NUSH kullanıcısının son içeriği

1. NUSH

Soru Eu Rom ve Miui 13 Sorunsalı

Mevcut durumda mi 9t pro cihazımda EU-Beta kullanmaktayım. Haber kaynaklarından ve videolardan edindiğim bilgilere göre mi 9t pro cihazları miui 13 ve tüm güncellemenin özelliklerini alacak. Ancak aklıma takılan konu bu güncellemenin EU-Rom tarafından geliştirilip erkenden sunulma ihtimali var...
  2. NUSH

Yardım Distribütör garantili cihaz alınır mı ?

Forumda ve facebook gruplarında okuduğuma göre distribütör garantili alınan cihazlarda genelde tek sim kartlı kayıtlı ve sonradan imei klonlama işlemleri olduğunu okudum. Anneme cihaz alacağım ve sorunsuz kullanmasını istiyorum, imei derdi çekmemek için sizce xiaomi türkiye garantili cihazlara...
  3. NUSH

Diğer Kombi ve Petekleri Nasıl Kullanabilirim ?

Herkese merhabalar, forum ile çok alakasız bir konu ama soracağım veya danışacağım başka kimse yoktur nod~~ daha önce hiç doğalgaz, kombi, petek ile karşılaşmamış ve kullanmamış biri olarak bu konuda cahil olduğumu söylemek istiyorum. Bu yıl tayin oldum ve kiralık bir dairedeyim, daire ve...
  4. NUSH

Sohbet Bu android çılgınlığı tek bende mi var ?

Merhabalar herkese, yaklaşık 2015 yılından beri kullandığım android cihazların hepsine twrp, farklı romlar, çeşitli magisk modülleri, yazı tipleri, farklı farklı temalar, kerneller ile cihazı durmadan modifiye ediyorum. Takıldığım nokta ise artık bu bir alışkanlıktan öte bir bağımlılık haline...
  5. NUSH

Yardım Mi 9t Pro Orijinal Dpi değeri ve ana ekran düzeni artırma ?

Merhabalar herkese, orijinal dpi değerini unuttum 9T'nin hiçbir yerde bulamadım. Ve ek olarak ana ekran düzenini 5*6 dan 6*6 *8*6 yapmamızın imkanı yok mu ? Uygulamalar simgesi arasındaki boşlukların olmamasını istiyorum.
  6. NUSH

Sohbet VDSL/ADSL+ Modemi FİBER Hatta Kullanmak Mümkün mü?

Merhabalar. Adres değişikliği yaptığım için VDSL hattan FİBER hat olan bir daireye geçiş yaptım ve Telekom bana 1,2. resimdeki ZTE ZXHN H298A (Fiber Modem) ve yanındaki küçük cihazı (ismini bilmiyorum) taktı. Eskiden kullandığım 3. resimdeki ZYXEL VGM3312-B10Bmodemin fiber hatlarda...
  7. NUSH

Sohbet Siz olsaydınız hangi İss alırdınız ?

Herkese merhaba, İnternet taahhütüm bu ayda bitecek. Yaklaşık 12 yıldır Türk Telekomdan hizmet alıyorum. Genel itibarıyla internetinden memmunum ancak, fiyat politikaları ve gereksiz 24 ay bağlanmaktan dolayı başka bir alternatife yönelmek istiyorum. Siz değerli kullanıcılar, hangi iss...
  8. NUSH

Yardım Mi 9T Pro Cihazıma Miui 12 Kurmak İstiyorum

Herkese merhaba, yurtdışı cihazıma temiz kurulum şeklinde miui 12 global rom kurmak istiyorum. Daha önceki gelen miui 11 güncellemelerini yapmadım ve şuan cihaz miui 11 0.4 sürümünde. Magisk yüklü twrp var ancak cihaz miui 12 güncellemesini almadı. İzlemem gereken yol nedir. Hangi yöntem ile...
  9. NUSH

Yardım Mİ 9 T PRO BL KİLİT SORUNU

CİHAZ 9T PRO. BL KİLİDİ İÇİN 12 GÜN ÖNCE TELEFON ÜZERİNDEN OEM VE MİUİ KİLİT AÇMA ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPTIM. 12 GÜN SONUNDA BUGÜN UNLOCK FLASH İLE BL KİLİDİNİ AÇMAK İÇİN GİRDİĞİMDE 900 SAAT (40 KÜSÜR GÜN) SÜRE VERDİ. CİHAZI 12.AY' IN BAŞINDA ALDIM. ŞUAN SİM 1 DE HATTIM TAKILI. BL SÜRESİNİ...
Üst Alt