oczipka kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Ayarlar önerisi

Ayarlar kısmında bu önerileri kapatmanın bir yolu yok mu bir türlü kapatamadım?
  2. O

Yardım Mi A2 şarj almıyor

Merhaba, Telefonumu sabah kalktığımda şarja soktum %15 ti şarj oluyor dedi ve şarjı git gide düştü en sonunda kapandı ve bir daha açılmadı. Daha sonra teknik servise verdim telefonu bir cihaza bağladıklarını sorunun şarj soketinden olduğunu söylediler parçanın şu an toptancılar kapandığı için...
  3. O

Rom [Android 10.0] Official Pixel Experience [OTA][Mİ A2] 14.02.2020 - Destek Bitti

Hoçam en son yamada çok fasla kasmalar takılmalar oluyordu 9 a geri dönmüştüm. Yükledinis mi nası bu sürüm? Birde 0 dan kurulum yapılmas ise siyah ekranda kalabileçeğini söylemiş yapaçak arkadaşlar temis kurulum yapsın.
  4. O

Rom [Android 10.0] Official Pixel Experience [OTA][Mİ A2] 14.02.2020 - Destek Bitti

Sorun ÇÖZÜLDÜ. Ironsides Hocam uzaktan bağlantı sağlayarak bire bir yardımcı oldu sağolsun. ----Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için------ Twrp ekranında iken format data yaptık.
  5. O

Öselden yasamıyorum hoçam tel onaylı degıl usb 2.0 3.0 ayrı portlarında denedim sonuç aynı.
  6. O

Hoçam twrp wipelardan sonra açıldı fakat dosyaları hala daha atamıyorum çihasa. mtp etkinleştir açık kopyalanıyor diyor ve kalıyor öyle
  7. O

Hocam twrp yüklüyse adım 3 şunu diyor. Twrp yi açınız dahili hafıza harici cihazı sıfırlayınız.sonra yeniden başlat bölümüne geliniz, orda altta iki adet slot var a ve b. Demin sildiğiniz yer o an seçili slotdu. Şimdi diğer slota tıklayınız ve recoveru restart yapınız. Twrp tekrar açıldı ve...
  8. O

Sohbet 50Mbps paket aldım, testte PC'de 50Mbps çıkıyor fakat Mi Max 3'üm ise 7 Mbps Wifi

Yüksek ihtimal modemden kaynaklı bir sorun bende 100 mbps internetimde 30 mbps alıyordum wifiden 5ghs li bir modem aldım ve hısın tamamamını alabiliyorum
  9. O

Son güncellemeye beraber miui kamerada eklenmiş. Sorunsuz çalışıyor deneyebilirsiniz Ben şu kurulum adımlarını ayrıntılı çösebilsem deneyeçeğim satende 3 5 6 adımlarını anlayamadım hala shake~~(klavyede bası tuşlar basmıyor).
  10. O

Denedinis mi son günçellemeyi stabil durum nasıl ?
  11. O

Yardım Xiaomi Mi A2 Gece Modu Açılmıyor

Hocam şu 10 yüklüyken bir inceleme videosu filan çekseniz güzel olur angel~~
  12. O

Yardım Mi a2 bıktıran sorun

Bence ayarlar->sistem->hareketler->ana sayfa düğmesini yukarı kaydırın seçeneğini aktif edin çok daha iyi bir deneyim hız ve görsellik katıyor. Çok değil bir kaç güne alışırsınız hemde sorununuz ortadan kalkar.
  13. O

Soru Haziran güncellemesi hakkında

100 mb lık bir güvenlik güncellemesi büyük ihtimal daha da telefonu yavaşlatmış bişeyleri bozmuşlardır.
  14. O

Yardım Mi A2 boot loop sorunu

USB yi farklı yerlere soketlere tak değiştir sürekli algılamama problemi olmaması lazım. Farklı toolkit gibi programlar olabilir bu adamın videolarını incele bir çok sorunun çözümü ve araçları video altında koymuş
  15. O

Yardım root hakkında bilgi

Tamam hocam telefon sürümüne göre burada ki videolar izleyebilir yapabilirsin
Üst Alt