Nzmmaverick kullanıcısının son içeriği

1. Nzmmaverick

Yardım Xiaomi watch 4 demo modu kapatma

Hocam denedim ancak sonuç aynı. Değişen bir durum olmadı. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  2. Nzmmaverick

Yardım Xiaomi watch 4 demo modu kapatma

Merhaba selamlar. Bir arkadaşım xiaomi watch 4 hediye etti. Ancak demo modunda. sürekli ekranda demo dönüyor. Bunu kapatamadım. Bir yolu var mıdır? Gizli menü başka bir yol vs. Size sormak istedim. İyi günler.
  3. Nzmmaverick

Yardım Bootloader kiliti&Mi dialler ve Sms yükleme

Bir de hindistan romun da NFC yok diyorlar siz denediniz mi var mı?
  4. Nzmmaverick

Anladım hocam. Resmi Endonezya veya hindistan hyperos rom nereden indirebilirim?
  5. Nzmmaverick

Merhabalar, Cihazım note 13 pro 5g Türkiye garantili. Bootloader kilidi kapalı. Hyperos güncellemeyi yüklemiş bulundum malesef. Android 14 e yükseldi. Google ın aramalar ve mesajlar uygulamasını kullanmak istemiyorum. Xioami kendi arama ve mesaj uygulamasını yüklemek için bootloader kilidini...
  6. Nzmmaverick

Yardım Poco X3 NFC 6/64 gb güncelleme sorunu hk.

Merhabalar, Telefonumu yeni aldım. MI garantili. Bootloader kilidi kapalı. TWRP yüklü değil. Şuan MIUI Global 12.0.7.0 Kararlı sürüm yüklü. Forum da takip ettiğim kadarıyla 12.5.3 sürüm yayınlanmış. Ancak benim telefona OTA dan henüz gelen bir güncelleme yok. Güncelleme sayfasından güncellemeyi...
  7. Nzmmaverick

Yardım Note 8 pro brick oldu sanırım ne yapmalıyım?

Hocam o konuda bana yardımcı olabilseniz çok sevinirim
  8. Nzmmaverick

Zenex hocam telefon numaranızı alabilir miyim?
  9. Nzmmaverick

Merhabalar, bootloader unlock miu 12 kararlı rom yüklü telefonu serviste sorun olmasın diye lock yapmaya çalışırken telefon çöktü acil yardım lütfen. "the system has been dstroyed" ikazı veriyor. ne yapmalıyım? Bir telefoncu arkadaşa bıraktım . Ufi üzerinden yetkili hesapla yazılım atılmasından...
  10. Nzmmaverick

Yardım Redmi Note 8 Pro da Bootlader kilidini Kapatma

merhaba volkan hocam nasıl geri lock yapabilirim yardımcı olur musuuz 1594731875 hocam lock yapmaya çalışırken telefon çöktü acil yardım lütfen. "the system has been dstroyed" ikazı veriyor. ne yapmalıyım?
  11. Nzmmaverick

MIUI 12 [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.0.4 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Arama ve mesajlaşma uygulaması için de tavsiye edildiği gibi yamayı twrp üzerinden uyguladım. Haliyle o konu da ortadan kalktı. Değiştirmeye gerek yok o zaman. Teşekkür ederim desteğiniz için.
  12. Nzmmaverick

MIUI 12 [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.0.4 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Muhammed 540 hocam sizce bu rom ile Endonezya MIUI 12 çıkınca arasında bir fark olur mu? Ben şimdi bu romu kurdum ve kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Silip Endonezya MIUI 12 geçmeye gerek olur mu sizce?
  13. Nzmmaverick

Genel olarak görünüm ve ikonlar mükemmel. Ekran süresi almadım henüz. Kasma az birşey hissediliyor. Ancak rahatsız edici değil. Süper Wallpaper yok. Ya da ben beceremedim. Genel olarak memnunum.
Üst Alt