Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba selamlar. Bir arkadaşım xiaomi watch 4 hediye etti. Ancak demo modunda. sürekli ekranda demo dönüyor. Bunu kapatamadım. Bir yolu var mıdır? Gizli menü başka bir yol vs. Size sormak istedim. İyi günler.
Merhabalar,
Cihazım note 13 pro 5g Türkiye garantili. Bootloader kilidi kapalı. Hyperos güncellemeyi yüklemiş bulundum malesef. Android 14 e yükseldi.
Google ın aramalar ve mesajlar uygulamasını kullanmak istemiyorum. Xioami kendi arama ve mesaj uygulamasını yüklemek için bootloader kilidini...
Merhabalar,
Telefonumu yeni aldım. MI garantili. Bootloader kilidi kapalı. TWRP yüklü değil. Şuan MIUI Global 12.0.7.0 Kararlı sürüm yüklü.
Forum da takip ettiğim kadarıyla 12.5.3 sürüm yayınlanmış. Ancak benim telefona OTA dan henüz gelen bir güncelleme yok. Güncelleme sayfasından güncellemeyi...
Merhabalar,
bootloader unlock miu 12 kararlı rom yüklü telefonu serviste sorun olmasın diye lock yapmaya çalışırken telefon çöktü acil yardım lütfen. "the system has been dstroyed" ikazı veriyor. ne yapmalıyım? Bir telefoncu arkadaşa bıraktım . Ufi üzerinden yetkili hesapla yazılım atılmasından...
merhaba volkan hocam nasıl geri lock yapabilirim yardımcı olur musuuz
1594731875
hocam lock yapmaya çalışırken telefon çöktü acil yardım lütfen. "the system has been dstroyed" ikazı veriyor. ne yapmalıyım?
Arama ve mesajlaşma uygulaması için de tavsiye edildiği gibi yamayı twrp üzerinden uyguladım. Haliyle o konu da ortadan kalktı. Değiştirmeye gerek yok o zaman. Teşekkür ederim desteğiniz için.
Muhammed 540 hocam sizce bu rom ile Endonezya MIUI 12 çıkınca arasında bir fark olur mu? Ben şimdi bu romu kurdum ve kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Silip Endonezya MIUI 12 geçmeye gerek olur mu sizce?
Genel olarak görünüm ve ikonlar mükemmel. Ekran süresi almadım henüz. Kasma az birşey hissediliyor. Ancak rahatsız edici değil. Süper Wallpaper yok. Ya da ben beceremedim. Genel olarak memnunum.