Nurettin_ kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Ekran yenileme problemim hak

Hocam öyle olsa normal zaten. Ben hiç bir uygulamaya girmeden 60 a düşüyor işte.
  2. N

Yardım Ekran yenileme problemim hak

Aynı sorun bendede var? Durup dururken 60 hze düşüyor. Bir uygulamaya falan girince olsa anlayacağım ama ayarlada birşey yaparken bile 60a düşüyor sonra kendiliğinden 120 oluyor.
  3. N

Rom En hızlı custom rom

Anlıyorum demek istediğinizi ama ikisininde denedim hocam. Pixel Exerience mi ne var, onun performansı kötü ama pixel osun performansıda kamera stabiliteside çok iyi ama neredeyse hiç özelleştirme yok. 1 aydır kullanıyorum neredeyse bu gidişle de telefonu elden çıkarana kadarda kullanacağım...
  4. N

Rom En hızlı custom rom

10 civarı rom denedim daha önce. Özelleştirme istemiyorsan kesinlikle en hızlı rom pixelos
  5. N

Soru Rom Önerisi Sizce Hangisi

Aynen crdroid malesef kötü. Ricedroidi müsait olduğum zaman deniyeceğim.
  6. N

Soru Rom Önerisi Sizce Hangisi

AOSP rom kullanırsanız kesinlikle PixelOS bu romu öneririm. Ben çok beğendim. Çok uzun süre bunu kullanırım.
  7. N

Yardım Redmi Note 10 Pro Global CrDroid 9 Android 13 için Google Camera (Gcam) ve Config Dosyası

Download Google Camera 8.4 for Redmi Note 10 (Pro) Max [Best GCam] buradan direk gcam 8.4 dü kurdum. Config dosyası falanda yüklemedim. Gayet yeterli oldu benim için.
  8. N

Yardım Redmi Note 10 Pro Global CrDroid 9 Android 13 için Google Camera (Gcam) ve Config Dosyası

Hocam nasıl yükleyeceğim bunu tam olarak bilmiyorum. Apk ve config linklerini atabilir misiniz hemen deneyeyim.
  9. N

Evet arkadaşlar Redmi Note 10 Pro Global CrDroid 9 Android 13 için Google Camera (Gcam) ve Config Dosyası bulabilmek mümkün müdür acaba. Xiaomi Google Kamera – Xiaomi Tools buradakini denediğim zaman config yükleyince siyah ekrana düşüyor.
  10. N

Soru Redmi Note 10 Pro (sweet) için en iyi ve stabil rom hangisidir?

crdroid, arrow os, pixel experience plus bunların redmi note 10 pro için artıları ve eksileri nelerdir acaba. Kullanıp deneyen varsa paylaşabilir mi?
  11. N

Rom Xiaomi 11T Pro (vili) Kararlı EU Rom V13.0.7.0

bizim telefon için güncel sürümlerin fastboot hali yok hocam. Eski eu sürümlerin fastboot versyonu var.
  12. N

Rom Xiaomi 11T Pro (vili) Kararlı EU Rom V13.0.7.0

Sağolasın hocam. Kurdum ve gayet güzel çalışıyor ama Endonezya romundan buna geçmeye değer miydi emin değilim.
  13. N

Ana Başlık Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Roma bağlı hocam. Cihaz orjinalse Google'ın telefon uygulamasını kullandığı için ses kaydetme özelliği harici programlar ile olur. Ama bootloader kilidi açıp endonezya veya tayvan romunu kurarsanız onlarda xiaominin telefon uygulaması olduğu için ses kaydetme özelliği olur.
  14. N

MIUI 13 Xioami 11T Pro - Endonezya Kararlı Rom V13.0.2.0.SKDIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam neden note 11 proya bu romu yüklediniz. Kendisinin Endonezya romu yok mu?
  15. N

Soru Poco X3 En Akıcı Miui Tabanlı Rom

Denedim hocam ama yine arrow osa döndüm malesef aosp deki akıcılığı miui de yakalayamadım
Üst Alt