Nusclash kullanıcısının son içeriği

1. N

İnceleme 12 Pro+ Ruby İçin HyperOS Flashlama Hk

Hocam cihazınız direnç kayıtlı mı? 82k direnç sonrası NFC devre dışı kalıyormuş emülatör pro ile bu özellik tekrar çalışır hale geliyor mu?
  2. N

Soru Redmi Note 12 Pro Plus Discovery Edition Direnç&HyperOS

Dediğiniz gibi bu konuda bilgisi olan biri detaylı bir anlatım yaparsa birçok kişiye yardımcı olmuş olur. Çünkü birçok kişi nfc'yi gündelik hayatta çok kullanıyor.
  3. N

Hocam nfc aktif kullanan biriyim bu konuda ne önerirsiniz?
  4. N

Hocam global hyperosu fasboot ile attıktan sonra yapılan direnç işlemini kabul etmiyor mu? Benim cihazım rubyplus 210w versiyonu
  5. N

Merhaba bir sorum vardı da sormak istedim başlıkta da belirttiğim gibi redmi note 12 pro plus cihazım var daha önce hiç imei işlemi yapılmadı bu cihaza hyperos yükleyip yükleme yaptıktan sonra direnç işlemi yapılırsa sorun çıkar mı? Nfc özelliğini aktif kullanan biriyim hyperos yükleme sonrası...
  6. N

Yardım Pocophone miui 12 rom neden yok?

Pocophone f1 miui12 yazıp ayarlardan sin 1 hafta seçince portlanmıs rom çıkıyor
  7. N

YouTube de portlanmıs rom varda güvenmiyorum
  8. N

Nasıl yani 1589815140 Ve sizce eu ki iyi yoksa miroom mu?
  9. N

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Poco için neden miroom yadea eu yok sebebini bilen varmı?
  10. N

Merhaba miroom ve eu romlarin resmi sitelerine ve bu sitede miui12 yok nedenini bilen varmı?
  11. N

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.7.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - İndirme Bağlantıları

Cihaz rootlu ve twrp yüklü twrp ile güncelleme yapmak için hangi dosyayı indirmem gerekiyor?
  12. N

Haber 10.3.5 Resmi olarak geldi....

Güncelleme pocophone F1 için mi9se için değil bide sistem güncelleme twrp ile yapılmaz twrp ile yapılmaz için romun tam boyutunu indirip twrpden flashlamna lazim
  13. N

Tekrar gitti
  14. N

Pocophone F1
  15. N

Bana da geldi az önce 3.5.0 yüklesem mi acaba
Üst Alt