nurxc kullanıcısının son içeriği

1. nurxc

Mod Hızlı Şarj Çözümü

!!!YAPILAN BÜTÜN İŞLEMLERDEN KULLANICILAR SORUMLUDUR!!! 1.Arkadaşlar cihazım redmi 10 .bu cihaz orjinal şarj aleti 22.5 watt olmasına karşın.3 wattı hiçbir romda gecmiyor.fakat batarya ısısı düşük olduğunda 3-5 sn turbo şarja geciyor .bende thermal kontrolü devre...
  2. nurxc

MIUI 14 Redmi 10 EEA Avrupa Stable 14.0.3 TKUEUXM + LİNKLER

1-) !!boot kilidini açmadan yani unlock bootloader yapmadan mediatek cihazlara kesinlikle rom yüklemeyiniz.softbrick sorunuyla karşılaşırsınız !! 2-)Fastboot Link...
  3. nurxc

Mod Android 11 custom rom üst panel blur

Android 11 için notification panel blur aktif etme yolu ,modülü vs var mı? Bilen konuya hakim arkadaşlar?? Havoc 4.15 kullanıyorum.blur yok şu an.
  4. nurxc

Yardım Mi A2 4G ve Şebeke Sorunu

*#*#86583#*#* 1558244877 HD modunu ve 4g LTE geniş bant kullanımını sağlar. 1558245136 Bulunduğun mevkiye göre 4g/3g/h+ gibi degiskenlikler görebiliyoruz.ulkemizin 4g yapısıyla ve geciskenlikle alakalı.daha henüz 4g Kayseri'de şehir merkezinde bile akıcı değil.vodafone vericisine yakinsam 4g LTE...
  5. nurxc

Yardım A2 Lite 10.0.8.0 Root Sorunu

Aktif slot dogrumu bı bak .a ılıcak
  6. nurxc

Recovery [Official] [Recovery] Mi A2 Lite için TWRP 3.3.1

Temiz kurulum sart 1556418226 Twrpde bilmeden farkli ayarlarmi yaptin acaba
  7. nurxc

bendede basta benzer seyler olmustu.sonra temiz kurulum yaptim.fastboot ile temiz kurulum yap sonra soylenenleri uygula.10.0.3 yukle clean all yap.sistemi kur .sonra hemen twrp ile devam.sistemi kurunca e mail dahi girmeden twrp ye gec adb ile. 1556372681 Kurulumu bitir hwmen twrp den devam.
  8. nurxc

Yani dogrudur.uygulamayi bilmek onemli doop 1556306346 Adb twrp offain.img---->boot edilir. twrp ekraninda format atilir---->. Fastbota alinip tekrar twrp atilir--->. Sifre olayi cozulmus ise custom rom.zip+ ForcedEncryptionDisablerDaisy.zip +...
  9. nurxc

Yardım Crdroid root çözüldü

Yanlis seylwr denenmis ve yapilimis.1)twrp offain .img yuklenir ve sifrelwme ekrani gecilir ve format data yes yaz ve devam.2)tekrar adb den twrp offain flashla ve crdroid.zip+disable force encription daisy+twrp offain installer .zip flashlanir.3)burasi onemli !!ana menudeki yeniden baslata...
  10. nurxc

Offain.img dosyasi cikti sd kart destegi var.twrp yuklendikten sonra format yapilacak tekrar twrp flash bu sekilde 1556293561 İstersen telegram gurubumuza gel .ingilizce gerci ama yardimci olurlar 500 kisi var 60 kisi surekli online
  11. nurxc

Rehber Mi A2 Lite Custom ROM ve GSI Kurulum Rehberi

Senin yontemin % 100 calisti.aosp canmis can.viper yukledim ses muhtesem .bataryada super. 1555181095 Ben offain ile daisy i birlikte kullandim.offain sifre sorunu var sd karti goruyor.daisy de formattan sonra sifre istemiyor.ben daisy yukledim sonra 3.2.3 den offaini flaslayip devam...
  12. nurxc

Rehber Mi A2 Lite Custom ROM ve GSI Kurulum Rehberi

sevgili dostum dediklerini yaptım paranoid açılmadı.loading ekranında kaldı.bende xda yı bi gezdim sorunları filan .su dosya anlatımında eksik .ben sonradan twrpden instal yaptım ve acıldı bu dosyayıda paranoid instaldan sonra install yapın yoksa açılışta bekliyor. dosya şu...
  13. nurxc

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Nasıl hard brick oluyor cihaz dostum ???
  14. nurxc

Yardım Şebeke Sorunum!?

Türkiye'de internet saglayicilarda sorun var sakin olun yani .sürümle filan ilgisi yok .bekliycez.
Üst Alt