nuui kullanıcısının son içeriği

1. nuui

Alış Mi 9T Pro alınır

Merhaba, anakartı arızalı tamir görmemiş veya ekranı değişmemiş cihaz arıyorum. Benim için önemli olan ekran. Satmak isteyen varsa alabilirim.
  2. nuui

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Rom adı nedir?
  3. nuui

Soru k20 pro öneri aosp room geç. geçme.

Asistan problemi derken? Arama uygulaması sorunlu evet. Uygulamaları vs bulamıyor bazen. Aosp romları MIUI dan hızlı , akıcı ya da MIUI 10/11 geç.
  4. nuui

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

Bu romu bir kaç ay kullanmıştım. Arama esnasında kulaklık takınca karşıya ses gitmiyordu, söküp takmak veya kapatıp tekrar aramak gerekiyordu. Apple 3.5 mm kulaklığı kullanıyorum. Bu Romu kullanan varsa yazarsa sevinirim. Siz de böyle bir durum var mı ?
  5. nuui

Soru iPhone telefonlara gcam yukleniyormu

Evet yükleniyor.
  6. nuui

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

Teşekkürler. F2FS Zorunlu olduğunu belirtelim.
  7. nuui

Yardım Otomatik Parlaklık Dengesiz Çalışıyor

kilidi açınca parlaklık 0 a iniyor eğer yoğun ışık altındaysanız. Aosp lerde ise çok kararsız.
  8. nuui

Yardım Otomatik Parlaklık Dengesiz Çalışıyor

Aosp ve custom kernellerde oto parlaklık hep kötüydü. Ayrıca miui'da da kötü yeni fark etmiş olmalısınız :)
  9. nuui

Yardım Mi Room Sonrası Ziraat Mobil

Mi room 11.0.8 de yaşıyorum aynı sorunları eu da yok ama room özellikleri başka. Çözüme kavustunuz mi?
  10. nuui

İnceleme 9T Pro Wifi Kullanımında Aşırı Güç Tüketimi

Bu durumu evimde telefon full çekmediği için, eski telefonumdan hotspot yaparak kullandığım için fark ettim. Ekran sürem miui da asla 9_10 saat olmadı. (hatsiz kullanım) Not : Ayarlar kısmında wi-fi kullansa bile mobil veri açık kalma özelliği var, bunu geliştirici seçeneğinden de kapatıp öyle...
  11. nuui

Mod [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus

Kulak üstü kulaklık çok fazla ses veriyor. Rahatsız ediyor o zaman. Sanki düşük frekanslı sesleri vermese böyle sorun olmayacak. İnce bi cızırtı var sanki. Dolby ile beraber mi kullansam?
  12. nuui

Mod [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus

Kısık ses seviyesinde kalitesiz okuluyor sebebi ne olabilir?
  13. nuui

Mod [KERNEL] Android 10 [MIUI] Quantic Kernel Stabil (K20 Pro | 9T Pro)

DC Karartma MIUI romlarda çalışmıyor.
  14. nuui

Rom [Miui12] MiuiMiX 12.0.2.0 Stable (Redmi K20 Pro/MI 9T Pro)

Merhaba, Android güncellemesi dahil temiz kurulum tavsiye ediyorum. Bunda da ekran yan iken bildirimlerin içi boş gözüküyor, tavsiye edemem. Miui 11'lere bakabilirsiniz.
  15. nuui

Rom [Miui12] MiuiMiX 12.0.2.0 Stable (Redmi K20 Pro/MI 9T Pro)

Hayır hocam bununla ilgisi yok .Eu rom kullanabilirsiniz. Zaten miumix Eu romu base alıyor, bazen magisk ekleniyor , bazen kernel değiştiriyorlar ,cihaz ismi değişikliği yapıyolar . Bu kadar.
Üst Alt