Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar daha önce burda konu açılmıştı fakat android 10 da hata veriyordu bu yöntemle sorunsuz kurabilirsiniz. Yabancı siteden alıntıdır. Tarafımca K20 Pro da denenmiştir sorunsuz çalışıyor bende.
telefonda magisk olmalı
dosyaları ek olarak aşağıda veriyorum ikisini de indirin.
Magisk...
Herkese merhabalar çoğu kişi malesef twrp ile rom atarken hata yapıyor ve cihazı brick yapıyor şimdi aşağıda vereceğim talimatlarla en temiz rom nasıl atılır onu anlatacağım.
1. Öncelikle telefonun boot kilidi açık olmalı. Kesinlikle unlock değilse bu işlemler telefonunuzu bozar.
2. Telefonunuza...
Arkadaşlar ben k20 pro kullanıyorum. Dün Elazığ'da vitrinde gördüm fiyatını sordum 8/128 olanı 3000 dedi ben 2200 e aldım adamlar da 200 TL kar koysa 2400 olsun siz fiyat öğrenmek istiyorsanız burada yazın tüm modeller için yazarım yaşadığım yer Mardin satıcı değilim adamlarınız burda varsa size...
Merhaba arkadaşlar android 9nda twrp ve magisk sorunsuz yükleniyordu fakat Q da twrp den sonra magisk kurulunca twrp döngüsüne giriyor sürekli twrp den yeniden başlatılıyor ByTranzonlunun tüm twrplerini denedim hepsinde de aynı sorun var Q ya kurabilen var mı acaba Hindistan romu ve MıUI 11 yüklü
K20 pro cihazimda ses gitti sonra belki yeniden başlatınca düzelir diye başlattım fastboot moda girip açılmadı durduk yere fastboota girme medeni ne eu 10.3.16 rom yuklu
miflashtan atınca clean all seç kilitlemeyi seçersen brick olma ihtimali var bende brick olmuştu kilitlemeye çalıştığımda.
1574100549
boot kilidi açık olması herzaman yararına sadece netflix için kapatmaya değmez