Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik uygulaması Türkçe dilde sürekli hata veriyor telefonun dilini ingilizce yapınca sorun yok ama kaç kişi ingilizce kullanıyor ki teli, şimdilik miuipro ya geçmeyin derim.
Sorun hâlâ devam ediyor, düzeltilene kadar miuipro yüklemeyin bence
Güvenlik uygulaması Türkçe dilde sürekli hata veriyor telefonun dilini ingilizce yapınca sorun yok ama kaç kişi ingilizce kullanıyor ki teli, şimdilik miuipro ya geçmeyin derim.
anladim saglik olsun, ayrica ilgilenip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim. Simdi indiriyorum umarim bu Turkcedir. Aslinda xiaominin bize buyuk bi ayibi bu asil ozuru onlarin dilemesi lazim.
Benim cihaz redmi note 3 pro cidden ilk alırken bu telefonu sırf miui rom yüklü olduğu için almıştım fakat yukarıda arkadaşın da dediği gibi hayal kırıklığı oldu bende denemediğim miui rom kalmadı ama artık yeter resmen bıktırdı miui sağolsun en kötüsü nougat bile vermediler lanetler, kısa süre...