nuke66 kullanıcısının son içeriği

1. nuke66

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.9.26 Custom Rom

Güvenlik uygulaması Türkçe dilde sürekli hata veriyor telefonun dilini ingilizce yapınca sorun yok ama kaç kişi ingilizce kullanıyor ki teli, şimdilik miuipro ya geçmeyin derim. Sorun hâlâ devam ediyor, düzeltilene kadar miuipro yüklemeyin bence
  2. nuke66

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.9.26 Custom Rom

Güvenlik uygulaması Türkçe dilde sürekli hata veriyor telefonun dilini ingilizce yapınca sorun yok ama kaç kişi ingilizce kullanıyor ki teli, şimdilik miuipro ya geçmeyin derim.
  3. nuke66

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v11 V9.9.24 [9.0 Pie] Beta Rom [Port Rom]

anladim saglik olsun, ayrica ilgilenip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim. Simdi indiriyorum umarim bu Turkcedir. Aslinda xiaominin bize buyuk bi ayibi bu asil ozuru onlarin dilemesi lazim.
  4. nuke66

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v11 V9.9.24 [9.0 Pie] Beta Rom [Port Rom]

26 versiyonunun linkini verirmisiniz
  5. nuke66

hocam dedigin linkten indirdim zaten 9.9.24 surumu
  6. nuke66

romu kurdum ama turkce yok sadece 5 dil var
  7. nuke66

Yardım Hava Durumu

+1
  8. nuke66

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Redmi note 6 pro için son sürümün linki var mı
  9. nuke66

Rom Kenzo-Kate Miroom 9.1.17 v7.0 nougat Rom

Goodix çalışıyor mu
  10. nuke66

Rom MiuiPro 8.12.6 v7.0 Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

Goodix çalışıyor mu
  11. nuke66

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Kenzo için yüz kilidi olan mi10 marshmallow rom var mı arkadaşlar
  12. nuke66

Diğer Güle güle MIUI hoş geldin aosp

Benim cihaz redmi note 3 pro cidden ilk alırken bu telefonu sırf miui rom yüklü olduğu için almıştım fakat yukarıda arkadaşın da dediği gibi hayal kırıklığı oldu bende denemediğim miui rom kalmadı ama artık yeter resmen bıktırdı miui sağolsun en kötüsü nougat bile vermediler lanetler, kısa süre...
Üst Alt