Nvcts kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Şarj Konusunda En İyi Rom Önerisi

Var mı bir öneri up
  2. N

Uygulama MacroDroid - Otomasyon Artık Sizin Elinizde [Yarı Yapay Zeka]

Bende a101 den aldığım pirhana kulaklık var sürekli çağrı gelince incoming call diyor deli oldum nasıl kapatıcam bunu ya
  3. N

Uygulama MacroDroid - Otomasyon Artık Sizin Elinizde [Yarı Yapay Zeka]

Gelen çağrı arayanı ni nasıl bluetooth kulaklıkta soyletebilirim
  4. N

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

1 ayı aşkın süredir kullanıyorum bugüne kadar kullandığım en stabil en iyi rom diyebilirim kendi dokunuslarimla kendi setup imi oluşturdum 1586717162 1586717194
  5. N

1 haftaya yakın kullanim deneyimiki paylaşmak istiyorum. Öncelikle rom efsane akıcı programlar arasi geçiş acilma süresi stok romun veya kullandığım diğer romlarin üzerinde geldi hissediyorsunuz hizi ve akıcılığı Parmak izi okuyucu efsane hızlı geldi.stok romda sürekli okumama ve gec okumayla...
  6. N

Hocam bu rom çok güzel fakat android Sistemi yüzde 30 35 te sarj yiyiyor diğer romlardan android sistemi ilk sırada olmazdı bende bir sıkıntı mi var sizce
  7. N

WP Aero

Hocam eskiden sorunsuz kullaniyordum revos rom kurdum whatsapp aero yüklüyorum hiç birşey çalışmıyor ne fotoğraf yollayabiliyorum ne alabiliyorim temalar inmiyor uygulanmıyor sadece yazisma için kullanabiliyorum com.aero denedm com.whatsapp denedm sebebi nedir sizce deli olucam
  8. N

Akşam nondroid backup alip deneyeceğim bu sefer işimi şansa birakmiyacagim bu arada rom efsane akıcı ama ilk gün şarjı sömürdu umarim dengeye girer 1582703853 Birde arkadaşlar bu romda whatsapp aero kullanan varmi temalar yüklenmiyor surekli defaultta kaliyor indirdigim temalarda inmiyor acaba...
  9. N

hocam revos efsaneydi fakat android4viper kurdum telefon loopboota girdi şimdi tekrar wipe ladım romu kuruyorum nedenini bilen varmı veya neyi yanlış yapmış olabilirim ses kalitesi için ne kurmalıyım nasıl kurmalıyım
  10. N

sizi dinledim rev os yükledim suan kurulum yapıyorum hadi hayırlısı inşallah bunu beğenmezsem masik roma bakıcam
  11. N

Derpfest revos ve extended ui arasında kaldım sizce hangisini secmeliyim gorsellik ve şarj önemli benim için ve bu revos un miui versiyonuda var sanırım o nasıl bilginiz var mi
  12. N

Rom [9T/K20][OFFICIAL] Aosip DerpFest [10/AOSP]

Bende xiaomi.eu rom var buna gecsem imei patlar mi
  13. N

Cok soru sordum hakkınızı helal edin :) 4. Lu stunada cevirebiliyoruz değil mi bu ekrani daha büyük simgeler acisindan
  14. N

Bi ekran fotosu paylaşma sansiniz varmi görmemiz acisindan Ve o altan acilan menu cekmecesini kapatabiliyiemuyuz
  15. N

Hocam kullaniyorsaniz bu os u benim için çok önemli illa uygulama cekmecesiylemi kullanabiliyoruz yoksa 4 lu stun olarak iphonelardaki veya miui daki gibi ana ekrani menu olarak kullanabiliyormuyuz bu isletim sisteminde
Üst Alt