Nurali kurt kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Yardım eder misiniz hocam

Hocam telefonu şarja koyuyorum önce normal şarj oluyor 5 dk sonra hızlı şarj devreye giriyor, girer girmez telefon şarj olmuyor kablo takılı olmasına rağmen. Kabloyu çıkarıp tekrar takıyorum aynı şekilde döngüye giriyor hızlı şarj olana kadar normal dolduruyor hızlı şarj devreye girince şarj...
  2. N

Yardım Poco f2 Pro batarya sorunu

Hocalarım daha bugün yaşadım telefonu şarja takıyorum önce hızlı şarj değilde normal şarj ediyor 5 dk sonra hızlı şarja dönüyor sonra şarjda iken şarj olmuyor bunun sebebi telefonda mı şarj kablosunda mıdır yoksa adaptördemidir lütfen yardım :(
  3. N

Yardım MD5 Sum Eşleşmiyor Hatası

Telefonum f2 pro eu rom yüklü ve güncelleme yapamıyorum Md 5 sum eşleşmiyor hatası veriyor ne yapmam lazım
  4. N

Yardım Depolama alanı dolu hatası

Merhabalar F2 pro kullanıyorum eu rom yüklü dün birden uygulamalara girdiğimde 5 6 saniye sonra ya ana menüye atıyor yada yeniden başlatıyor o uygulamayı 256 hafızalı ama o kadar boş yer olmasına rağmen birşey indirdiği de hafıza dolu diyor bunun nedeni nedir çok madurum telefon daha 3 haftalık...
  5. N

Yardım Yardım F2 Pro Sorunu

İyi akşamlar öncelikle f2 pro cihazım eu rom yüklü ve bugün karşılaştım galeriye veya başka bi uygulamaya girdiğimde beni geri Ana sayfaya atıyor bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
  6. N

Tavsiye Poco F2 Pro mu ? Mi 10T mi ?

Arkadaslar yeni telefon alacagim ama kararsizim f2 pro mu yoksa mi10 t mi almaliyim tavsiyeniz var mi? 2 side 8gb ram bu arada.
  7. N

Soru F2 Pro Hakkında Yardım

Arkadaşlar öncelikle iyi günler ben f2 pro almak istiyorum yurt dışı olmak üzere bunu kaydetmem mümkün mü(normal kayıt , pasaporta değil) kaydetsem bile kapanma durumu var mi ? Yurt dışı telefon alirken nelere dikkat etmeliyim hocalarım 'dan bilgi istiyorum şimdiden teşekürler :)
  8. N

MIUI 12 MIU 12 Sorunsalı

Arkadaşlar mi8 kullanıyorum 2 senedir çok menundum 2 sene geçmesine rağmen 0 donma ve kasma son güncelleme ile yani miu12 guncellemeden sonra 2 3 gün geçti ve 4. Gunde önce hızlı şarj özelliği gitti şarjda iken şarj im düşmeye başladı ultra p.tasarufunda bile şarj dolmuyor sadece telefon...
Üst Alt