Occaut kullanıcısının son içeriği

1. Occaut

Çözüldü Viper4android FX ayarlari mi 9t pro

Arkadaşlar merhaba , telefona dün 2 hattimin da 4 aylık süresi dolduktan sonra malum işlemi yaptırdım , artık magisk ' im de var root'um da ... İlk işim viper4android FX yüklemek oldu tabii ki , fakat mi 9t pro için 3.5 jak çıkışı kulakliklarda sesi nasıl daha iyi yapacağımı çözemedim maalesef...
  2. Occaut

Satış Mi 9t pro global,128gb,IMEI atılmamış

Arkadaşlar sol üst köşedeki nazarlık(resimde var) metal kısmın duvara surtmesi sonucu oluştu , herhangi bir düşme vs söz konusu değildir ... Cihaz hali hazırda kendi kullandigim cihaz. Kutusu mevcut , şarj aletini de veririm , orjinal kablo yok ama ttec kablo da veririm ... IMEI işlemi...
  3. Occaut

Çözüldü Ekranın sol üstündeki çizgi(yardım)

Arkadaşlar merhaba havoc 3.6 da ekran resimlerini attığım çizgi var , ne işe yarar neden var bulamadım kafayı yiyeceğim geçmiyor da , bir yardımcı olur musunuz ? Resim Ekranın en üstünde solda, bildirim iconlarinin üstünde
  4. Occaut

Çözüldü 155,182,112 gibi numaraları arayamıyorum

arkadaşlar herkese merhaba cihazim, IMEI repair işlemi YAPILMAMIŞ mi 9t pro cihazımda temiz kurulum ile sorunsuz bir şekilde uzun süredir eu stabil 10.0.5.0 kullanmaktayım dediğim gibi , bl kilidi acildiktan sonra twrp ile full wipe yaparak eu stabile gectim birden böyle bir sorunla...
  5. Occaut

Yardım Redmi Airdots Sorunları

Kesinlikle hasarlı ürün. Yoksa bahsettiğiniz şeyler kulaklığın orjinalinde yok
  6. Occaut

Soru Günelleme sonrası telefon ve mesajlar uygulaması silindi ?

Cunku bu cihazın satıldığı ülkelerde (global rom yüklü 9t prolari kastediyorum) , telefon görüşmesini kaydetmek kanunen suç... Ve bu ülkelerde (AB ülkeleri , global versiyona sahip bazı ülkeler) resmi olarak satış yapabilmek için mecburen Google dan yardım aliyorlar
  7. Occaut

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Hocam eu rom ile birlikte gelen standart tema , ismi de rhodium
  8. Occaut

Haber İstanbul Bilişim Ürün GÖNDERMİYOR

Bunu bir çok firma yapar . Bazen Hepsiburada 3.000 TL lik monitörü 300 TL ye ilana koyardi . (Son 2 senedir sistemleri değişti) Hatta bu ilanın , DonanımHaber gibi sitelerde yayılmasını ve öluculerin bu satışa atlamasini sağlıyordu... Sonrasında ise , elemanımız yanlış fiyat girmiş deyip bütün...
  9. Occaut

Soru Isınma sorunu için oneriler

Tek çözüm ışığı kısıp oynamak . %50 civarı ışıkla oynarsanız probleminiz çözülecektir
  10. Occaut

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Maalesef yanlışınız var . Ben eu beta son surumdeyim öyle bir hata yok
  11. Occaut

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Facebook ile iliskilendirilemiyor. Üstteki arkadaş ile aynı hatayı alıyorum . Sms onayı aldım , Twitter ile de eslestirdim , bu ikisi yeterli değil mi acaba ?
  12. Occaut

Yardım *#06# IMEI menüsüne girmiyor

Dostum malesef başka bir cihazın efs yedeği ile yapacak doğal olarak tek sim çalışacak . Bizzat kendi cihazınızın yedeği değilse malesef olmaz
  13. Occaut

Yardım *#06# IMEI menüsüne girmiyor

Efs qcn yedekleri varsa geri gelir diye biliyorum
  14. Occaut

Mod Parmak İzi Animasyonunu Kaldırma

Merhaba hocam bende de ilgili satır yok maalesef
Üst Alt