Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyse güncelleme ile gelir umarım tam ekran foto çekince daha sonrada güzel oluyor ekrana tam oturuyo böyle Altan üsten boşluklu duruyo neyse umarım duzeltirler
Telefonu dün aldım ama telden soruyorum resmen Samsung'un en dandik modellerinde bile full screen camera çekimi var read
Yaptım bu yolladığım foto 16:9 zaten 4:3 de daha ufak Samsung'un en dandik modellerinde bile full screen oluyor ..telefonu dün aldım bunun yüzünden telden soğudum ya madem...
Bende bundan önce readmi 5 plus vardı onda kaplıyordu bunda neden yok acaba çok güzel çekimler ve bakarken de tam ekran oluyordu readmi 5 plus görüntüsü boyleydi
böyle oluyor ama google lenste tam ekran
1561991206
YANİ BEN TAMAMEN EKRANI KAPLAMASINI İSTİYORUM CENTİĞE KADAR AMA ALTTA VE ÜST TARAFTA SİYAH BOŞUKLAR VAR
MERHABA readmi note 7 kulanıcı arkadaşlar size bir sorum var telefonun kamerası bende tam ekran değil alta ve üste siyahlıklar var centiğe kadar tam kamera değil yani acaba tam ekran kamera nasıl acılıyor bilen var mı
ANLADIM AMA FOTODA BAKARKEN FELANDA TAM EKRANDA CEKMEYİNCE TAM EKRAN CIKMIYOR.. EĞER SEN TELEFONU BUGUN ALACAKSAN VE EGER NERNDE YAPILDIĞINI BULURSAN BANADA YAZARMISIN LUTFEN
Üstelik readmi 5 plus alttaki readmi note 7 altakinde siyah boşluklar var üsteki tam ekran onu nasıl yapacam readmi 5 plus ta 18:9 formatında varmış bunda olmadığından mi acaba
1561930050
Dediklerini yapınca da altta ve üstte fotolarfaki gibi siyahlılar var readmi 5 plus ta tamamen foto ekranı...