Nuriuyar kullanıcısının son içeriği

1. Nuriuyar

Soru Redmi note 8 pro Android 11 alacak mı?

Android 11 güncellemesi çin kapalı beta olarak yayınlandı aynı zamanda miui 12.5 güncellemesini içeriyor yakın zamanda global sürümlerede güncelleme ulaşır
  2. Nuriuyar

Soru Orjinal batarya

siparişten önce satıcı ile görüşebilirsin. elin çinlisine laf ediyoruz ama bizim esnaflarımız gibi yan sanayiye orjinal demiyorlar neyse o
  3. Nuriuyar

Soru Orjinal batarya

aliexpreste sipariş verin orada orjinal satılan ürünler var fiyat olarak aynı ama gelmesi uzun sürer 2hafta kadar. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Nuriuyar

Soru Orjinal batarya

orjinal parçaları bulmanın tek bir yolu var oda mistore a gidip batarya istiyorum demek. eğer onlarından apple gibi ben getiriyorum ve satıyorum fakat fiyatım budur demesi gerekir. bunların dışında bulacağınız tüm ürünler yan sanayidir. batarya içinde şöyle bir söylemde bulunabilirim. daha önce...
  5. Nuriuyar

Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience Plus [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL]

bir önceki versiyona tekrar dönün sorun düzelecektir. sonra dosyalarını pcye ve sd kartı atın. sonrasında bu sürümü tekrar kurup android 11i temiz kurulum yapın kurulumundan sonra bir sorun kalmayacak. 3403 sürümünde temiz flash şart
  6. Nuriuyar

anx kamera bir işe yaramıyor tavsiyem gcam kurmanız olur https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1496/ ama illede anx kamera dersenizde buradan indirebilirsiniz https://www.pling.com/p/1321115 185 kod numaralı olanı indirmeniz gerekiyor
  7. Nuriuyar

siz kurumu zaten android twrp ile yapacaksınız cfw uyumlu twrp iş bittikten sonra yüklenecek kafanız burada karıştı. konuda ne varsa uugulayın işiniz bitince cfw uyumlu twrpyi söylediğim sürümü kurarsınız
  8. Nuriuyar

konuda yazdığı gibi hiç birşeyi değiştirmeden devam edin sorun olmaz izin verdim bağlantıya
  9. Nuriuyar

yüklediğim sürüm son android 10 kurulum aşamaları değişmiyor fakat twrp sürümü 3.4.3 olacak bilginize aşağıdaki linkten indirebilirsiniz erişim iznini istemeyi unutmayın https://drive.google.com/file/d/11urqPR6VScydhFxuR5boe-dSNs8eQwft/view?usp=drivesdk
  10. Nuriuyar

yükleniyor şuan 20dkye biter gibi
  11. Nuriuyar

neyseki ben saklamıştım son 3 versiyonu isteyene verebilirim ama beklemeniz gerekebilir şuan evde değilim birde upload etmek lazım
  12. Nuriuyar

Yardım Kasa yamuk bahanesi ile keyfi fiyat isteme

garantili cihazın garantisizden tek farkı imei onuda çözüyorsunuz zaten. almayın garantili cihaz kimseyede para kazandırmayın şahsi fikrim
  13. Nuriuyar

Yardım Kasa yamuk bahanesi ile keyfi fiyat isteme

nasıl anlamış yamuk olduğunu su terazisimi kullanmış. olay dediğiniz gibiyse üst yazılı olarak gidin servisten kendiniz alın telefonu herşeyi açık açık yazdırın. sonrada o yazıyı alıp tüketici hakem heyetine başvurun sonrası zaten mutluluk telefonu teslim alırken mutlaka evrak görünür şekilde...
  14. Nuriuyar

son güncelleme biraz bazı hatalar giderilmiş fakat yenileride beraberinde gelmiş önceki sürümde kalmak şuan için en mantıklısı ayrıca güncelleme için twrp sürümü değişimini mecbur kılmış geliştirici bu konudada bariz sorunlar var android 11güncellemesini beklemek şuan mantıklı olanı
Üst Alt