Nurali kurt kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Yardım eder misiniz hocam

Hayır yeni bir sorunu buldum dün hızlı şarj gelir gelmez kapandığını bilmiyordum bugün farkettim
  2. N

Yardım Yardım eder misiniz hocam

Hocam telefonu şarja koyuyorum önce normal şarj oluyor 5 dk sonra hızlı şarj devreye giriyor, girer girmez telefon şarj olmuyor kablo takılı olmasına rağmen. Kabloyu çıkarıp tekrar takıyorum aynı şekilde döngüye giriyor hızlı şarj olana kadar normal dolduruyor hızlı şarj devreye girince şarj...
  3. N

Yardım Poco f2 Pro batarya sorunu

Hocam soket gitse hiç şarj olmaz veya hızlı şarj göstermez ama bende bi gösteriyor bi duruyor bi normal ediyor bi hiç etmiyor
  4. N

Sağolun hocam deneyeceğim yarın. Son zamanlarda güncelleme yapmadım
  5. N

Hocam orjinal şarj aleti kullanıyorum bugün aniden bu sorunla karşılaştım dediğini denicem teşekkürler
  6. N

Hocalarım daha bugün yaşadım telefonu şarja takıyorum önce hızlı şarj değilde normal şarj ediyor 5 dk sonra hızlı şarja dönüyor sonra şarjda iken şarj olmuyor bunun sebebi telefonda mı şarj kablosunda mıdır yoksa adaptördemidir lütfen yardım :(
  7. N

Yardım Depolama alanı dolu hatası

Hocam daha şimdi denedim yine sıfırlanmadı neden böyle oluyor acaba ya
  8. N

Bende failed veriyor hocam o denedim silinmedi birşey
  9. N

Be Bende data wipe failed veriyor advanced denicem
  10. N

Hocam bunu yapıcaktım ama bi sorun olabilir diye yapmadım sizce güvenli mi. Çünkü telefonu fabrika ayarlarına ayarlar kısmından döndürmeye çalıştım telefon kapandı ve twrp açıldı reboot attım belki fabrika ayarına dönmüştür diye dönmedi demek ki twrp menüsünden sıfırlicaz
  11. N

Yardım MD5 Sum Eşleşmiyor Hatası

Telefonum f2 pro eu rom yüklü ve güncelleme yapamıyorum Md 5 sum eşleşmiyor hatası veriyor ne yapmam lazım
  12. N

Hocam teşekkür ederim denicem geri dönüş yaparım size :) 1613206443 Hocam işe yaramadı malesef :(
  13. N

Merhabalar F2 pro kullanıyorum eu rom yüklü dün birden uygulamalara girdiğimde 5 6 saniye sonra ya ana menüye atıyor yada yeniden başlatıyor o uygulamayı 256 hafızalı ama o kadar boş yer olmasına rağmen birşey indirdiği de hafıza dolu diyor bunun nedeni nedir çok madurum telefon daha 3 haftalık...
  14. N

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Hocam size birşey danışmak istiyorum sosyal medya hesabınızı veya numaranızı verir misiniz ?
  15. N

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

İyi forumlar öncelikle eu rom f2 pro kullanıyorum bugün bi bug mı hatamı ne oldu girdiğim her uygulamadan 5 6 saniye sonra ana menüye atıyor bunu nasıl çözebilirim bilgi verirseniz mutlu olurum abilerim :(
Üst Alt