nythrus1907 kullanıcısının son içeriği

1. N

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.208.0 A15

Deminden beri Google lens ile çeviri yapıyorum da ben her ayarı ss alıp öyle mi değiştiricem her seferinde.Herşey Türkçe turbo ayarları Rusça olması saçma.
  2. N

Hocam şimdi kurdum da o animasyonlar çözülüyor da turbo ayarları olan yer Rusça.Dilini de değiştiremiyorum.Ayarlarda kaydırırken de takılarak gidiyor.Bunlarin çözümü yokmu?
  3. N

Hocam bu hyperos larda son uygulamalar tuşuna basınca MIUI daki gibi hemen geliyor mu?1.0.10 kurmuştum sırf son uygulamalar tuşuna basınca geç geliyor ve animayonlar hızlı ve 0.5 ayarından animasyon yok ayarlarını seçmeme rağmen düzelmiyordu.Şimdi MIUI 14.0.3.0 kurdum ama play store güncelleme...
  4. N

Uygulama Ekran Sürücüsü - Poco X3 Pro

V786 yı kurdum yine aynı.Kernel i 280924 olanı kurdum yine unavailable yazıyor sorun ne bilemedim.
  5. N

Uygulama Ekran Sürücüsü - Poco X3 Pro

Hocam ben bunu indirdim çekirdek sürümü unavailable yazıyor bundan kaynaklı bir sorun mu?Rom global MIUI 14.0.1.0.Kernel anymore un son sürümü geçen hafta çıkan kernel.
  6. N

Soru Poco X3 Pro bn61 batarya ile uyumlumudur?

Deji sipariş ettim bende.İyi çıkarsa babamın note 7 için de alıcam bi tane.
  7. N

Bn57 evet heryerde bn57 yazıyor.Bn61 batarya yapan da arka kapağın yan tarafında boşluk olduğunu söyledi.Benim de kafa karıştı deji marka alıcam gibi çünkü başka marka bulamadım bulduysam da ülkeye gelmiyor stoğu bitmiş falan.
  8. N

Hocam bende x3 proya batarya değişimi yapıcam deji iyi diyen var 6 ay sonrası çöp diyen var serviste orjinal taktır diyen var serviste bile orjinal batarya bulmak imkansız diyenler var ne yapacağımı bilemedim.Deji batarya aldığınız günden beri nasıl performans veriyor?Kapasitesinde düşüş varmı...
  9. N

HyperOS Poco X3 Pro HyperOS A14

Birkaç video izledim ama kendime de güvenemedim en iyisi telefoncu yapsın.
  10. N

Hocam internette araştırdım deji marka batarya var 500tl civarı.Markayı da araştırdım orjinal batarya bulmak zor muadili olarak alınabilir diyorlar.Yanında cihazı sökmek için ekipmanlar da geliyor.Alsam kendim pili değiştirebilir miyim?Veya herhangi bir telefoncu pil değişimi yapar mı yaparsa...
  11. N

Hocam konudan farklı birşey sorucam.İlk custom rom yükleme işine girdiğimde pil kapasitem %89 4600mah civarlarındaydı şimdi baktığımda ise şarj %100 iken 3700 mah seviyesine düşmüş.1 ay içerisinde 5 6 kere rom sıfırladım değiştim bu kadar pil ömrü düşmesi normal midir?Bence değil evet cihaz 3...
  12. N

Hocam ben o günün akşamı format data yapıp reboot sistemle tekrar kurdum ama aynı animasyon ekran yavaş geliyor bende evolution x 9.4 official indirdim onunla devam ediyorum şuanlık iyi.Anymore kernel de kurdum.
  13. N

Şimdi eve geldim format data yapıp reboot system yapsam düzelir mi? Düzelmezse bu hyperos dan önce 1.0.6 sanırım onu paylaşmışsınız onu indirsem sorun çıkar mı diye düşünüyorum.
  14. N

Ocakta açılan demişim de şuan üzerinde tartıştığımız konuymuş şimdi farkettim.
  15. N

Hocam forumda hyperos ararken ocakta açılan bi konuya geçen hafta daha iyisi var iki haftadır kullanıyorum hata yok diye paylaştığınız hyperos u indirdim bende. 1726755182 Aynı hyperos dan bahsediyoruz sanırım.
Üst Alt