Occaut kullanıcısının son içeriği

1. Occaut

Rom Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G (Viva) Rom

Hocam bunu ilk defa görüyorum. Ama genel olarak şu yöntem çözüme ulaştırıyor. Miflash
  2. Occaut

Aldığın hatanın görüntüsünü paylaşabilirsen bakalım
  3. Occaut

Yardım note 11 pro batarya sorunu

120 Hz sebep oluyor
  4. Occaut

Soru Redmi note 11 pro pil performansı

Dostum bu cihazın 120 hertzi adaptif değil. Yani iPhone gibi verimli değil. Adamlar bu yüzden 67w şarj aleti vermiş ki 15 dakka şarja tak günü kurtar mottosuyla cihazı piyasaya sürmüşler.
  5. Occaut

Madem öyle benden de size bir katkı olsun. Biraz kısa keserek anlatacağım.çok detaya girmeyeceğim.cihazı araştırmak için bu başlıpa gelenlere de referans olsun. • gerekli programlarla bootloader kilidi anında kaldırılabiliyor(buraya link gelecek) •miflash ile fastboot rom atılabiliyor. Kerneli...
  6. Occaut

Çözüldü Redmi Note 11 Pro Rom atılmıyor.

Hocam yöntemi anlatmışsın Allah razı olsun ama hiç açıklayıcı değil biraz daha derli toplu bir anlatım yapabilir misin
  7. Occaut

Rom POCO X3 NFC Corvus OS Rom

Teşekkür ederim
  8. Occaut

Rom POCO X3 NFC Corvus OS Rom

Merhaba , şu anda bu romdayim , pil yuzdesini gösterme ayarını bulamıyorum kafayı yiyeceğim yardımci olur msunuz
  9. Occaut

Soru Mi Turbo Charging Yazısı Kayboldu

Bana da o kadar ucuz olamaz gibi geldi bence de ORJİNAL değil
  10. Occaut

Maalesef bu kablolar bizim konustugumuz kablolardan değil. Zaten halihazırda arkadaşın şu anda kendi kullandığı kablonun bunlardan bir farkı yok. Bu kablolar ile maximum 3000a akım değeri alırsınız . Biz ise 5000a akım değerini verebilen kablolardan bahsediyoruz , arkadaşa linkini yolladığım...
  11. Occaut

Tabii ki , ben sadece örnek olması için gönderdim linki, 5.0a destekleyen ORJİNAL bir markanın kablosunu kullanması yeterli
  12. Occaut

3.500 görüyorsan şarj aleti BASLİGİN orijinal demektir . Linkte verdiğim kabloyu aldığın takdirde 4.800lü rakamları görebilirsin https://www.hepsiburada.com/baseus-5a-ultra-hizli-sarj-usb-sarj-kablosu-type-c-1-mt-siyah-pm-HB00000K0MRA
  13. Occaut

Yardım poco X3 4.5g şebeke sorunu

Belki yeni telefon alacak arkadaşlar burayı okur ve bilgilenir. Garantisiz xioami alacak arkadaşlar ... Kesinlikle telefonu aldığınız anda / aldığınız telefoncuda IMEI attırmayın 8 ay kullanım hakkınız var zaten Yani 8 ay boyunca o telefonu SORUNSUZ bir sekilde kullanabiliyorsunuz Bu 8...
  14. Occaut

Bende de aynı şarj aletinden var , %20 altı ve %20 üstü bazen değerler değişse bile genelde 4.800a ile şarj ediyor
  15. Occaut

Çözüldü Orjinallik sorgulaması

Turkcell kullanıyorsanız sıfır problem Turktelekomda durum nasıl bilmiyorum Vodafone ile kanser olursun
Üst Alt