Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba xiaomi.eu üzerinden haftalık rom kurmak istiyordum ama listede mi10tpro yok maalesef.
şuan hem miui 12.5 kullanmak istiyorum hem de mümkünse miui caller uygulaması olsun istiyorum. rom hakkında önerilerinizi alabilir miyim?
ya da problemsiz şekilde haftalık rom kullanma şansım...
Arkadaşlar mi 10t pro için haftalık romlar pro olmayan mi 10t ile aynı mı ? HMK30SUltra_MI10T şeklinde gelen romları mi10t pro'ya kurabilir miyim ? yoksa mi 10t pro'nun kodunu paylaşabilir misiniz ?
Hocam parmak izi ya da şifre varsa şifrey kabul ediyor mu yoksa şifreyi kaldırmamız mı gerekiyor her seferinde ? 3.4.2b.1206 kullanıyorum şifre kabul etmiyor
Arkadaşlar merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır :)
Eşime telefon almayı düşünüyorum, yakın fiyatlara hem mi 10t pro hem de mi 10 geliyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Renk tercihlerinden ötürü mi10t pro ağır basıyor ama ondaki ips ekran galiba mi 10 amoled daha iyi değil mi ...
Hocam root gerekir mi ? Gerekiyorsa şuan 20.12.10 mi 10 pro için rom kullanıyorum nasıl rootlamamı önerirsiniz ? Twrp içinden advanced\instal root yaptım. Yükleme tamamlandı cihaz rootlanmadı.
Twrp yüklü magisk 21.1 flaşlamak istedim no digest file found twrp uyarısını verdi. Twrp içinden advanded /install root yaptım yüklendi ama hiçbirşey olmadı ne magisk simgesi geldi ne de root gerektiren programlara root izni sordu. Hocam ben genelde rom yüklerken başta wipe cache data dalvik +...