyim xiaomi 12t cihazım türkiye garantili türkiye cihazı global rom yani ben custom roma geçmek istiyorum fakat bu mümkün mü biraz araştırdım fakat bootloader kilidini kaldırma programında cihazımın adını bulamadım keza xiaomi eu sitesindede cihazımın adı yok 12t pro var fakat...
Üst Alt