Nvcts kullanıcısının son içeriği

1. N

Mod MIUI 11 Uygulamaları ve teması

bu setting apk yı kurdum eskisine dönmek istiyorum ne yapmam lazım hocam uygulamalardan bulamıyorum
  2. N

Soru Mi 9T Pro MIUI 11'den Sonra Pil Sorunu

Miui 11 i yukledm 3 gun tahamul edemedim miii 10 sa sabah evden 7 gibi. 100 de 100 le cikip yoğun kullanımda aksam 7 gibi eve yuzde 55 60 sarjla donerdim miui 11 le 34 le dönebiliyor dün miui 10 na flashladim miss gibi yuzde 57 yoe eve döndüm
  3. N

Yardım QPTS

Yardim edebilecek bı üstad yok mu
  4. N

Yardım QPTS

Bende driver kaynaklı diye düşündüm ama qualqom driver o kurdum işlemlere başlamadan önce halbuki PC bin arkasina takılı arka portan işlem yapıyorum birde sizin dediğinizi deniyeyim
  5. N

Yardım QPTS

arkadaşlar malum repair işleminde tüm adımları doğru uyguladım eu beta rom kurulu twrp herşey adım adım doğru fakat diag moda sokuyorum telefonu shell izinlerinide verdim ama qpts de no phone connected olarak gozukuyor backup alamıyorum nerede yanlış yapıyorum
  6. N

WP Aero

Fotoğraf gönderemiyorum hocam sebebi ne acaba
  7. N

Yardım Mi 9T Vowifi Sorunu Hk.

Benimkide Vodafone hat sorunsuz çalışıyor Ag tercihleri wifi tercih eti seçmeyi atlamayın
  8. N

Yardım Pil Verileri

Telefonun benim gibi Yeni alıp merak edenler için şuan çok memnunum
  9. N

Yardım Pil Verileri

Arkadaş merhaba dün itibari ile Xiaomi ailesine katıldım pil verilerini paylaşmak istedim gece 100 den sabah kalktığımda 8 saatte 2 şarj yemiş ve verilerin su şekilde sizce sağlıklı mı gene olarak 1570010237 Uyandıktan 1 saat sonra aktif olarak kullandım yüzde 8 yemiş
  10. N

Yardım Şarj 100 de 100 olduğunda

Arkadaşlar bugün itibari ile iPhone 7 satıp mi 9t ye geçmiş bulunuyorum doğal olarak Android'e uzun süre Uzak kaldigimdan dolayı Bir kaç sorum olacak 1.si sarj yüzde yüz olduğunda cihaz şarj etmeyi kesmiyor mu sürekli yeşil ve hızlı şarj işareti aktif durumda yüzde yüz olmasına rağmen 2.si...
  11. N

Yardım Mi 9t eu rom

Şuanda imei atilmamis 3 aydir tek sim üzerinden kullanılıyor ben eu rom üzerinden imei atabilirim değil mi? Ve eu romda anladığım kadarıyla naparsan yap imei uçmuyor sifirlasanda doğru mudur 1569833568 Cihaz bu 1569833612 Cihaz bu
  12. N

Yardım Mi 9t eu rom

Telefon alacağım satıcı sistem özellikleri sayfasını atti k20 red mi olarak gözüküyor fakat cihaz mi 9t diyor satıcı eu rom atınca k20 olarak gözüktügunu söylüyor bu doğru mu mo 9t lere eu rom kurulunca burada k20 olarak mi gözüküyor telefonun arka kapağında red mi değil mi olarak yazıyormus...
  13. N

Alış Mi 9t aranıyor Takaslı Iphone 7

32 gb istediğim 128 carbon black garantisiz arıyorum
  14. N

Alış Mi 9t aranıyor Takaslı Iphone 7

Merhaba arkadaşlar full kutulu aksesuarli faturalı yurt içi cihazımi mi 9t carbon black ile takas etmek istiyorum.
Üst Alt