Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce defalarca çeşitli cihazlara rom atmama rağmen en son bir cihazi pert ettiğim için sormadan edemedim.
Cihazı yeni aldım direnc işlemi yapılmış çift sim NFC aktif.
Güncelleme görmüyor. Forumda açılan konuları okudum kafam karıştı.
Hangi rom u yüklemem gerekir güncellemeleri görmem...
Merhaba.
11 litre 5g ne 256gb yurt dışı direnç işlemli cihazda eu custon rom yüklü iken twrp üzerinden hyperos yüklemeyi denedim ve cihaz yükleme hatası sonrasında kapandı. Ekran hiç gelmiyor. PC ye bagladigimda edl mod portu bağlı gösteriyor.
Cihaz kurtarılabilir mi?
Uzak bağlantı ile bir...
Merhaba.
IMEI repair sonrası cihaz reset sorunu ile karşılaşmaya başladım. Direnç değiştirildi. Repair yapildiyor ve belirli araliklar ile restart yapıyor cihaz. Neden olabilir
Arkadaslar aracinda bu telefon ile carplay kullanan varmi. Benim cihazda araca bir sure bagli kaldigi zaman surekli kopma yasiyorum. Baska cihazla olmuyor kabloda degistirdim ayni.
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslar
note 8 6gb olan cihazdan var twrp yükledim burdan
twrp sonrasında cihaz açılmıyor. hiçbir yükleme kabul etmiyor sürekli kırmızı yazılarla hata kodları veriyor.
DEF ile başlayan zip dosyası buldum konulardan onu yükledim. boot MİUİ yazısına kadar geldim.
velasıl kelam ben bu cihaza...
arkadaşlar bootloader kilidi hakkında bir sorun olacak.
bootloader kilidi açılmış bir cihazdan boot dosyasını bilgisayara indirip aynı model başka bir cihaza yükersek kilidi açmış olur muyuz.
yada Xiaomitool v2 kilit açılmadan yazılım yüklemesi yapmakta, içerisindeki recovery dosyasını TWRP ile...
İndirme Link : Note 9S V12.0.1 EU Rom
Note 9S V12.0.2 EU Rom
TWRP'yi Fastboot modu ile kurun, ardından ROM'umuzu kurun
Kod:
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
TWRP Kurtarma Zip İNDİRME veya TWRP.ME
ROOT için TWRP'de Magisk'i kurun (gecikmelere ve...
Merhabalar.
Yurtdışı 9s var 11yüklü geldi. ben hindistan miui12 yukledim. wifide herhangi bir sorun yok ancak mobil veride bir süre sonra veri alış verişini kesiyor. mobil veri açık ama herhangi bir internet verisini almıyor. restart yapıyorum düzeliyor. sebebi ne olabilir. şimdi tekrar global...
merhabalar.
note8 cihazdan elimde iki adet var. aracımdaki multimedya ya hotspot ile internet vermek istediğimde ev internetinde kopma olmuyor , note8 cihazlardan herhangi birinden paylaştığımda wifi yi zor buluyor bulsa da bağlantı kopuyor. montajcı iphone ile bağlantı verdi cihaza sorun...
redmi note 8 ile aranıza katıldım.
yıllardır samsung kullanırım. rom editlediğim de oldu samsungda yanlış rom kurup cihaz kurtardığımda. xiaomi bu konuda samsung gibi değilmiş anladım. imei repair yaparken cihazı ucurdum:) sağolsun yardımcı oldunuz burdan. eşimede aynı cihazdan aldım. aynı...