OcakSöndüren kullanıcısının son içeriği

1. OcakSöndüren

Yardım Note 8 Pro Çin versiyondan globale geçiş

Arkadaşlar selamlar cihazım bozulmuş sürekli yeniden başlamaktaydı. 1-2 gündür uğraş uğraş buradaki konuyla ancak şimdi cihazı açabildim. Şöyle bı sıkıntım var. Cihazı sadece çin romuyla açabildim ve şuanda gerek mi flash tool ile gerek komanda satırı ile globale çeviremiyorum. Stock rom...
  2. OcakSöndüren

Soru Almanyadan telefon getirttirmek?

Arkadaşlar Almanyada halamgil var. Onlar bana telefon alsa kargo ile gönderse gümrükten felan bir sıkıntı çıkar mı. Ekstra bi para ödemem gerekir mi? Veya başka bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Telefon gelince burda imei attırmayı düşünüyorum. ( Sanırım One Plus 7t getirttireceğim.)
  3. OcakSöndüren

Tavsiye Mi 10 vs Mi 10 Pro

Arkadaşlar iki cihaz arasında kamera farkları olarak neler var. Deneyimleriniz varsa yani kullanıcı olarak aktarabilirseniz mutlu olurum. Mi Note 10 dan kamerası iyi mi her iki cihazda? Ve kronik sıkıntıları mevcutmu? Tr de 5000 üstü verilebilecek bir cihaz mı sizce?
  4. OcakSöndüren

Soru Poco F2 Pro dezavantajları?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cihaz alacağım. Xiaomi kullanmışlığım var. Mi 9T Pro ve Mi Note 10 kullandım. Şuandada Poco F2 Pro bakıyorum. Birde One Plus 7 proya. Kararsız kaldım ve merak ettim. Sizce Poco F2 Pro dezavantajları neler? Kronik sıkıntıları var mı? Bana biraz ağır geldi...
  5. OcakSöndüren

Yardım Note 10 Mi kilit açılmaması?

Arakdaşlar neden açılmıyor bu? Hesap ekledim kaldırdım olmadı. Yeni Mi hesabı açtım olmadı sizce neden?
  6. OcakSöndüren

Soru 3300 TL S10E mi IMEI kayıtlı sıfır mi Note 10 mu mantıklı?

Arkadaşlar S10E 8 ay garantili. Sizin tercihiniz ne olurdu?
  7. OcakSöndüren

Soru Mİ Note 10 ile Mİ 10 kamera farkı?

Arkadaşlar belirttiğim 2 cihaz arasında ne gibi kamera farkı var ?
  8. OcakSöndüren

Yardım Mi 9T Pro dan Note 9 Pro geçiş

Arkadaşlar cihazımı sattım ve bu cihazı almak istiyorum. Sizce almalımıyım? Alırken dikkat etmem gereken tavsiyeler nelerdir? İmei kayıtlı alacağım?
  9. OcakSöndüren

Soru Mi 9T Pro Xposed kurulumu var mı?

Merhaba arkadaşlar Mi 9T Pro Xposed kurulumu var mı? Tam olarak ne işe yarar Xposed?
  10. OcakSöndüren

Yardım Mi 9T Pro 1080p üstü video oynatamama?

Arkadaşlar pc üzerinden 1080p üstü mesela 1440p videolar oynatabilirken telefonda aynı video Youtube üzerinden 1080p nin üstü yok. Eskiden vardı sanki ama şimdi çıkmıyor.
  11. OcakSöndüren

Soru MiuiMix mi MiRoom mu?

Arkadaşlar hangisi sizce daha iyi? Veya kullanıpda tecrübe edindiğiniz güzel romlar hangileri?
  12. OcakSöndüren

Soru Gelen V12 güncellemesi?

Arkadaşlar böyle bir güncelleme geldi. Bu resmi Miui 12 mi yoksa hala beta mı? ( Global kararlı miui 11 yüklü şuan )
  13. OcakSöndüren

Soru İMEİ öncesi hangi rom kurmalıyım?

Herkese selamlar arkadaşlar Mi 9T Pro cihazıma imei atacağım. Atmadan önce hangi romu tavsiye edersiniz? MİUİ 12 geldiğinde direk banada güncelleme olarak gelebilecek bir rom olsun. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...
  14. OcakSöndüren

Mi Room Beta Pil Simgesini Değiştirmek?

Arkadaşlar selamlar herkese Mi Room Beta kullanmaktayım ( Rom - [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27 ). Bu roomda pil simgesini nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :) Ayrıca Mi 9T Pro için LineageOS rom varmı?
  15. OcakSöndüren

Yardım Stock romda status bar veya navigasyon çubuğu değiştirme?

Arkadaşlar selamlar, başlıktada belirttiğim gibi stock romda twrp ve magisk yüklü olduğu halde status bar ( pil yüzdesini değiştirme gibi) veya navigasyon çubuğunu değiştirebilirmiyim? Ayrıca kullandığınız güzel temalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Üst Alt