odykent34 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Nusantara rom android 12 yükleme sorunu

Hayırlı günleriniz olsun inşallah. Nusantara Android 12 yüklemek istiyorum firmwire yi flashlıyorum arkasından romu flashlayıp format data yapıyorum ama rom yüklenmiyor öncesinde hangi rom kurulu olması gerekiyor yardımcı olursunuz şimdiden çok teşekkür ederim
  2. O

Yardım Nethunter kullanabilceğim AOSP rom arıyorum android 10 kullanacağım

Deneme yanılma metoduyla ortalama 6-7 tane rom denedim hiç biri tatmin etmedi buna lineageOS'da dahil sürekli mobil veri kopması yaşıyorum bu son sürümde 18.1 Sesler desen ayar tuturamadım viper4androidleri denedim olmadı play storeden bir sürü apk denedim olmadı yani google pixel ve lineageOS...
  3. O

Yardım Termux' en sorunsuz kullancağım room hangisi?

Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah sağlıklı bereketli olsun. Abiler kardeşler bir süredir miuimix stable sürüm kullanıyorum. termux'dan update yaptığımda cogu yüklemelermde eksik kurulum yapıyor dosyaya izin vermediği içinde hatalı çalışıyor bana linux gibi bi room lazım kali...
  4. O

Yardım Mİ 10T PRO cihazımı mi flash pro ile rom yüklerken BT kilitledim

Discorddan arkadaşıma laf anlatıcam diye anlık bir hata yaparak flash and lock'u değiştirmeyi unuttum :) 1.sorum bunu hızlı çözmenin yolu yokmu an itibari ile 119 saat dior 2nci sorum tekrar cihaz kaydı ve imei atılması gerekiyor mu hangi adımları izlemem lazım 3ncü sorum miuimix eu...
Üst Alt