Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba xiaomi.eu üzerinden haftalık rom kurmak istiyordum ama listede mi10tpro yok maalesef.
şuan hem miui 12.5 kullanmak istiyorum hem de mümkünse miui caller uygulaması olsun istiyorum. rom hakkında önerilerinizi alabilir miyim?
ya da problemsiz şekilde haftalık rom kullanma şansım...
Arkadaşlar merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır :)
Eşime telefon almayı düşünüyorum, yakın fiyatlara hem mi 10t pro hem de mi 10 geliyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Renk tercihlerinden ötürü mi10t pro ağır basıyor ama ondaki ips ekran galiba mi 10 amoled daha iyi değil mi ...
Arkadaşlar 3 gün önce usb kablomdan dolayı turbo şarj olmamaya başladı. O gün 7/8 belki 10 defa usb çıkar tak yaptım hızlı şarj diyordu turbo şarj olmuyordu. İlk sorum sizce bu bataryaya zarar vermiş midir? İkincisi şuan belki de psikolojikte olabilir bataryamın az gittiğini düşünüyorum. Sizce...
Arkadaşlar merhaba. 20.12.10 versiyonla beraber gelen twrpnin içindeki advanced kısımda root yaparsak herhangi bir sorun yaşar mıyız ? Önceki versiyonlarda yapan arkadaşlar fastboota düşmüştü.
Arkadaşlar merhaba mi 10 pro kullanıyorum. 20.12.10 versiyonunu kurdum çokta memnun kaldım ama, bu sırada cihazımı şarja taktığımda turbo şarj çalışmıyor, hızlı şarj ediyor sadece. Tesadüfen tam da bu sıraya mı denk geldi anlayamıyorum ama bunun versiyonla mı alakalı yoksa şarj aletiyle mi nasıl...
Arkadaşlar merhaba stabil versiyondan haftalığa geçtim fakat google kişilerden rehberimi yedeklesim versiyon yükseltip içeri aktarıyorum. İsimler geliyor ama numaraları görünmüyor. Fakat kişiyi düzenle deyip herhangi birinin içine girince numarası düzenleme ekranında görünüyor. Çözümünü bilen...
Arkadaşlar merhaba
Mi 10 pro için Twrp 3.4.2b.0623 ile v12.2.1.0 yüklersem brick sorunu yada fastboot ta kalma sorunu olur mu ?
Şuanda 12.0.4 kullanıyorum twrp ile bi sorun yaşamıyorum . Bu versiyonu kurmamda bir engel var mı. Şimdiye kadar tüm rom değişimlerimde format data+ wipe daha cache...
Arkadaşlar merhaba Mi 10 pro stabil 12.0.4 rom kullanmaktayım
haftalık romu merak ediyorum çünkü stabil romda şuanda makro fotoğraf çektiğim anda kamera durduruldu hatası alıyorum.
TWRP üzerinden 20.10.30 kurmayı düşünüyorum çünkü bu rom okuduğum kadarıyla problemsiz gibi.
bu romu şuan kurarsam...
Arkadaşlar mi 10 pro için şuanda 12.0.4 xiaomi.eu rom kullanıyorum.
Deneyip kullanan arkadaşlar 12.1.3 mü önerirsiniz yoksa haftalık rom lardan 20.10.30 beğenenler var galiba diğer konuları okuyunca.
Açıkçası 12.0.4 romunda kamera makro çekimde hata veriyor bunun dışında da bi sorunum yok ne...
Herkese merhaba
Mi 10 pro kullanmaktayım ve ilginç bir şekilde birçok sürümünü kullandığım halde hiçbir miui 12 sürümünde makro fotoğraf çekemedim.
İşin garibi cihaz dilini türkçe dışında bir dil seçince makro fotoğraf çekiliyor
Mi 10 pro kullanıp miui 12 herhangi bir sürümünde makro modda...
Değerli üstadlar mi 10 pro kullanıyorum
4500 mah bataryalı cihazın şarjının çabuk tükendiğini düşünüyorum. Bu konuda fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. Bu değerler normal mi değilse ne yapmalıyım ?
Xiaomi eu 12.0.4 stabil rom yüklü
Arkadaşlar TWRP ye girerken şifre ekranında şifremi yazıyorum. yanlış şifre diyor.
decrypt yapmıyor dosya sistemimi görmüyor. bende o sırada wipe işlemi yaptım.
şuanda cihazım açılışta Google'ın just a sec.. sayfasında kalıyor.
TWRP ekranından da format data yapamıyorum.Ne yapacağımı şaşırdım...
Arkadaşlar merhaba
Mi 10 pro çin 12/256 kullanıyorum cihaz ilk geldiğinde eaa 11 kararlı rom vardı ve çift hattı destekliyordu
Miui 12 ye geçmek istememle birlikte cihaza avrupa kararlı
Global kararlı rom yükledim.
Hem makro çekimde foto çektiğim an kameraya bağlanamıyor hatası
Veriyor. Hemde...
Arkadaşlar merhaba
xiaomi eu 12.0.4 stabil rom kullanıyorum. Fakat bazı problemler yaşadığım için versiyon düşürme ya da yükseltme düşüncem var.
Not: büyük ihtimal miui 11 Stabile geçeceğim.
Benim asıl merak ettiğim bu rom geçişlerinde tüm uygulamalarım rehberim telefondaki herşey...