Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar cihazım bozulmuş sürekli yeniden başlamaktaydı. 1-2 gündür uğraş uğraş buradaki konuyla ancak şimdi cihazı açabildim. Şöyle bı sıkıntım var. Cihazı sadece çin romuyla açabildim ve şuanda gerek mi flash tool ile gerek komanda satırı ile globale çeviremiyorum. Stock rom...
Teşekkürler akşama kadar telefonsuz kalacağım sanırım sizi bekliyorum. ( Aldığım hata resimde görüldüğü gibi normalde soldaki aygıt yöneticisinde gözüküyordu da program bitince yüklemesi oradan gidiverdi onu da belirteyim.)
Arkadaşlar Almanyada halamgil var. Onlar bana telefon alsa kargo ile gönderse gümrükten felan bir sıkıntı çıkar mı. Ekstra bi para ödemem gerekir mi? Veya başka bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Telefon gelince burda imei attırmayı düşünüyorum. ( Sanırım One Plus 7t getirttireceğim.)
Arkadaşlar iki cihaz arasında kamera farkları olarak neler var. Deneyimleriniz varsa yani kullanıcı olarak aktarabilirseniz mutlu olurum. Mi Note 10 dan kamerası iyi mi her iki cihazda? Ve kronik sıkıntıları mevcutmu? Tr de 5000 üstü verilebilecek bir cihaz mı sizce?