NuhSan kullanıcısının son içeriği

1. NuhSan

Yardım Aktarım Yaptıktan sonra videolar'ın görüntüsü kayboluyor

Telefondan yaptığım video kayıtlarını bilgisayarıma aktardığım zaman görüntüler kayboluyor. Birkaç videoda denedim bağlantı kablosunu değiştirdim. Telefonda rahatlıkla o videoları izleyebiliyorum ancak aktarma yaptıktan sonra görüntüleri kayboluyor ve sadece sesi kalıyor.
  2. NuhSan

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.6.0_10-1 Tek Tuş Yükleme Aracı

Twrp Recovery Yükleme 1. Bootloader Kilidinin açık olduğuna emin ol! 2. Driverlar'ı kurunuz 3. Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri (Açmanız Gerek) > USB Hata Ayıklama açınız. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5. İndirdiğiniz .zip dosyasını çıkarın ve...
  3. NuhSan

Tavsiye Oyun rom önerileri [MIUI]

Poco X3 NFC cihazı için önerdiğiniz romlar nedir? MIUI tabanlı olursa daha iyi olur
  4. NuhSan

Yardım Farklı tür rom kurulursa ne olur?

Elimde Poco x3 NFC (surya) cihaz var. Buna Poco X3 Pro veya GT cihazına ait bir rom kurulursa ne olur? Normal şekilde kullanılabilir mi?
  5. NuhSan

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.5.2_10-5 Tek Tuş Yükleme Aracı

ALINTI KONU -Öncelikle ilk defa konuaçtığımdan dolayı yanlış yere açtıysam şimdiden herkesten af diliyorum. -Alıntı konu olarak aldığım konu andriod 10 miui 12 için olduğundan güncelleme gelmiş telefonlara kurmaya çalıştığınızda olumsuz sonuçlar alabilirsiniz. -Dosyanın sadece TWRP...
Üst Alt