Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 11 güncellemesi çin kapalı beta olarak yayınlandı aynı zamanda miui 12.5 güncellemesini içeriyor yakın zamanda global sürümlerede güncelleme ulaşır
aliexpreste sipariş verin orada orjinal satılan ürünler var fiyat olarak aynı ama gelmesi uzun sürer 2hafta kadar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orjinal parçaları bulmanın tek bir yolu var oda mistore a gidip batarya istiyorum demek. eğer onlarından apple gibi ben getiriyorum ve satıyorum fakat fiyatım budur demesi gerekir. bunların dışında bulacağınız tüm ürünler yan sanayidir. batarya içinde şöyle bir söylemde bulunabilirim. daha önce...
bir önceki versiyona tekrar dönün sorun düzelecektir. sonra dosyalarını pcye ve sd kartı atın. sonrasında bu sürümü tekrar kurup android 11i temiz kurulum yapın kurulumundan sonra bir sorun kalmayacak. 3403 sürümünde temiz flash şart
anx kamera bir işe yaramıyor tavsiyem gcam kurmanız olur
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1496/
ama illede anx kamera dersenizde buradan indirebilirsiniz
https://www.pling.com/p/1321115
185 kod numaralı olanı indirmeniz gerekiyor
siz kurumu zaten android twrp ile yapacaksınız cfw uyumlu twrp iş bittikten sonra yüklenecek kafanız burada karıştı.
konuda ne varsa uugulayın işiniz bitince cfw uyumlu twrpyi söylediğim sürümü kurarsınız
nasıl anlamış yamuk olduğunu su terazisimi kullanmış.
olay dediğiniz gibiyse üst yazılı olarak gidin servisten kendiniz alın telefonu herşeyi açık açık yazdırın. sonrada o yazıyı alıp tüketici hakem heyetine başvurun sonrası zaten mutluluk
telefonu teslim alırken mutlaka evrak görünür şekilde...
son güncelleme biraz bazı hatalar giderilmiş fakat yenileride beraberinde gelmiş önceki sürümde kalmak şuan için en mantıklısı ayrıca güncelleme için twrp sürümü değişimini mecbur kılmış geliştirici bu konudada bariz sorunlar var
android 11güncellemesini beklemek şuan mantıklı olanı