OcakSöndüren kullanıcısının son içeriği

1. OcakSöndüren

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Şimdi farkettim bende global sürüm yüklü ve sitede globala hyperos 3 gözükmüyor. Ama Europe da 3 versiyonu yayımlanmış.
  2. OcakSöndüren

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Beta mı normal mı dağıtıldı? Bana gelmedi henüz.
  3. OcakSöndüren

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Evet
  4. OcakSöndüren

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Gelmedi henüz bana :(
  5. OcakSöndüren

Yardım 15T Pro Bl klidi açma

Sevgili arkadaşlar 14T Prodan 15T Pro ya geçiş yaptım. 14T Proda bl klidini açmıştım ama 15T Proda açamıyorum resimdeki hatayı alıyorum. Aynı mi hesaplarını kullanıyorum. Nasıl çözebilirim.
  6. OcakSöndüren

Yardım Miui Kişiler ve Çevirici HK.

Hyperos 3 geldi mi
  7. OcakSöndüren

Yardım Note 8 Pro Çin versiyondan globale geçiş

Arkadaşlar selamlar cihazım bozulmuş sürekli yeniden başlamaktaydı. 1-2 gündür uğraş uğraş buradaki konuyla ancak şimdi cihazı açabildim. Şöyle bı sıkıntım var. Cihazı sadece çin romuyla açabildim ve şuanda gerek mi flash tool ile gerek komanda satırı ile globale çeviremiyorum. Stock rom...
  8. OcakSöndüren

Soru Almanyadan telefon getirttirmek?

Arkadaşlar Almanyada halamgil var. Onlar bana telefon alsa kargo ile gönderse gümrükten felan bir sıkıntı çıkar mı. Ekstra bi para ödemem gerekir mi? Veya başka bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Telefon gelince burda imei attırmayı düşünüyorum. ( Sanırım One Plus 7t getirttireceğim.)
  9. OcakSöndüren

Tavsiye Mi 10 vs Mi 10 Pro

Arkadaşlar iki cihaz arasında kamera farkları olarak neler var. Deneyimleriniz varsa yani kullanıcı olarak aktarabilirseniz mutlu olurum. Mi Note 10 dan kamerası iyi mi her iki cihazda? Ve kronik sıkıntıları mevcutmu? Tr de 5000 üstü verilebilecek bir cihaz mı sizce?
  10. OcakSöndüren

Soru Poco F2 Pro dezavantajları?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cihaz alacağım. Xiaomi kullanmışlığım var. Mi 9T Pro ve Mi Note 10 kullandım. Şuandada Poco F2 Pro bakıyorum. Birde One Plus 7 proya. Kararsız kaldım ve merak ettim. Sizce Poco F2 Pro dezavantajları neler? Kronik sıkıntıları var mı? Bana biraz ağır geldi...
  11. OcakSöndüren

Yardım Note 10 Mi kilit açılmaması?

Arakdaşlar neden açılmıyor bu? Hesap ekledim kaldırdım olmadı. Yeni Mi hesabı açtım olmadı sizce neden?
  12. OcakSöndüren

Soru 3300 TL S10E mi IMEI kayıtlı sıfır mi Note 10 mu mantıklı?

Arkadaşlar S10E 8 ay garantili. Sizin tercihiniz ne olurdu?
  13. OcakSöndüren

Soru Mİ Note 10 ile Mİ 10 kamera farkı?

Arkadaşlar belirttiğim 2 cihaz arasında ne gibi kamera farkı var ?
  14. OcakSöndüren

Yardım Mi 9T Pro dan Note 9 Pro geçiş

Arkadaşlar cihazımı sattım ve bu cihazı almak istiyorum. Sizce almalımıyım? Alırken dikkat etmem gereken tavsiyeler nelerdir? İmei kayıtlı alacağım?
  15. OcakSöndüren

Soru Mi 9T Pro Xposed kurulumu var mı?

Merhaba arkadaşlar Mi 9T Pro Xposed kurulumu var mı? Tam olarak ne işe yarar Xposed?
Üst Alt