NUSH kullanıcısının son içeriği

1. NUSH

Rom Miui EU 14.0.3.0 - A12 [Saf EU Rom]

İkinci cihazım olarak kullandığım 9t proyu tekrardan hayata döndürdü bu rom, muazzam ötesi ve batarya performansı adete ilk günkü gibi. Teşekkürler hocam.
  2. NUSH

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

magisk üzerinden flasladığım zaman cihaz miui logoda kalıyor açılmıyor hocam neden olabilir
  3. NUSH

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

bunu tam anlamıyla nasıl yüklüyoruz hocam detaylı bir kurulum videosu var mı veya anlatımı ? TWRP üzerinden revanced zipini mi flashlıyoruz yoksa magisk üzerinden mi flashlıyoruz yoksa apk olarak mı kuruyoruz, rootlu cihazlar için kurulum sıralaması nedir ? diğer uygulamaları hangi sırayla...
  4. NUSH

Soru Eu Rom ve Miui 13 Sorunsalı

Mevcut durumda mi 9t pro cihazımda EU-Beta kullanmaktayım. Haber kaynaklarından ve videolardan edindiğim bilgilere göre mi 9t pro cihazları miui 13 ve tüm güncellemenin özelliklerini alacak. Ancak aklıma takılan konu bu güncellemenin EU-Rom tarafından geliştirilip erkenden sunulma ihtimali var...
  5. NUSH

Rom [ MIUI 12.6 ] MI 9T Pro / K20 Pro Xiaomi.eu Beta Rom

Son güncellemesini de almış oldu :(
  6. NUSH

Yeni ve herhalde son olucak bu sürümden memmun musunuz ?
  7. NUSH

9T pro gibi efsane bir cihaza desteği kesmişler artık, büyük ihtimalle global olarak da güncellemesini kesicektir. Hayırlısı olsun.
  8. NUSH

Mod K20 Pro'dan Mi 9T Proya çevirme MIUI 12.5

Valla ne zamandır arıyordum inancın olsun :) Emeğine sağlık <3
  9. NUSH

Hangi sürümdesin
  10. NUSH

Satış Spotify Aile Üyeliğime Ortak Arıyorum

Nasıl ücretsiz kullanıcaz hocam, yönlendirebilir misin, biz de yapalım.
  11. NUSH

Soru Hangi rom?

Tamamdır. Valla artık hastalık haline gelmiş durumda hocam, bu romların doyumsuzluğundan, sigara gibi bağımlı olduğumu hissediyorum bazen.
  12. NUSH

MIUI 12.5 OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021

Arkadaşlar bir gündür bu romu araştırmaktayım. şuan eu beta kullanmaktayım. İki rom arasındaki farklar tam olarak neleri kapsamakta ? Pil - Akış - Optimizasyon - Magisk Modüllerinin (Viper v.b) çalışıp çalışmama durumu nedir ? Ek olarak mi temalar, yazı tipleri, simgeler v.s...
  13. NUSH

Soru Hangi rom?

vay sağ olun stoya hocam, teşekkürlerimi iletiyorum. sizin videolarınzdan denk geldim poco'ya yüklüyordunuz ordan dedim bi de bunu deneyeyim :)
  14. NUSH

Soru Hangi rom?

Merhaba hocam, OneOS hakkında yeterli bilgiye sahip değilim daha önce hiç karşılaşmadım bu rom ile, şuan eu beta kullanmaktayım, özelleşirmeleri v.s magisk uygulamalar uyumu hakkında bilgi alabileceğim bir kaynak önerir misiniz ? Forumda konusunu arattım ama bulamadım. Son OneOS güncellemesini...
  15. NUSH

2 saat önce kurdum, telefonu 2 saattir elime almadım sadece kurdum ve bıraktım, %1 şarj yemiş, bence bu güncelleme ile olmuş diyebiliriz 12.6 2 yaklaşık 2 yıllık cihaz ekran kapalı konumda 2 saatte %1 şarj yemesi bence muazzam. Aynı testi global romda denemiştim %8 civarında yemişti. Denemek...
Üst Alt