Nurullah6547 kullanıcısının son içeriği

1. Nurullah6547

Soru Xiaomi mi9t pro miui Sr

Orangefox yüklü ise ilk önce format data yapacaksınız. Tüm veriler silinir. 4 wipe yapıp son sürüm firmware yükleyin ardından romu yükleyin Orangefox yüklü ise ilk önce format data yapacaksınız. Tüm veriler silinir. 4 wipe yapıp son sürüm firmware yükleyin ardından romu yükleyin
  2. Nurullah6547

Yardım Mi 9t Twrp yüklerken MI Ekranında kalıyor

Boot kilidi açtığınız hesabı hatırlıyorsanız önce boot kilidi aynı kullanıcı ve şifre ile açabilirsiniz. Bir deneyin eğer olmazsa mecbur edl ile rom atılacak
  3. Nurullah6547

Yok işe yarıyor sadece gerek yok diye yazdım
  4. Nurullah6547

Evet dediğiniz yöntemi eskiden çok kullanırdık ama en garantisi orange Fox ve twrpden çok daha iyi
  5. Nurullah6547

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9t-davinci-orange-fox-kurulumu-android-q-ve-kullanimi.72922/ 1648387901 11 de de çalışıyor
  6. Nurullah6547

Soru mi 11T kayıt olayı çözülmüş

1. Senin alacağın telefondan alamıyorum. Maddi durumum o kadar iyi değil. 2. Empati yaptığım için alma diyorum az para değil ve IMEI sorunu hala muamma yani elinde patlayabilir. 3. Burda elimden geldiği kadar bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Senin konunu es geçebilirdim ve keşke es geçseydim...
  7. Nurullah6547

Soru mi 11T kayıt olayı çözülmüş

Ben olsam almam hem para verip hem bu kadar uğraşmaya değmez
  8. Nurullah6547

Soru Rom Mi9t

Aosp rom yükle daha az kasar telefon derpfest iyidir mesela
  9. Nurullah6547

Yardım Twrp ve Orangefox

Format datadan sonra dfe flashlayın sorununuz çözülür
  10. Nurullah6547

Alış Poco X3 Pro Alınır Türkiye Garantili

Yurt dışı artık o fiyata bulmak zor hocam Türkiye garantili sıkıntısı yoksa vermezler
  11. Nurullah6547

Soru Mi9T/K20 Mart 2022 hangi rom kullanılır?

O zaman hiç bulaşma :D
  12. Nurullah6547

Yardım Kilit ekranında sol tarafa kaydırınca duvar kağıdı ekleme geldi kalkmıyor

12 daha tam oturmadı şimdilik 13 e geçmenin hiç anlamı yok bence. Zaten güncelleme konusunda en sıkıntılı şirket Xiaomi. Ben oneplus ın tek bir hatasına denk gelmedim.
  13. Nurullah6547

Soru Mi9T/K20 Mart 2022 hangi rom kullanılır?

Çok önemli verileriniz yoksa telefonda değer bence hatta iki gün kullanıp başka aosp dene taki sana uygun olanı bulana kadar. Tabi söylediğim şey biraz insanın vaktini de alıyor. Telefon kur uygulama yükle vs. Baya iş çıkıyor. Tercih yine sizin ben son 1 aydır 4 aosp denedim.
  14. Nurullah6547

Rom Evolution X Snow Android 12

Evet arama ve mesaj Google
Üst Alt