Nurullah6547 kullanıcısının son içeriği

1. Nurullah6547

Mod K20 Pro Dolby Atmos Modülü Kurulumu (Android 10)

Arkadaşlar daha önce burda konu açılmıştı fakat android 10 da hata veriyordu bu yöntemle sorunsuz kurabilirsiniz. Yabancı siteden alıntıdır. Tarafımca K20 Pro da denenmiştir sorunsuz çalışıyor bende. telefonda magisk olmalı dosyaları ek olarak aşağıda veriyorum ikisini de indirin. Magisk...
  2. Nurullah6547

Rom Twrp ile en sağlıklı Rom yükleme

Herkese merhabalar çoğu kişi malesef twrp ile rom atarken hata yapıyor ve cihazı brick yapıyor şimdi aşağıda vereceğim talimatlarla en temiz rom nasıl atılır onu anlatacağım. 1. Öncelikle telefonun boot kilidi açık olmalı. Kesinlikle unlock değilse bu işlemler telefonunuzu bozar. 2. Telefonunuza...
  3. Nurullah6547

En ucuz Xiaomi fiyatları

Arkadaşlar ben k20 pro kullanıyorum. Dün Elazığ'da vitrinde gördüm fiyatını sordum 8/128 olanı 3000 dedi ben 2200 e aldım adamlar da 200 TL kar koysa 2400 olsun siz fiyat öğrenmek istiyorsanız burada yazın tüm modeller için yazarım yaşadığım yer Mardin satıcı değilim adamlarınız burda varsa size...
  4. Nurullah6547

Yardım K20 pro Android Q twrp sorunu

Merhaba arkadaşlar android 9nda twrp ve magisk sorunsuz yükleniyordu fakat Q da twrp den sonra magisk kurulunca twrp döngüsüne giriyor sürekli twrp den yeniden başlatılıyor ByTranzonlunun tüm twrplerini denedim hepsinde de aynı sorun var Q ya kurabilen var mı acaba Hindistan romu ve MıUI 11 yüklü
  5. Nurullah6547

Yardım Telefon kendiliğinden fastboot modda kaldı

K20 pro cihazimda ses gitti sonra belki yeniden başlatınca düzelir diye başlattım fastboot moda girip açılmadı durduk yere fastboota girme medeni ne eu 10.3.16 rom yuklu
  6. Nurullah6547

Soru YouTube vanced

Maalesef kaynak kodlarına bakmadım 1574117699 Ben 1 hafta kullandım çok kasılıyordu bir araştır istersen
  7. Nurullah6547

Soru YouTube vanced

vanced ile uğraşmayın Newpipe yükleyin çok başarılı buluyorum otomatik aynatma da var
  8. Nurullah6547

Soru YouTube vanced

root gerektirmeyen newpipe var onu kullanıyorum sıfır reklam ve arka planda da çok iyi
  9. Nurullah6547

Yardım Mi9T Miui 11 sürümünü tekradan Miui 10 düşürme

miflashtan atınca clean all seç kilitlemeyi seçersen brick olma ihtimali var bende brick olmuştu kilitlemeye çalıştığımda. 1574100549 boot kilidi açık olması herzaman yararına sadece netflix için kapatmaya değmez
  10. Nurullah6547

Yardım Hangi Telefonu Almalıyım?

İsteyene temin edebilirim k20 pro yada mi9 t ve mi9 t pro
  11. Nurullah6547

Yardım Çin Romundan Globale Geçmek

Kalıcı mı istiyorsun 1574035252 https://mega.nz/#!CrhTmKgY!PE7lXdLtCzPqYO55ulCx2faFLVqPi6mpXXaYOnbbB8s Buradaki IMG dostası fastboottan flashlayabilirsin birde forumda tek tuş twrp var bu Trabzonlu yapmış ordanda yapanilirsin 1574035554...
  12. Nurullah6547

Çözüldü Youtube Vanced Vodafone Sınırsız youtube

Ben newpipe kullanıyorum kendi internetimden vancedi ancak deneyerek anlayabilirsin
  13. Nurullah6547

Kilidi açıksa twrp ile geçersin mifash ile çin romundan globale geçersen fastboot modunda kalırsın
  14. Nurullah6547

Hangi telefon
  15. Nurullah6547

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Yok 10 ile yabancı sitelerde de k20 prolara mi flash ile global yüklenmez sadece Çin ve Hindistan romu yüklenebilir deniyor. Telefon brick oluyor
Üst Alt