Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bendede var? Durup dururken 60 hze düşüyor. Bir uygulamaya falan girince olsa anlayacağım ama ayarlada birşey yaparken bile 60a düşüyor sonra kendiliğinden 120 oluyor.
Anlıyorum demek istediğinizi ama ikisininde denedim hocam. Pixel Exerience mi ne var, onun performansı kötü ama pixel osun performansıda kamera stabiliteside çok iyi ama neredeyse hiç özelleştirme yok. 1 aydır kullanıyorum neredeyse bu gidişle de telefonu elden çıkarana kadarda kullanacağım...
Download Google Camera 8.4 for Redmi Note 10 (Pro) Max [Best GCam] buradan direk gcam 8.4 dü kurdum. Config dosyası falanda yüklemedim. Gayet yeterli oldu benim için.
Evet arkadaşlar Redmi Note 10 Pro Global CrDroid 9 Android 13 için Google Camera (Gcam) ve Config Dosyası bulabilmek mümkün müdür acaba. Xiaomi Google Kamera – Xiaomi Tools buradakini denediğim zaman config yükleyince siyah ekrana düşüyor.
Roma bağlı hocam. Cihaz orjinalse Google'ın telefon uygulamasını kullandığı için ses kaydetme özelliği harici programlar ile olur. Ama bootloader kilidi açıp endonezya veya tayvan romunu kurarsanız onlarda xiaominin telefon uygulaması olduğu için ses kaydetme özelliği olur.