Nurhat81 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Readmi note 7

Neyse güncelleme ile gelir umarım tam ekran foto çekince daha sonrada güzel oluyor ekrana tam oturuyo böyle Altan üsten boşluklu duruyo neyse umarım duzeltirler
  2. N

Yardım Readmi note 7

Samsung a serisinde de çentik var ama adamlar yapmış bunda olmaması enteresan
  3. N

Yardım Readmi note 7

Denedim kardeşim hiç bir farkı yok 18:9 formati olması lazım sanirim
  4. N

Yardım Readmi note 7

Sağol.kardesim ama readmi 5 plus aldım geçen sene onda bile vardı yani acaba güncelleme ile gelirmi.. çok kafayı taktım nedense
  5. N

Yardım Readmi note 7

Telefonu dün aldım ama telden soruyorum resmen Samsung'un en dandik modellerinde bile full screen camera çekimi var read Yaptım bu yolladığım foto 16:9 zaten 4:3 de daha ufak Samsung'un en dandik modellerinde bile full screen oluyor ..telefonu dün aldım bunun yüzünden telden soğudum ya madem...
  6. N

Yardım Readmi note 7

Var mı readmi note 7 de tam ekranda kamera kullanan ben ne yaptıysam olmadı lütfen kullanan biri ekran görüntüsü atsın
  7. N

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Bende bundan önce readmi 5 plus vardı onda kaplıyordu bunda neden yok acaba çok güzel çekimler ve bakarken de tam ekran oluyordu readmi 5 plus görüntüsü boyleydi
  8. N

böyle oluyor ama google lenste tam ekran 1561991206 YANİ BEN TAMAMEN EKRANI KAPLAMASINI İSTİYORUM CENTİĞE KADAR AMA ALTTA VE ÜST TARAFTA SİYAH BOŞUKLAR VAR
  9. N

TAM EKRAN OLMUYOR Kİ GENE ÜSTE VE ALTTA SİYAHLIKLAR KALIYOR
  10. N

MERHABA readmi note 7 kulanıcı arkadaşlar size bir sorum var telefonun kamerası bende tam ekran değil alta ve üste siyahlıklar var centiğe kadar tam kamera değil yani acaba tam ekran kamera nasıl acılıyor bilen var mı
  11. N

Yardım Resmi note7 kamerada tam ekran

ANLADIM AMA FOTODA BAKARKEN FELANDA TAM EKRANDA CEKMEYİNCE TAM EKRAN CIKMIYOR.. EĞER SEN TELEFONU BUGUN ALACAKSAN VE EGER NERNDE YAPILDIĞINI BULURSAN BANADA YAZARMISIN LUTFEN
  12. N

merhaba orada da optomizasyon yapıldı diyor acaba benden başka note 7 kulanan yok mu onlar nasıl cözmüş bu sorunu
  13. N

gcam icin root mu yapmak lazım acaba
  14. N

Üstelik readmi 5 plus alttaki readmi note 7 altakinde siyah boşluklar var üsteki tam ekran onu nasıl yapacam readmi 5 plus ta 18:9 formatında varmış bunda olmadığından mi acaba 1561930050 Dediklerini yapınca da altta ve üstte fotolarfaki gibi siyahlılar var readmi 5 plus ta tamamen foto ekranı...
Üst Alt