Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
#hızlı şarj
android hızlı sarj
batarya yavaş doluyor
fast battery charger
hızlı şarj
hızlı şarj problemi
hızlı şarj sorunu
magisk hakkında herşey
mi 9 hızlı şarj sorunu
termal
thermal
yavaş şarj
*#*#86583#*#*
1558244877
HD modunu ve 4g LTE geniş bant kullanımını sağlar.
1558245136
Bulunduğun mevkiye göre 4g/3g/h+ gibi degiskenlikler görebiliyoruz.ulkemizin 4g yapısıyla ve geciskenlikle alakalı.daha henüz 4g Kayseri'de şehir merkezinde bile akıcı değil.vodafone vericisine yakinsam 4g LTE...
bendede basta benzer seyler olmustu.sonra temiz kurulum yaptim.fastboot ile temiz kurulum yap sonra soylenenleri uygula.10.0.3 yukle clean all yap.sistemi kur .sonra hemen twrp ile devam.sistemi kurunca e mail dahi girmeden twrp ye gec adb ile.
1556372681
Kurulumu bitir hwmen twrp den devam.
Yani dogrudur.uygulamayi bilmek onemli doop
1556306346
Adb twrp offain.img---->boot edilir. twrp ekraninda format atilir---->. Fastbota alinip tekrar twrp atilir--->. Sifre olayi cozulmus ise custom rom.zip+ ForcedEncryptionDisablerDaisy.zip +...
Yanlis seylwr denenmis ve yapilimis.1)twrp offain .img yuklenir ve sifrelwme ekrani gecilir ve format data yes yaz ve devam.2)tekrar adb den twrp offain flashla ve crdroid.zip+disable force encription daisy+twrp offain installer .zip flashlanir.3)burasi onemli !!ana menudeki yeniden baslata...
Offain.img dosyasi cikti sd kart destegi var.twrp yuklendikten sonra format yapilacak tekrar twrp flash bu sekilde
1556293561
İstersen telegram gurubumuza gel .ingilizce gerci ama yardimci olurlar 500 kisi var 60 kisi surekli online
Senin yontemin % 100 calisti.aosp canmis can.viper yukledim ses muhtesem .bataryada super.
1555181095
Ben offain ile daisy i birlikte kullandim.offain sifre sorunu var sd karti goruyor.daisy de formattan sonra sifre istemiyor.ben daisy yukledim sonra 3.2.3 den offaini flaslayip devam...