Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam telefonu şarja koyuyorum önce normal şarj oluyor 5 dk sonra hızlı şarj devreye giriyor, girer girmez telefon şarj olmuyor kablo takılı olmasına rağmen. Kabloyu çıkarıp tekrar takıyorum aynı şekilde döngüye giriyor hızlı şarj olana kadar normal dolduruyor hızlı şarj devreye girince şarj...
Hocalarım daha bugün yaşadım telefonu şarja takıyorum önce hızlı şarj değilde normal şarj ediyor 5 dk sonra hızlı şarja dönüyor sonra şarjda iken şarj olmuyor bunun sebebi telefonda mı şarj kablosunda mıdır yoksa adaptördemidir lütfen yardım :(
Hocam bunu yapıcaktım ama bi sorun olabilir diye yapmadım sizce güvenli mi. Çünkü telefonu fabrika ayarlarına ayarlar kısmından döndürmeye çalıştım telefon kapandı ve twrp açıldı reboot attım belki fabrika ayarına dönmüştür diye dönmedi demek ki twrp menüsünden sıfırlicaz
Merhabalar F2 pro kullanıyorum eu rom yüklü dün birden uygulamalara girdiğimde 5 6 saniye sonra ya ana menüye atıyor yada yeniden başlatıyor o uygulamayı 256 hafızalı ama o kadar boş yer olmasına rağmen birşey indirdiği de hafıza dolu diyor bunun nedeni nedir çok madurum telefon daha 3 haftalık...
İyi forumlar öncelikle eu rom f2 pro kullanıyorum bugün bi bug mı hatamı ne oldu girdiğim her uygulamadan 5 6 saniye sonra ana menüye atıyor bunu nasıl çözebilirim bilgi verirseniz mutlu olurum abilerim :(