OEmpire kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Mi10 T IMEI Repair Yapılmasına Rağmen Şebeke Kesilme Sorunu

Hocam merhabalar Mi 10T miui global 14.0.1 kullanıyorum. Bende belli aralıklarla mobil veri bağlantısı kopuyor. Çözüm için yardımcı olabilir misiniz acaba?
  2. O

Yardım Mi10T Pro Şebeke/Sim Sorunu

Benzer bir problemi ben de yaşıyorum şu anda. İşin garibi bu problemi ofiste oturduğum masada yaşıyorum. Daha önce de başka bir yerde çalıştığımda eve dönerken bir nokta var. Oraya geldiğimde direkt mobil internet gidiyordu. Yeni ofiste de masa başında oturup sosyal medyada gezdiğimde belli...
  3. O

Yardım Telefon kendi kendine sesi kısıyor

Bende de sürekli ses açıyordu söylediğiniz şekilde yapınca (ekran açıkken) düzeldi. Teşekkürler.
  4. O

Yardım Mi 10T Hat Çekip Problemi

Keşke problem wifi da olsaydı. Bilgi için teşekkür ederim. Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Sanırım tamir ettirmem gerekecek.
  5. O

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Ancak söylediğim gibi cihazımı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Bu problem 1 aydır var. Şöyle bir durum gerçekleşti sebebinin bu olacağını düşünüyorum. Namaz için indiğimiz yerde telefon hiç çekmiyordu. Daha sonra da yukarı çıktığımda telefona reset atmadan çekim gücü gelmiyordu. O gün bu gündür...
  6. O

Evet doğrudur.
  7. O

H.kadioglu Merhabalar aşağıdaki linkte detaylarını verdiğim bir problem yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-10t-hat-cekip-problemi.137344/
  8. O

Bilgi için teşekkürler. Cloudfare çözüm oldu ama bunun için sürekli başka bir programa ihtiyaç duymak çok sinir bozucu. şu videodaki gibi format attım. Durum maalesef yine aynı. Bu konuda ücretli destek vermek isteyenlerden de yardım alabilirim.
  9. O

Çok uzun süredir aynı hattı kullanıyorum aslında. Telefon görüşmesinde yada normal sayfaların açılması hız testi yaptığımda yüksek hızları alıyorum. Şu durumda problem yaşadığım tek şey uygulamaların hız problemi. Instagram, youtube, twitter bunlarda internet çok yavaşmış gibi duruyor...
  10. O

Bilgi için teşekkürler. Mevcut durumda aldığım değerler bunlar.
  11. O

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bu seçeneği seçtiğimde ve telefonu kapatıp açtığımda NR/LTE/GSM/WCDMA kısmına getirdi telefon. Tekrar sizin söylediğinizi yaptığımda hız testinde 50mbitleri görüyor. Ancak hala sosyal medyada sanki internet çok yavaşmış gibi resimler ya yüklenmiyor. Yada çok...
  12. O

Merhaba Arkadaşlar, Bir süredir telefonum mobil hatta çok düşük internet hızına sahipti. Araştırdığım kadarıyla Telefon Hakkında > Tüm Özellikler > Dahili depolama kısmına 3 kez tıklayınca açılan menüden telefon 1 ve telefon 2 kısmında tercih edilen ağ türü ayarla kısmından LTE/TDSCDMA/GSM...
  13. O

Soru Mi10t Rom yardımı

Merhaba yurtdışı Mi10T 8-128 var bende. Miui sürümü şu anda 12.0.11.0 kararlı. Bootloader kilidi açık. İmei işlemi hasar görmeden bilmeyen bir insan için bu işlemi nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz lütfen.
  14. O

Tema Colorful 2 ( Yeni düzenleme)

Güzel tema kurdum kullanıyorum şimdi.
  15. O

Yardım Mi max 64 GB için Miui 9

Güncel var mı bir gelişme ?
Üst Alt